Diş İmplantları...Bilgi...Paylaşım

merhaba ben de bugün sağ azı dişlerimden birini çektirmek zorunda kaldım işin kötüsü onun önündeki
6.dişimi de diğerini çekerken kırmış. . eve geldiğimde farkettim. . çok moralim bozuldu zaten sol tarafımda da iki tane eksik var. . sol tarafımdaki boşluklar da yine bilinçsiz bi doktora kurban oldular 5sene oluyor. . köprü yaptırmak istemedim diğer tarafla idare ediyordum ama artık iki taraf da yok. . implant çok mantıklı geldi. . ama dediğim gibi 5sene geçti oraya yapılabilir mi acaba?yanyana iki tane hemde. .bilen yaptıran arkadaşlarım cvp yazarsanız mutlu olcam. .sabahtan beri moralim bozuldu oturuyorum. evde ..mafoldumben

geçmiş olsun...ben de 7 yıl önce bi kaç dişimi çektirmiştim şimdi 4 ay oldu implant yaptırdım o boşlukların birine vida yerleşti bi sorun olmadı ama senin kemik yapın nasıldır bilmiyorum zaten önce film çekiyorlar bi doktora git istersen 5 yıl geç değil bence :)

[benimde daha önce kaplamalarım vardı şimdi alttakiler çürüdü her iki alt tarafa 3 er diş yapılması lazım.benim durumumda olanların acaba nasıl yapılıyor ortaya tek vida yapıp diğer ikisi onamı tutturuluyor.Ankarada üni hastanelerinde yaptıranlar varmı emekli sandığı hastalarına ücret ne kadar.bilgisi olan varsa cvp veririse memnun olurum.hepimize geşmiş olsun....boshayallersmile

merhaba ben ankara üniversitesi diş hekimliği fakültesinde tek diş yerine implant yaptırdım.emekli sandığı karşılamıyor malesef ilaçlar dışında tabi.yani implantı bu işi yapan mümessillerden alıyorsunuz özel olarak.siparişi doktor veriyor siz ödüyorsunuz kendi cebinizden :)

üniversite de ne kadar tutuyor yaklaşık?

Son düzenleme:
üniversite hastanelerinde implant ücretleri ne kadar bilgisi olanlar yazarlarsa memnun oluruz.özellerle üniversite hastaneleri arasında fark çokmu acaba???

Merhaba arkadaslar benim azı dişlerim çürüyo önden dümdüz çok saglıklı gözüküyor ama azı dişler bitik durumda birini çektirdim zaten 3tane daha var çekilecek yanı bana diş ekimi sart tavsiyenizi bekliyorum doktor hastane fiyat olarak şimdiden teşekkürlerr

merhabalar dün 4 tane implant yaptırdım.korktuğum kadar olmadı.dr ağrı kesici antibiyotik verdi.fazla ağrım olmadı.bugün heriki tarafta şişti ama sürekli buz torbası koyuyorum.ön dişlerle fazla zorlamadan ılık olaraka yemek yiyorum.Anakara üniversitesinde yapıldı.tanesi 350 dolar.benim yaşım 46 ondanmıdır bilmem kemikte zayıflık olduğu için kemik tozuda koymak gerekti 150 dolarada o koyuldu.ben kendimi yapılacak işlemlere şartlandırdım.sırasıyla şu olacak bu olacak diye düşündüm.o yüzden sanırım kolay oldu.yaptırmayı düşünenlere korkmayın yaptırın derim.hemde bu güne kadar implant yapılırken ölen hiççç olmamış onuda sordum:::::)))))))))))boshayallersmile

Son düzenleme:
Ben üniversite hastanesinde yaptırdım fakat üzerine diş yapıldıktan 3 ay sonra kontrole gittiğimde implantın tutmadığı anlaşıldı ve çıkarıldı. Çok nadir olan bir durummuş bu. Şimdi yeri iyileşince tekrar aynı işlemleri yaptırıcam. Merak edenler için sigorta sadece implantın üzerine yapılacak dişin parasını ödüyor. İmplant ve ameliyat masraflarını karşılamıyor. Dişin fiyatı 300'se siz 80 ödüyorsunuz o kadar. Benim implantım 650 euro ameliyat parası da 300 tl tutumuştu. Tabi şimdi tüm bu işlemler yeni baştan yapılacak şu an yerinin yileşmesi için bekliyorum.

Merhaba.benimde süt disim sallaniyordu dr gittim damakta cikmayan disin oldugunu söylesi.Önce ameliyatla onu aldirmam gerekiyor daha sonra dr.implant önerdi fiyati 1300 euro,almanyada yasiyorum.Köprüde olablirmis ama diger saglam disler zedelenecek dedi.cok kararsizim .Implant istiyorum vakat yapim asamasindan korkuyorum.Tabiki öncesinde ameliyat var.Nebenneyaptımkidir bendeki bu disci fobisi

içim ferahladı yazdıklarınıza
bende ortodonti tedavisi görüyorum sol köpek dişim eksik onun yerine implant yapılacak 2-3 aya kadar korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok bakalım nasıl olacak:1rolleyes:

benim babamda ve eşimde implant var. babamın çenesi damak tutmadığı için protez dişi 4 implanta geçirdi doktorumuz. eşimin de çürük dişi çekildi. çekilir çekilmez implantı boşluğa doktorumuz taktı. eşim ağrı sızı hiçbirsey yaşamadı. diş çekilirken implant takılırsa iyi oluyormuş. aradan zaman geçince damak iyileştiği için tekrar implant takılırsa biraz daha fazla acı verirmiş. implant çok büyük bir buluş. dişini kaybeden herkes bence düşünsün. ağızda koskoca bir boşluk görünmesi hiç hoş değil. hiç korkma. dişini çektir ve hemen taktır şekerim

üniversite hastanelerinde implant ücretleri ne kadar bilgisi olanlar yazarlarsa memnun oluruz.özellerle üniversite hastaneleri arasında fark çokmu acaba???

biz aile doktorumuza yaptırıyoruz. ondan asla vazgeçmem çünkü çok yetenekli bir hekimdir. bizimki 600 euro oldu sanırım

İmplant uygulaması yaptıran ve memnun kullanıcılardan acilen paylaşım bekliyorum ve yaptırdıkları hekimlerin iletişim adreslerini de mümkünse!

merhaba.. implant tedavisi ağızda eksik diş bulunan yer için yapılması gereken en idaal tedavi biçimidir.. boşluk yerini doldurmak iiçn kullanılan köprü tedavisine yönelmenizi kesinlikel önermiyorumm.. çünkü yanlardaki sağlıklı dişlere kalıcı düzeltilemez ve onarılamaz eski haline getirelemez zarralar verirliyor.. implant hem diğer dşleri korumakla kalmayıp kemiğinde sağlığını koruma amaçlı çok faydalı bir tedavisidr.. zamanla işin olmadığı yerde kemik boşta kaldığı için çekilme yaşanır ve çene kemiği tamamen eriyebilir.. bu durumda istenilse bile implant uygulaması çok zor yapılır.. implant uygulanan diş kemiği sıkı sıkı sarar ve erimeszini engelleyerecek ağız çene kemiğinin sağlığını ömür boyu korur.. piyasada türlü türlü implant firmaları vardır düzgün bir implant yapan bir yere denk gelmezseniz implantalarınız düşebilir..kemiği sarmayabilir ve uğraştırabilir.. malesef bize bu tür vakalar çok geldi çoğunu toparladık ama düzeltilemez halde olanlarıda olabiliyor tabii.. bunun haricinde yapılmasından korkulmaması gereken diş çekiminden kat kat daha kolay bir işlem ameliyat denmesi gözünüzü sakınkorkutmasın.. işlem bittikten sonra aaa bu kadarmı diyen bir çok hastadan brii olacağınıza eminim.. bu kadar bilgiyi nerden bildiğimi merak ediyorsanız eeğer ben cerrahi aisistanıyım ağız diş çene cerrahisinde yani o implant ameliyatlarına ben giiyorum eşimde diş hekimi detaylı bilgi almak isteyenlere yardımcı olabilirim.. geçmiş olsun

merhaba hafizeb. yaşın kaç bilmiyorum ama damakta olan dişleride tel tedavisi ile sürükleyerek çıkmasını sağlayan tedaviler var burda.. ben doktor olsam mesela.. implant yapmayı tercih ederim tabiki para kazanmak için ama biraz vijdan ister iki tane ameliyat geçirmen gerekir.. eğer implant yaptırmakta kararlıysan o seçeneğe git sakın köprü yaptırma.. istanbulda iyi bir klinikte o fiyatın yarısına implant yaptırabilirsin canım ..

merhaba arkadaşlar bende dişimi çektirmek zorunda kaldım bi kaç ay sonra implant yaptırmayı düşünüyorum 1.500 tl ymiş ama diğer dişlerimin zarar görmemesi için mecburen implant yaptırıcam ama benim asıl sorunum 2 ay sonra dişlerime tel taktırıcaktım dişimin biri eksik olunca tel takılrmı bu implant tedavisi 3-6 ay kadar sürüyormuş biraz acele ediyorum o yüzden bu zaman benim için önemli diş teli olupta implant taktıran varsa yazarsa memnun olurum kendimde gidicem dişçiye ama şehir dışında hemen gidemem.teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…