Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Diş İmplantları...Bilgi...Paylaşım
- Konu Sahibi Elif
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?slm ben diş teli taktırdım. köpek dişlerimden biri süt dişiydi çürümeye başlamıştı arkasındada yenisi çıktı ama baya geride. sütdişi çekildi ve diş teli takıldı ama onun gelmesi çoook sürer. acaba sağlam diş çekilip implant gibi olması gerektiği yere ekilebilirmi? bilgisi olan var mı?
merabalar,
bende yakın zamanda implant yaptırıcam ve çok araştırdım sakın netteki videoları izlemeyin çünkü kesinlikle vazgeçersiniz ben öyle bi hata yaptım ve şimdi çok korkuyorum gerçekten zorlu bi ameliyat ama narkozla bayıldığınız için bişey hisssetmiomuşsunuz sadece 1 gün ağrısı oluyormuş ve kendi dişin gibi hayat boyu kullanabiliomuşsunuz rahatlıkla.
bende yakın zamanda implant yaptırıcam ve çok araştırdım sakın netteki videoları izlemeyin çünkü kesinlikle vazgeçersiniz ben öyle bi hata yaptım ve şimdi çok korkuyorum gerçekten zorlu bi ameliyat ama narkozla bayıldığınız için bişey hisssetmiomuşsunuz sadece 1 gün ağrısı oluyormuş ve kendi dişin gibi hayat boyu kullanabiliomuşsunuz rahatlıkla.
dişim ağrıyor diş impantı hakkında bilgisi olan varnı bütün azı dişlerimin çekilmesi gerekiyormuş
implant konusunda bilgisi olan yada izmirdeki implant yapan merkezlerini bilenler yardımcı olurmusunuz:uhm::uhm:kafamçokkarıştı:çok üzgünüm:
merhaba
ağıza implant yapılabilmesi için yeterli kemiğin olup olmadığının araştırılması gerekiyor.önce panaromik bir rontgeniniz çekiliyor.rontgendeki inceleme sonunda kaç tane implanta ihtiyacınız olduğuna karar veriliyor.
izmirde türker ağız diş sağlığı ile görüşebilirsiniz.alsancakda
sağlıklı günler
kızlar bu aksam 1.akşamım inplantlarımla
3 tane takıldı 1 alt 2 üst ağrısız 20 dk gerçekleştirilen bi işlemdi. Elimde buz torbasıyla oturuyorum valla gayet iyiler maşallah :hulya:
büyük geçmiş olsun acaba fiyatını yazabilir misiniz eşim için düşünüyoruzda teşk ederim şimdiden iii geceler
büyük geçmiş olsun acaba fiyatını yazabilir misiniz eşim için düşünüyoruzda teşk ederim şimdiden iii geceler
Sağol teşekkür.Tanesi 750 euro yaptırdım.
ben 16 yaşındayım bgn diş doktoruna gttım diş teliiçin dişlerım cok ayrık malesef diş teli ie düzelemıyor sadce dişlerı sıklaştrcak arada 2boşluk kalcakmış orayada 2implant yaptrmanız lazım dedi..bende videolara baktım vazgecıyodum
Korkma ve o videoları sakın izleme bende aynı hatayı 3 ay önce yaptım ve bi süre korktuğum için erteledim ama bu sağlık ve aynı yaşta kalmıyoruz ilerde bizim için ii bişey bu. Benim dişçi fobim olmasına rağmen çok kolay bi operasyon oldu 20 dk bitti tavsiye ederim.. opuyorumnanaktan
Benim tam 7 tane dis eksikligim var, alt çenemde, implant ne yazikki çok pahali. Fransada tanesini 2000 euro istiyorlar, tûrkiyede Hospitadente 750 euro. Yinede çok buyuk bir rakam. Ama yasim daha genç 28, ALlah'tan belli olmuyor konustugum ve gülümsedigim zaman. yarim damak mi yaptirsam diyorum , fiyati daha uygun. 1 sene oldu hala karar veremedim.
slm ben diş teli taktırdım. köpek dişlerimden biri süt dişiydi çürümeye başlamıştı arkasındada yenisi çıktı ama baya geride. sütdişi çekildi ve diş t ıldı ama onun gelmesi çoook sürer. acaba sağlam diş çekilip implant gibi olması gerektiği yere ekilebilirmi? bilgisi olan var mı?
Bence ne olursa olsun sağlam dişini çektirme. İmplant sadece diş eksikliğinde en iyi çözüm. Kendi dişinizin yerini hiç bir şey tutmaz.
Ben geçen hafta 4 tane implant yaptırdım. Planlama 5 taneydi 4 aşağıya 1 yukarı. Yukarıda sinüsler sarktığı için yapamadan kapattı. Uzun ve zor bir operasyon ama lokal anestezi altında bir şey hissetmiyorsunuz. Benim aynı anda sol tarafa ufak bir kemik naklide yapmak zorunda kaldı. Yani baya problemli geçti. Ama ertesi günü ağrı olmadı. Dikişler yüzünden yemek yiyemeediğim için biraz halsizlik vardı.
Birde vucüt kabl etmiyormuş diye bir şey okudum. Doktorum öyle bir şey olmadığını söyledi. Yapan doktorun tecrübeli olması ve planlamanın iyi yapılması gerekiyormuş. Ağız bakımınada dikkat edince başarısız olma şansı yokmuş.
2 hafta önce 1 saat süren bi operasyonla implantım yerleştirildi. Bugün dikişlerimi aldıracam. 3-4 ay sonrada diş takılacak sanıyorum. 1000 Dolar +40 Dolar (Zirkonlu olduğu için) + 180 TL ödeyeceğim. Yerleştirme işlemi biraz zordu. Ağzım küçük olduğu için ve 1 saat ölece ağzımı açık tutmam gerektiği için kendimi çok kastım onun dışında acı hissetmiyrsunuz arkadaşlar.
Bence ne olursa olsun sağlam dişini çektirme. İmplant sadece diş eksikliğinde en iyi çözüm. Kendi dişinizin yerini hiç bir şey tutmaz.
Ben geçen hafta 4 tane implant yaptırdım. Planlama 5 taneydi 4 aşağıya 1 yukarı. Yukarıda sinüsler sarktığı için yapamadan kapattı. Uzun ve zor bir operasyon ama lokal anestezi altında bir şey hissetmiyorsunuz. Benim aynı anda sol tarafa ufak bir kemik naklide yapmak zorunda kaldı. Yani baya problemli geçti. Ama ertesi günü ağrı olmadı. Dikişler yüzünden yemek yiyemeediğim için biraz halsizlik vardı.
Birde vucüt kabl etmiyormuş diye bir şey okudum. Doktorum öyle bir şey olmadığını söyledi. Yapan doktorun tecrübeli olması ve planlamanın iyi yapılması gerekiyormuş. Ağız bakımınada dikkat edince başarısız olma şansı yokmuş.
merhaba bende kocaelideyim nerede yaptırdın acaba ve fiyatı ne kadardı 1 adedinin_?
Kızlar bu implant genel anestezi ile oluyormu ..illa lokal mi yapılıyor ??
Tabiki yapılabiliyor.Ama benimde dişçi korkum olmasına rağmen lokal anestezi ile yaptırdım hiç acı duymadım hemde hiççççç dişçim sağolsun opuyorumnanaktan
ayyy şimdi video açayım dedim bayılıcamm o neydii öyle akannehirmafoldumben
Tatlım en yanlış şey böle operasyonlarla ilgili videoları izlemek o yüzden 3 ay erteledim bende ama yanlış yapmışım kafamçokkarıştı yapmamak lazım zemuszemus
kızlar merhaba ardarda 2 doğum yaptım ön dişlerimin diş eti çekildi 10mm kadar olmuş normalde sınır 3mm miş şimdi ön dişlerimin aralarındaki köklerin erimeye başledığını doktorumuz söyledi diş uzuyor yani çene kemiği dişi atıyor bu dişe implant olabilirmi acaba birde 2 çeşit ameliyat olmam gerektiğini söylediler bu kadar acı çekmektense acaba köprümü attırsam bilmiyorum siz ne dersiniz