merhaba arkadaşlar bende dişimi çektirmek zorunda kaldım bi kaç ay sonra implant yaptırmayı düşünüyorum 1.500 tl ymiş ama diğer dişlerimin zarar görmemesi için mecburen implant yaptırıcam ama benim asıl sorunum 2 ay sonra dişlerime tel taktırıcaktım dişimin biri eksik olunca tel takılrmı bu implant tedavisi 3-6 ay kadar sürüyormuş biraz acele ediyorum o yüzden bu zaman benim için önemli diş teli olupta implant taktıran varsa yazarsa memnun olurum kendimde gidicem dişçiye ama şehir dışında hemen gidemem.teşekkürler
canım merhaba baya olmus sen yazalı ama benımde 2 tane kopek dısım eksık oönde ve tel takıyorum 2 yıl olacak çene kapanışım da bozuktu o ön dişler yana kaydırıldı yer açıldı şimdi 2 imlant yapıldı,annem de bana dedı kaplatsaydın daha az acı daha az para daha kısa sure olacaktı dıye ama doktorum yasın kucuk dedı bu arada 26 olucam:) ımplantlara sıra geldı cok korkuyorum bıde hamıleyım suanda 3-6aylık dönemde yapabılırız dedi doktorcumm ama herşekılde o çakılma anı korkutuyor.sen tellerını taktırr bir an önce
canım benim umarım öyle olur,ama ben düğünümde telliydim,telli duvaklı gelin oldun dediler
hamileyım cocugun adını telli koyy diyorlar,o yüzden bebegımı kucagıma aldıgımda tellerımı gormek ıstemıyorum artık ona gülümsemek istiyorumm,o yuzden gözüümü karartıp ımplantları yaptırıcam herhalde 4.ayımda:2::2:
inşallah canım implant zor bi tedavi videosunu izledim daha da korkmak içinmi neeçok fenaydı içim bulandı gözlerim karardı izlerken ama teyzem dişçide çalışıyo hiç acı vermiyomuş ve maximum 5-6 dakika sürüyomuş korkulacak birşey yok dedi umarım öyle olur.Canım bebeğinde hayırlı olsun sağ salim dünyaya getirirsin inş.allah yardımcın olur
aminn canım,inşallah bebegımı gulerek karşılamak ıstıyorum teyzene danışırmısın 4.aydan sonra hmıle hastaları olmuş mu hiçç
canım teyzem sadece doktora yardımcı oluyo yıllardır çok bi bilgisi yok ama implantta gördüğünü söyledi acı hissetmessin dedi ama senin doktorun zaten yapmayı uygun gördüyse bi sakıncası yoktur bende bu arada perşembeye ortodontisten randevu aldımm çok heyecanlıyım tellerler çirkin olacağımı bile bile heyecanlıyım
ben bugun 2 tane ımplant taktırdım hiç agrım sızım olmadı ve şu an hala da hiç bir ağrı yok tedbır olsun dıye agrı kesıcı aldım ama gerek te yokmuş
hiç korkulacak bişey değilmiş
ben bugun 2 tane ımplant taktırdım hiç agrım sızım olmadı ve şu an hala da hiç bir ağrı yok tedbır olsun dıye agrı kesıcı aldım ama gerek te yokmuş
hiç korkulacak bişey değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?