merhaba ben de bugün sağ azı dişlerimden birini çektirmek zorunda kaldım işin kötüsü onun önündeki
6.dişimi de diğerini çekerken kırmış. . eve geldiğimde farkettim. . çok moralim bozuldu zaten sol tarafımda da iki tane eksik var. . sol tarafımdaki boşluklar da yine bilinçsiz bi doktora kurban oldular 5sene oluyor. . köprü yaptırmak istemedim diğer tarafla idare ediyordum ama artık iki taraf da yok. . implant çok mantıklı geldi. . ama dediğim gibi 5sene geçti oraya yapılabilir mi acaba?yanyana iki tane hemde. .bilen yaptıran arkadaşlarım cvp yazarsanız mutlu olcam. .sabahtan beri moralim bozuldu oturuyorum. evde ..mafoldumben
[benimde daha önce kaplamalarım vardı şimdi alttakiler çürüdü her iki alt tarafa 3 er diş yapılması lazım.benim durumumda olanların acaba nasıl yapılıyor ortaya tek vida yapıp diğer ikisi onamı tutturuluyor.Ankarada üni hastanelerinde yaptıranlar varmı emekli sandığı hastalarına ücret ne kadar.bilgisi olan varsa cvp veririse memnun olurum.hepimize geşmiş olsun....boshayallersmile
merhaba ben ankara üniversitesi diş hekimliği fakültesinde tek diş yerine implant yaptırdım.emekli sandığı karşılamıyor malesef ilaçlar dışında tabi.yani implantı bu işi yapan mümessillerden alıyorsunuz özel olarak.siparişi doktor veriyor siz ödüyorsunuz kendi cebinizden :)
üniversite de ne kadar tutuyor yaklaşık?
merhabalar dün 4 tane implant yaptırdım.korktuğum kadar olmadı.dr ağrı kesici antibiyotik verdi.fazla ağrım olmadı.bugün heriki tarafta şişti ama sürekli buz torbası koyuyorum.ön dişlerle fazla zorlamadan ılık olaraka yemek yiyorum.Anakara üniversitesinde yapıldı.tanesi 350 dolar.benim yaşım 46 ondanmıdır bilmem kemikte zayıflık olduğu için kemik tozuda koymak gerekti 150 dolarada o koyuldu.ben kendimi yapılacak işlemlere şartlandırdım.sırasıyla şu olacak bu olacak diye düşündüm.o yüzden sanırım kolay oldu.yaptırmayı düşünenlere korkmayın yaptırın derim.hemde bu güne kadar implant yapılırken ölen hiççç olmamış onuda sordum:::::)))))))))))boshayallersmile
bende 18 yaşındayım çürük dişim var alt arkada impilant yapılması gerekiyor 1 tane:çok üzgünüm: ancak çok korkuyorum öle böle değil 2 aydır erteliyorum bazısı çok acıo dio bazıları ise çok kolay sıkıldım artık ama korkuyorum((
üniversite hastanelerinde implant ücretleri ne kadar bilgisi olanlar yazarlarsa memnun oluruz.özellerle üniversite hastaneleri arasında fark çokmu acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?