Diş İmplantları...Bilgi...Paylaşım

Eger bazi doktorlar böyle söylüyorlarsa,ki daha önce duymadim,demekki kendileri ile celisiyorlar.Benim annem 70 yasinda ve 27 yildir agzindaki implanti hicbir sorun cikarmadi kendisine.Kemik erimesi vs.gibi evrelerden gecmesine ragmen...
Eger kemiklerin zayiflamasi yüzünden implant vidalari gevsiyorsa,normal dis kökleri icin de bu söz konusu olmali diye düsünüyorum,zaten bu yüzden de yaslilarin cogunda dis yok...
Bence saglik ile ilgili herseyde risk vardir,konusunda uzman birine denk gelmesseniz duyduklariniz, Allah muhafaza olabilir diye düsünüyorum...

bilgilendirdiğin için teşekkürler bende istiyorum ancak 3 diş var maliyeti çok olduğu için erteledim çünkü görüntüsü dışında sorunum yok çok şükür

yardım edin...dişlerımın ust tarafı tavşan dişi gibi yanı orta dişimin kenarındakıler cok küçük olduğu için böyle..ilk sorum o dişleri tek olarak yaptırmak mümkün müdür? sdece küçük olanalr yani..eğere yapılırsa malıyetı ne olur bılgısı olan paylaşsın lütfen...

ayselciğim selam,

bu büyük bir sorun değil artık. büyük dişlerin yanındaki küçük dişlere kaplama lamine yaparak küçük dişlerin görünümünü genişletebiliyorlar. implant yaptırmana gerek yok. implattan daha ucuza gelir sana ve görünüş olarak da harika olur. estetik diş hekimliği yapan hekime gitmende fayda var.

hekim adı vermek doğru mu bilmiyorum ama bu işi en iyi yapan diş hekimleri
- Emre İmamoğlu (kızıltoprak-istanbul)
- Cem Mekik (Gebze - İstanbul)

sevgimle
sare (özelime mesaj atabilirsiniz)

Sana kesinlikle katiliyorum biricik50 :) hatta ben dis dusu bile almistim kendime...

Son düzenleme:
arkadaşlar yaklaşık 4 ay oldu implantın üzerine porselende yerleştirildi çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim artık rahatça gülümseyebiliyorum
implantta tek dikkat etmeniz gereken temizlik

peki maliyeti ne kadar implantın yada ucuz olarak yaptırabileceğimiz bi yer var mı..şimdiden teşekküerler

ben kayseride yaptırdım canım 700 eura artı 200 bin lira porselen parası
benim yaptırdığım yer özeldi
üniversite hasteneleri daha ucuz yapıyor o zaman araştırmıştım 450 eura demişlerdi
sevgiyle kal

teşekkür ederim cnm..peki istanbulda bildiğiniz bi yer var mı?

teşekkür ederim cnm..peki istanbulda bildiğiniz bi yer var mı?
Merhaba Aysel,

Ben Kadiköy`de Medicadent`te (Özel Dis Hastanesi) yaptirdim...Show Tv`de Medicadentìn tanitimini izleyerek karar vermistim orada yaptirmaya.Cok memnun kaldim :hooray: Zaten Implanti yapan Zafer Bey Implant uzmani; deneyimli biri...ekibi de oldukca profesyonel kesinlikle tavsiye ederim.

Tek dis implant fiyati 800€ (metal destekli)
1000 € (metal degil de beyaz istersen)
Not:Fakat islem öncesi ve sonrasinda yaklasik 3-4 kez cene röntgeni cekiliyor onun fiyati da her defasi icin 45 TL.

Yaptirmadan önce oldukca arastirmistim,diger uzman doktorlar da genelde bu rakamlar arasinda fiyat veriyorlar.Sana tavsiyem neticede bu da bir agizici operasyon oldugu icin siradan bir dis doktoruna gitmektense Implant uzmani olan bir doktoru tercih etmen.

teşşekür edrım cnm..bende orada yaptırayım o zamna..saol şekerim

ben bı tane ımplant yaptırdm.7 sene önce.fakat şimdi kemik erimesi başladı o bölgede biraz da tuzlu tabi ancak tavsiye etmem..

Bende implant yaptirdim, Nisantasinda kambiz beye yaptirdim, tanesi 1000 euroydu. ust ceneye yapilan implant cok agrili, ceneye oturmasi icin cekicle cakilmasi gerekiyo. Bayagi agriliydi, alt cene kolaydi. Yapilan implantlardan sonra yemeklere cok dikkat edilmeli, sert seyler yememeye dikkat etmeli. Yapilan yer cok onemli, ameliyat ortaminda olmali.

ben 1 tane yaptırdım 600 tl ye 1 sene önce. şimdi de 650 ye halayapıyrlar. çene cerrahına mutlaka yaptırılmalı. çok memnunum, diger dişlerimden daha saglam süprizzzzz

benim doktorum bu konuda çok iyi.amerikada kurslara katılıyo..kendisinden çok memnunum..yeşilyurt -akevlerde tülay şahingöz muayenehanesi var...tavsiye ederim:lepi:

ben 1 tane yaptırdım 600 tl ye 1 sene önce. şimdi de 650 ye halayapıyrlar. çene cerrahına mutlaka yaptırılmalı. çok memnunum, diger dişlerimden daha saglam süprizzzzz

nerde yaptırdın canım ya benimde acil 2 tane implant yaptırmaya ihtiyacım var ama çok tuzlu gelmişti seninkilerin fiyatı iyiymiş

burda okuduklarımdan sonra karar verip ben de implant yaptırdım. yapılırken narkoz altında olduğumdan hiç acı hissetmedim ama garç gurç kemik seslari duyuyorsunuz. özellikle çene kemiğim delinirken yoğun bir korku hissettim içim geçer gibi oldu. ama dediğim gibi hiç acı yoktu psikolojik hepsi. yanyana iki azı dişim için 2 implant vida takıldı. bugün 2. günüm ağzımda 7 dikiş var. sağlam tarafımla yemek yiyebiliyorum ama bayağı ağrım oluyor. yine de kendi dişlerim gibi kullanabileceğim için yaptırdığıma memnunum. porseleni 2-3 ay (iğileşme sürecine göre) takacak doktorum umarım herşey yolunda gider.

kizlar yurtdisinda yasiyorum tatile geldigimde ankarada implant yaptirmak istiyorum bildiginiz iyi bir dis klinigi varmi,yazarsaniz sevinirim tesekkurler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…