• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları Diş Hekimliği mi Eczacılık mı ???

Diş Hekimliği mi Eczacılık mı ?

• İkisini de boşver başka bir meslek seç!!

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    21
Diş Hekimliği derim ben . Senin de bildiğin üzere etrafta birsürü eczane var artık. Diş hekimliğinden tıpa geçiş olduğunu da unutma ;)

canım ben diş hekimliği derim çünkü eczacılıkta bakanlık sınırlama getiriyo.
mesela diyo ki atıyorum bu rakamları. nufusu 10.000 olan bi yerde eczane sayısı 5 i gecmeyecek.
eczaneleri zincirleştirme tarzında yapmaları muhtemel. çünkü bende bi ara çok istiyordum . hatta ege eczacılık yazısı 1 sene duvarımda asılı durdu.

onun yerine diş hekimliği dedim .. eğer sen o mesleğe uygun olabileceğini düşünüyorsan seçmelisin.
sana her çeşit insan gelecek. kişisel bakımlarını yapan yapmayan .. gercekten zor iş ama seven kesinlkle yapmalı..
pis bi meslek diye düşünüyorum sağlık sektörü genelde böyle. ama eczacılık marketci gibisin. al elemanı istediğin saatte gel.
işin mi çıktı kafana göre git. bi bayan için çok rahat bi meslek. diş hekimliğine göre çok rahat özellkle.

aslında eğtim sistemimizde biz başarı sıramıza bakıyoruz. en yüksek nereye tutuyorsa orası olsun diyoruz . ilgimize alakamıza göre seçmek en doğrusu olacaktır.
meslekte verim için o meslei sevmek en büyük koşul diye düşünüyorum ..
görüyoruz doktorları herşeyden o kadar bıkmışlar ki..

önnüde uzun bi zaman var .. uzuuun uzuuun düşünecek vaktin var .. ama hedefini kesinlikle belirlemeni öneririm ..

ben eczacılık isterdim tam bayan işi bnce diş hekimliğini yapamamya ben midem bulanır kaldırmaz bnm:14:başka meslekleride araştır bnce bu iki meslek dışında

Son düzenleme:
Back