ben 1 tane yaptırdım 600 tl ye 1 sene önce. şimdi de 650 ye halayapıyrlar. çene cerrahına mutlaka yaptırılmalı. çok memnunum, diger dişlerimden daha saglam süprizzzzz
bu işlem izmirde yapılıyormu bunu yapan merkezlerin adresleriveya telefonlarını bilen varmı içinizde varsa lütfen yardımcı olsun
ya valla köprü yaptırıcam diye anlaştım diş hekimiyle buradaki yazılar internetten biraz araştırma yapmam kafamı çok karıştırdı...
sağ alt kısımda iki tane dişim cürümeden dolayı çekildi zaten sadece kökü kalmıştı...şimdi internetteki bilgilere göre köprü hem sağlam olan dişleri kaybetmemize yol açıyor ki benim yan yana olmayan iki dişim var bu durumda köprüden kaynaklı 2 dişimide kaybedicem ve sağ tarafta sadece son dişim sağlam kalıcak ve bakım çok önemli dişin içten çürüme riski var ve zamanla değiştirilmesi gerekecek şuanda porselenin bir tanesi için dr 130 tl ücret verdi yani 4 diş için 520 tl ve implant ta tanesine 900 dolar gibi bir fiyat veriyor...2 si 1800 dolar...ama uzun süre rahat edeceğimi varsayarsam implant daha mantıklı geliyor bana....haksız mıyım??
Benim dişimde de implant var şu an. Sorularınız olursa yanıtlarım. Çok zor bir işlem değil ama uzun sürdüğü kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?