Merhaba diş sıkma hakkında botox yaptıran varmı? Ciddi diş sıkma problemi yaşıyorum gece plağı yaptırdım ama çözüm olmadı botox aratıması içerisindeyim bilgilendirme yapabilirseniz sevinirim.
İyi haftalar dilerim.
selam. ben yaptırdım canım.faydası çok oluyor. yanakların altında, çenenin kulağa doğru olan bölümünde bulunan massaret kasları var. oraya yapıyorlar.tavsiye ederim.ancak işinin uzmanı bir diş hekimine yaptır.estetik cerrahlar bizde yaparız dese de, massaret kasları yani çiğneme kasları konu olarak diş hekimlerini ilgilendiriyor.
Çok teşekkür ederim. Dün çok ilgili bir klinikti diş hekimi çok memnun kaldım haftaya randevu aldım inşallah faydası olur.
ilgin iiçin ayrıca tesekkür ederim. :)
S_ulge ve tutmos; bende de aynı sorun bate ve Botoks yaptıracak yer arıyorum. Rica etsem nereye ve ne Kadara yaptırdığınızı paylaşır mısınız? Ben bir yer buldum ama sadece Botoks ücreti 450 tl kadar
diş sıkmanın çözümü olduğunu bilmiyordum sebebini anlamadığım bir şekilde dişlerimi sıkıyorum neredeyse bir senedir hem sorunun sebebini öğrenip hem de çözüm sağlayabiliyor muyuz?
Botox yaptırdığımda belirli bir süre durduruyor ama yine başlıyor dişlikte takması zor gece uyutmuyor geçici çözüm ikiside farklı bir fikri olan varsa ve paylaşabilirse sevinirim.
Ben yıllardır diş sıkıyorum. Gece plağı da taktım antidepresan da kullandım geçmedi. Halada geçmiyor. Botox düşnüyorum ama bilemiyorum kesin çözüm değil. Psikologa gidicem düzenli artık. Belki böyle çözebilirim... diş hastaneleri botox yapıyor