Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güzel ya şu sigara öyle bi illet ki dişlerime nasıl zarar vermiş,vücuduma verdiği zararı göremiyorum bile.
inşallah benimde lekelerim gider.uygun fiyata yaptırmışsınız sanırım.
devlet hastanesinde ne kadardır acaba..
Dıs etını temızlettıkten sonra dıs tasınızı temızletmenız gerekmektedır cogu ınsan bılmıyor bu durumu!!!!!dişlerimi temizletmek istiyorum diş minesine zararı var mıdır?internette yazanları okudum aksine daha da iyidir diyor.
bu arada sigarayı da bıraktım ama diş arkasında çok hafif lekeler var onları da temizliyorlar mı.son olarak ücret ne kadar?yaptıran arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim.
teşekkürler..
tabikide bilmiyorum cnm onu doktorun söylemesi lazım aslında.bilgilendirme için teşekkürler.Dıs etını temızlettıkten sonra dıs tasınızı temızletmenız gerekmektedır cogu ınsan bılmıyor bu durumu!!!!!
teşekkür ederim cnm kararımı verdim korkmadan gidiyorum.Canım dişçi fobisi olan biri olarak cevap vereyim:
ben acıbadem hastanesinde 3 yıl önce 90 liraya yaptırdım geçen hafta tekrar yaptırdım yalnız dolgu falan da yaptırdığım için diştaşı temizletmenin bu seneki fiyatını tam olarak bilmiyorum.
Dişleri inceltir mi diye sormuşsun ,galiba dişlerin arası açılır mı diye soruyorsun dişlerinin üzerinde ve arasında diştaşları durdukça dişlerinin arasını açarlar ,bunları temizletmen lazım hatta doktor temizler temizlemez aynaya bakarsan aralar boşluk gibi görünür ama bi yarım saat sonra falan dişetleri orayı tekrar kapatıyor.Diştaşlarının mutlaka temizlenmesi lazım temizletince daha sağlıklı görünecek dişlerin ve ağız kokusu falan varsa o da bitecek ,bak çok memnun kalacaksın.
Doktor diştaşı temizliğini böyle hava ve su üfleyen bir aletle yapıyor ya da ben öyle zannediyorum ,biraz dişetlerini acıtabilir ,öncelikle doktora aman ben çok korkuyom falan dersen ağzına uyuşturan bi ilaç var fısfıs gibi onu boca eder hiçbirşey hissetmezsin.Zaten toplasan 10 dk falan anca sürüyor.
Yaptırdıktan sonra oh ya dünya varmış,bu kadar kolay olduğunu bilsem daha önce yaptırırdım diyeceksin.
dişlerimi temizletmek istiyorum diş minesine zararı var mıdır?internette yazanları okudum aksine daha da iyidir diyor.
bu arada sigarayı da bıraktım ama diş arkasında çok hafif lekeler var onları da temizliyorlar mı.son olarak ücret ne kadar?yaptıran arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim.
teşekkürler..
Dıs etını temızlettıkten sonra dıs tasınızı temızletmenız gerekmektedır cogu ınsan bılmıyor bu durumu!!!!!
selam;
soruna cevap almışsın zaten ben de bilen varsa bişey sormak istiyorum. ben 3,5 aylık hamileyim ve ben de yaptırmak istiyorum diş taşı temizliği..bildiğim kadarıyla ilaç falan kullanılmıyor yaparken ama hamilelikte bi sakıncası olur mu merak ettim:26: