dişim ağrıyor diş impantı hakkında bilgisi olan varnı bütün azı dişlerimin çekilmesi gerekiyormuş
implant konusunda bilgisi olan yada izmirdeki implant yapan merkezlerini bilenler yardımcı olurmusunuz:uhm::uhm:kafamçokkarıştı:çok üzgünüm:
kızlar bu aksam 1.akşamım inplantlarımla
3 tane takıldı 1 alt 2 üst ağrısız 20 dk gerçekleştirilen bi işlemdi. Elimde buz torbasıyla oturuyorum valla gayet iyiler maşallah :hulya:
büyük geçmiş olsun acaba fiyatını yazabilir misiniz eşim için düşünüyoruzda teşk ederim şimdiden iii geceler
ben 16 yaşındayım bgn diş doktoruna gttım diş teliiçin dişlerım cok ayrık malesef diş teli ie düzelemıyor sadce dişlerı sıklaştrcak arada 2boşluk kalcakmış orayada 2implant yaptrmanız lazım dedi..bende videolara baktım vazgecıyodum
slm ben diş teli taktırdım. köpek dişlerimden biri süt dişiydi çürümeye başlamıştı arkasındada yenisi çıktı ama baya geride. sütdişi çekildi ve diş t ıldı ama onun gelmesi çoook sürer. acaba sağlam diş çekilip implant gibi olması gerektiği yere ekilebilirmi? bilgisi olan var mı?
Bence ne olursa olsun sağlam dişini çektirme. İmplant sadece diş eksikliğinde en iyi çözüm. Kendi dişinizin yerini hiç bir şey tutmaz.
Ben geçen hafta 4 tane implant yaptırdım. Planlama 5 taneydi 4 aşağıya 1 yukarı. Yukarıda sinüsler sarktığı için yapamadan kapattı. Uzun ve zor bir operasyon ama lokal anestezi altında bir şey hissetmiyorsunuz. Benim aynı anda sol tarafa ufak bir kemik naklide yapmak zorunda kaldı. Yani baya problemli geçti. Ama ertesi günü ağrı olmadı. Dikişler yüzünden yemek yiyemeediğim için biraz halsizlik vardı.
Birde vucüt kabl etmiyormuş diye bir şey okudum. Doktorum öyle bir şey olmadığını söyledi. Yapan doktorun tecrübeli olması ve planlamanın iyi yapılması gerekiyormuş. Ağız bakımınada dikkat edince başarısız olma şansı yokmuş.
Kızlar bu implant genel anestezi ile oluyormu ..illa lokal mi yapılıyor ??
ayyy şimdi video açayım dedim bayılıcamm o neydii öyle akannehirmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?