- 8 Eylül 2008
- 125
- 8
- 118
ya ben bu doktorları anlamıyorum , kimi dr tavsiye ediyor ,kimi dr da tavsiye etmiyor, implantı , ilerde kilo alıp verildiğinde, kemiklerin zayıflaması durumunda, sallanıyormuş,çakılan vidalar , çakılan vidalar sinüzleri tıkadığı için, sinüzlerin boşalmasını engelliyormuş,bu yüzden şişlikler oluşuyormuş yüzde, 1 veya 1,5 yıl çorba bile içmenin zor olduğunu, devamlı antibiyotik kullanmanın yan etkileri olduğunu söyledi,meşakkatli bir süreç olduğunu söyledi,öyle yazılıp söylendiği gibi, kolay olmadığını vurguladı,geçmiş olsun herkese ,........
Eger bazi doktorlar böyle söylüyorlarsa,ki daha önce duymadim,demekki kendileri ile celisiyorlar.Benim annem 70 yasinda ve 27 yildir agzindaki implanti hicbir sorun cikarmadi kendisine.Kemik erimesi vs.gibi evrelerden gecmesine ragmen...
Eger kemiklerin zayiflamasi yüzünden implant vidalari gevsiyorsa,normal dis kökleri icin de bu söz konusu olmali diye düsünüyorum,zaten bu yüzden de yaslilarin cogunda dis yok...
Bence saglik ile ilgili herseyde risk vardir,konusunda uzman birine denk gelmesseniz duyduklariniz, Allah muhafaza olabilir diye düsünüyorum...