...............................................acele yanıt bekliyorum ne olurKızlar ben daha öncede oğlum için size danışmıştım..opheliaa beni aydınlatmıştı sağolsun....Salı günü takıldı oğluma aparatları..ben nası açıklıyım bilemiycem..şimdi oğlumda alt çene büyüme sorunu var..alt ön dişleri üstdekileri kapatıyo..damağında demir,üst arka dişlerinde şeffaf plastik geçirmiş,akşam yemekden sonrada yatana kadar dış aparatını takmak zorunda..çenenin büyümesini engelleme için..Çok karışık anlatdım anladınızmı bilmiyorum ama..beni üzen üst dişlerdeki kaplı olan dişlerle çocuğun yemeği yiyememesi..akşam çok ağladı çıkaralım diye..
Aynı olan varmı aranızda ne olur cevap verin alışılıyomu oğluşum daha on yaşında bile olmadı...nası geçiricez zamanı duadan başka bişey yapamıyom.. anne olarak çaresizim:çok üzgünüm:
Kızlar ben daha öncede oğlum için size danışmıştım..opheliaa beni aydınlatmıştı sağolsun....Salı günü takıldı oğluma aparatları..ben nası açıklıyım bilemiycem..şimdi oğlumda alt çene büyüme sorunu var..alt ön dişleri üstdekileri kapatıyo..damağında demir,üst arka dişlerinde şeffaf plastik geçirmiş,akşam yemekden sonrada yatana kadar dış aparatını takmak zorunda..çenenin büyümesini engelleme için..Çok karışık anlatdım anladınızmı bilmiyorum ama..beni üzen üst dişlerdeki kaplı olan dişlerle çocuğun yemeği yiyememesi..akşam çok ağladı çıkaralım diye..
Aynı olan varmı aranızda ne olur cevap verin alışılıyomu oğluşum daha on yaşında bile olmadı...nası geçiricez zamanı duadan başka bişey yapamıyom.. anne olarak çaresizim:çok üzgünüm:
Canım benim Alllah razı olsun..İnanırmısın dün akşamdan beri yakınmaları durdu..Ama rabbime çok dua etdim çok şükür iyi gidiyor..Yemeklerini ön dişlerine getirip yiyiyor..arada bir kık kık ses çıkararak sağa sola damağındaki yere takılıyo sanırım düzeltiyo kuzucum.bego39 bende ilk hafta zorlandım hatta böyle suyu bile pipetle içtim ama şimdi yiyebiliyorum gayet iyi. hep öyle devam etmez endişelenme kuzum
önce herkese merhabaa çok tatlı yazılarınız var bende bu sıcak ortama katılmış oldum ve hemen gündemimdeki konumla ilgili forumu buldum :)
ben bundan 10sene önce ortodontis olmayan bir doktorda diş teliyle tedavi gördüm 3 sene sürdü... acayip bi para aldı o zamanlar .. daha sonra iş bitti dediğinde hala dişlerim yamuktu sabitlemek için çıkarılabileninden kullandım o sırada şehir değiştirdik ve tekrar o doktora gitme şansım olmadı.
şimdi çok daha çirkin bir görüntüsü var aslında ve bugnlerde karar verdim gidiyorum doktora. ankarada bir poliklinik buldum. gerçi o zamanlardan kalan bir güvensizlik sorunum var ve doktoru hiç tanımıyorum profosörmüş. eğer ilgilenirseniz ve önerebileceğiniz ankarada bir doktor varsa çooooooooooook sevindirirsiniz beni :kedi:
Canım benim Alllah razı olsun..ınanırmısın dün akşamdan beri yakınmaları durdu..Ama rabbime çok dua etdim çok şükür iyi gidiyor..Yemeklerini ön dişlerine getirip yiyiyor..arada bir kık kık ses çıkararak sağa sola damağındaki yere takılıyo sanırım düzeltiyo kuzucum.
Sağol ablası yanımızda olduğun için sanada rabbim kolaylıklar versin inşaallah tekrar çok teşekkür ediyorum bitanemopuyorumnanaktan
mor salkımm dıslerın cok guzel olmus canım bırrde eskı halını koysaydın keşke
kontrole gittim cumartesi, bu yeni doktor çok iyi diyor hep ya bende bir değişiklik yok gibiydi bu kez dedim emin misin dedi evet dedim bence biraz öne gelmiş dişin dedi bende farketmek istiyorum dedim, metal tel bağlasam rahatsız olur musn dedi yok deidm taktı yay gibi bağladı sonra 2 gün oldu ama az geldi gibi farkettim yani :)) Bu doktor çok olumlu yaa sağolsun tombişşş :)
sevindim sonunda istediğin gibi doktor buldu seni =) tombiş olsun canım daha iyi doktordan ayrılmak daha kolay olurben tellerim çıkıcak diye sevinirken bi yandan da doktorumu bi daha göremiceğim için üzülüyorum:gitme: dişinde de gelişme olmuş bu kadar kısa sürede olduysa bi dahaki randevun çok güzel geçicek demektir=)
mor salkim senin dişlerin gayet düzgünmüş resimlerine baktım da boşuna kötü görünüyor diye kafana takıp canını sıkma=)
sende haklısın ne diyim bende tedaviye başlarken sırf o yüzden kaç yer dolaştırdı babam beni.senin doktorların bu kadar sık değişmesinin sebebi neymiş canım sormadın mı?konuşucam demiştin zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmadılar di mi?
bende askerler gibi şafak sayıyorum 14
hastane yönetimle anlaşamadılar oluyor cevap :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?