Ben diş taşı temizliği ve parlatmayı, ayrıca bazı lekelerim zımparalandı 150 tl ye yaptırdım.
6 ayda bir yaptırılması gerekiyor normalde.
Canım nerde yaptırdın
ücretlerin standardı yok doktorun tecrübesine meskenine popülaritesine ve keyfine göre değişiyor.ama diş taşı temizletmenin hiç bi zararı yok aksine faydası var diş etleri açısından.mine üzerindeki lekeleri de temizlerler ama onun için ayrıca fiyat alabilirler
Ben diş taşı temizliği ve parlatmayı, ayrıca bazı lekelerim zımparalandı 150 tl ye yaptırdım.
dişlerimi temizletmek istiyorum diş minesine zararı var mıdır?internette yazanları okudum aksine daha da iyidir diyor.
bu arada sigarayı da bıraktım ama diş arkasında çok hafif lekeler var onları da temizliyorlar mı.son olarak ücret ne kadar?yaptıran arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim.
teşekkürler..
dişlerimi temizletmek istiyorum diş minesine zararı var mıdır?internette yazanları okudum aksine daha da iyidir diyor.
bu arada sigarayı da bıraktım ama diş arkasında çok hafif lekeler var onları da temizliyorlar mı.son olarak ücret ne kadar?yaptıran arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim.
teşekkürler..
teşekkürler..
ücretlerin standardı yok doktorun tecrübesine meskenine popülaritesine ve keyfine göre değişiyor.ama diş taşı temizletmenin hiç bi zararı yok aksine faydası var diş etleri açısından.mine üzerindeki lekeleri de temizlerler ama onun için ayrıca fiyat alabilirler
cahilliğimi mazur görün ama dişlerin incelme gibi bi durumu var mıdır ki
Ben daha 1 hafta önce yaptırdım. Keşke bekletmeseydim kendime çok kızdım hatta. Dişlerimin arkasında benim de lekeler vardı tertemiz oldu. Dişlerim de daha beyazladı. Ben 100 TL ödedim.
Diş taşı temizliğiyle incelmez canım.
Hatta yaptırmaz senelerce bekletirsen ileride çok daha zor oluyor temizliği.
İğne yapıp uyuşturarak çıkarmak zorunda kalıyorlar.
diş taşının ağız kokusuna da yol açtığı söyleniyor şu an yok ama önlemini almak lazım
inşallah pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum
teşekkür ederim cnm
Ben daha 1 hafta önce yaptırdım. Keşke bekletmeseydim kendime çok kızdım hatta. Dişlerimin arkasında benim de lekeler vardı tertemiz oldu. Dişlerim de daha beyazladı. Ben 100 TL ödedim.
ne güzel ya şu sigara öyle bi illet ki dişlerime nasıl zarar vermiş,vücuduma verdiği zararı göremiyorum bile.
inşallah benimde lekelerim gider.uygun fiyata yaptırmışsınız sanırım.
devlet hastanesinde ne kadardır acaba..
Canım İstanbulda yaşıyorsan okmeydanında birde kasımpaşada diş hastanesi var kasımpaşada bir bayan varmış herkes çok memnun ondan ama çalıştığım için uymuyor bana izinde almak istemiyorum bu aralar yeniyim çünkü mecburen özele gidicem
Bende gidicem ama seneler önce yaşadığım dişçi faciasından sonra dişti fobisi oluştu resmen hai onun için gitmeye bile korkuyorum sen nerede yaptırdın canım
ne güzel ya şu sigara öyle bi illet ki dişlerime nasıl zarar vermiş,vücuduma verdiği zararı göremiyorum bile.
inşallah benimde lekelerim gider.uygun fiyata yaptırmışsınız sanırım.
devlet hastanesinde ne kadardır acaba..
Devlet hastanesini bilemiyorum canım. Ben memnun kaldım özellikle diş arkası lekelerim tam olarak geçti ve dişlerimin arasını hissettim yani o derece diş taşı varmış ama yaptırmadan durumun vehametini anlayamıyoruz çoğu zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?