• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dış mekan foto çekimi

sevcanım bende dışş mekan ve albüm çok istedim ama eşim tek maaş ve aile destegi olmadan 4 ay çalıştı nişan kalan 4 aylıklada düğün yaptı ve ikisi bize 500 üztünü buldugu için yaptı sütüdyoda çektirdik fotografların bi kısmını o da orkestra paketine dahil diye .kızkardeşimin çekti fotoları dış mekanda da çevrende fotodan anlayan biri varsa çeksin sende fotografı istediğin boyutta çıkart surat yapar diyosan bu fotoları değilde o suratı anımsarsın

Son düzenleme:
Ben de bizzat dış mekan çekimi yapmaktayım bu da dış mekan çekim paketim :) Dış mekan çekim albümlerimiz panoramik oluyor , Paket içe[/B]risinde ; 1 Adet Büyük boy panoramik albüm , 2 adet küçük boy panoramik albüm ( biri damadın diğeri ise gelinin ailesine anı olması mahiyeti ile veriliyor) 1 Adet müzikli DVD cd, ve tüm pozların photoshoplu olarak bulunduğu 1 adet Cd veriyoruz. Paket ücretimiz 500 TL. 1 Adet büyük posterde bizim size hediyemiz oluyor . Çekilen fotoğraf sayımızda sınır yok 500-1000-2000 çekim gününde ki tempomuza ve nikaha düğüne yetişmenize bağlı yani.

bizim düğün şöyle oldu:
çanakkale'de sabah kuaför, öğle arası yemek yendi. akşam kadınlara kına+eğlence. ben önce gelinlikle girdim, sonra kına bindallımı giydim. ertesi gün yola çıkıp sivasa geldik. burada da köy düğünü oldu.

biz resimleri kuaförden çıkıp o yemeğe kadar olan boşlukta çekildik. siz de düğüne geçmeden çektirebilirsiniz.sabah erken kuaföre gidersin. ben kuaföre tek 2 sağdıcımla gittim. diğer kızkardeşlerim falan başka yere gitti böylece kuaförde çok oyalanmadık

Çanakkaledesiniz anladığım kadarıyla bana kuaför konusunda yardımcı olabilirmisiniz?

kızlarr ben de istanbuldayım (anadolu yakası).. nişanlım dış çekim istiyor ben de dış çekşim çok istiyorum ama stdyo olsun diorum çünkü gelinliğim kirlenir diye korkuyorum :( uçları kirlenirse çok üzülürüm yaaa napsam kafam karıştı :2:

kızlarr ben de istanbuldayım (anadolu yakası).. nişanlım dış çekim istiyor ben de dış çekşim çok istiyorum ama stdyo olsun diorum çünkü gelinliğim kirlenir diye korkuyorum :( uçları kirlenirse çok üzülürüm yaaa napsam kafam karıştı :2:

canım bizde dış çekim yaptırcaz e mecbur o kadarınada katlancaz artık stüdyo hiç istemiyorum ben çünkü bide biz düğünden 1 ay önce foto çekimini yaptıralım diye düşünüyoruz sıkışıp bide onun telaşına düşmeyelim diye eğer çok kirlencek gibi olursa eteğini kuru temizlemeye veririm diyorum bende sende bu tarz bişey yapabilirsin

canım bizde dış çekim yaptırcaz e mecbur o kadarınada katlancaz artık stüdyo hiç istemiyorum ben çünkü bide biz düğünden 1 ay önce foto çekimini yaptıralım diye düşünüyoruz sıkışıp bide onun telaşına düşmeyelim diye eğer çok kirlencek gibi olursa eteğini kuru temizlemeye veririm diyorum bende sende bu tarz bişey yapabilirsin

Aslında iyi fikir gibi görünüyor amaa saç makyaj için ektra kuaför masrafı sanırım neyse bakcaz artık bi çaresine..

Aslında iyi fikir gibi görünüyor amaa saç makyaj için ektra kuaför masrafı sanırım neyse bakcaz artık bi çaresine..canım onuda ayarladım ben kuaföre saç ve makyaj için provaya gitcem zaten provada yapılan saç makyajla fotoyu halletcez neticede aynısı olcak :)

Back