- 8 Eylül 2008
- 125
- 8
- 118
ya ben bu doktorları anlamıyorum , kimi dr tavsiye ediyor ,kimi dr da tavsiye etmiyor, implantı , ilerde kilo alıp verildiğinde, kemiklerin zayıflaması durumunda, sallanıyormuş,çakılan vidalar , çakılan vidalar sinüzleri tıkadığı için, sinüzlerin boşalmasını engelliyormuş,bu yüzden şişlikler oluşuyormuş yüzde, 1 veya 1,5 yıl çorba bile içmenin zor olduğunu, devamlı antibiyotik kullanmanın yan etkileri olduğunu söyledi,meşakkatli bir süreç olduğunu söyledi,öyle yazılıp söylendiği gibi, kolay olmadığını vurguladı,geçmiş olsun herkese ,........
yardım edin...dişlerımın ust tarafı tavşan dişi gibi yanı orta dişimin kenarındakıler cok küçük olduğu için böyle..ilk sorum o dişleri tek olarak yaptırmak mümkün müdür? sdece küçük olanalr yani..eğere yapılırsa malıyetı ne olur bılgısı olan paylaşsın lütfen...
Merhaba Aysel,teşekkür ederim cnm..peki istanbulda bildiğiniz bi yer var mı?
dişim ağrıyor diş impantı hakkında bilgisi olan varnı bütün azı dişlerimin çekilmesi gerekiyormuş
implant konusunda bilgisi olan yada izmirdeki implant yapan merkezlerini bilenler yardımcı olurmusunuz:uhm::uhm:kafamçokkarıştı:çok üzgünüm:
ben 1 tane yaptırdım 600 tl ye 1 sene önce. şimdi de 650 ye halayapıyrlar. çene cerrahına mutlaka yaptırılmalı. çok memnunum, diger dişlerimden daha saglam süprizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?