Canım dişçi fobisi olan biri olarak cevap vereyim:
ben acıbadem hastanesinde 3 yıl önce 90 liraya yaptırdım geçen hafta tekrar yaptırdım yalnız dolgu falan da yaptırdığım için diştaşı temizletmenin bu seneki fiyatını tam olarak bilmiyorum.
Dişleri inceltir mi diye sormuşsun ,galiba dişlerin arası açılır mı diye soruyorsun dişlerinin üzerinde ve arasında diştaşları durdukça dişlerinin arasını açarlar ,bunları temizletmen lazım hatta doktor temizler temizlemez aynaya bakarsan aralar boşluk gibi görünür ama bi yarım saat sonra falan dişetleri orayı tekrar kapatıyor.Diştaşlarının mutlaka temizlenmesi lazım temizletince daha sağlıklı görünecek dişlerin ve ağız kokusu falan varsa o da bitecek ,bak çok memnun kalacaksın.
Doktor diştaşı temizliğini böyle hava ve su üfleyen bir aletle yapıyor ya da ben öyle zannediyorum ,biraz dişetlerini acıtabilir ,öncelikle doktora aman ben çok korkuyom falan dersen ağzına uyuşturan bi ilaç var fısfıs gibi onu boca eder hiçbirşey hissetmezsin.Zaten toplasan 10 dk falan anca sürüyor.
Yaptırdıktan sonra oh ya dünya varmış,bu kadar kolay olduğunu bilsem daha önce yaptırırdım diyeceksin.