canım dediğin gibi yaptırma sakın. sağlam dişleri söktürmek hiç akıl karı değil. 1 yıl göz açıp kapayıncaya kadar gecer. en sağlıklısı o dişlere yer açıp oraya implant yapmak zaten. ön dişleri söktürsen 4 tane dişe yer olmaz orda. ancak 3 diş sıgar belki de . yani telle dişe yer açmak şart olmus sana. hiç korkma ve üzülme. sağlık sonucta. ileride dişlerini nasıl beğenecegini düşünerek mutlu et kendin,iMerhaba arkadaslar. Benim Önden iki dişimin yanındaki dişler doguştan yok. yani ön iki dişimden sonra köpek diş gelıyor. hemde bariz bir ayrıklıkla. EKSİK DİŞİM VAR. doktorla görüsştüm. ön iki dişe tel. köpek diş ve diğerlerinede arkaya doğru sıkıştrılcak şekilde tel takılması gerektiğini ön iki dişin yanına boşluk açılması gerektigini söyledi. yani teli taktırcam ve hem telli hemde ön iki dişimin yanında kocaman bi boşlukla dolaşcam sonra oraya implant yapılcakmış. yaaa bn 1 yıl boyunca önde o boşlukla nasıl dolaşıyım. kızlar bana akıl verin taktırmasammı yada ön bütün dişlerimi söktürüp implantmı yaptırsam böyle bişey mumkunmu çok moralim bozuk. nolur yardım