Yalnız diş temizleme ile diş beyazlatma aynı işlem değildir...Senede 1 defa devlet hastanesinde temizletiyorum. Çok güzel bembeyaz oluyor. 2 gün kadar hassasiyet oluyor, sonra o da geçiyor. Bence bu kadar basit bi işlem için özel hastane para vermek gereksiz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
öncelikle merhabaDiş hekiminde diş beyazlatma işlemi bleaching işlemidir, ortalama 1 saat sürer renk 3-4 ton açılır seans başına. aynı hafta içinde 1 den fazla yapılmaması gerekir. yapıldığından itibaren 1 hafta çay, sigara, salçalı yiyecek , çay, kahve kesinlikle önerilmez.
çünkü bu işlemde dişe beyazlatan madde emdirilir, bu maddenin dişe sürümü 1 saat esas dişte yerleşimi 1 haftadır , bu hafta boyunca renkli gıdalar bu yüzden önerilmez.
zararı tek seansta ve 3 hafta aralıkla yapılan en fazla 2 seansta yoktur. fazlasına zaten genelikle gerek de yoktur. ki şuan kullandığımız markalarla tek seans çok büyük farklar yaratıyor, seansı yarıda bırakmak isteyenler oluyor , yarım seanslık uygulama bile bazen tatmin ediyor.
burada baz olan kişinin kendi esas diş rengidir. aynı anda 2 kişiye yapılan bleaching sonrası sonuç aynı olmayacaktır. çok koyu renk dişlerde ,[ sebep gelişimsel bir bozukluk değilse] seans sayısı doğal olarak fazla tutulur :)
seans ücretleri kullanılan sisteme ve yaptıracağınız yere göre elbete değişkendir. fakat 1 seans bleaching ortalama 400 tl civarındadır, hekim öneileri tam yerine getirildiğinde seans sonraısndaki hafta içerisinde rengin daha da açılabildiği görülmüştür.
inşallah faydası dokunur bayanlar :) diş hekimi Ebru.Y. özel sorularınızı cevaplayabilirim herzaman :)
bilgisi olan var mı lütfen ?nasıl yapılıyor bu diş beyazlattırma ?
Canım dişlerine ilaç sürüp 17 dk sanırım lazer ışığında bekliyorsun ağzın açık,2 gün sonra tekrarlıyorlar ben onda 2 kat süre bekledim,sonra evde devam ediyorsun geceleri bir aparat veriyorlar dişlerine uygun yaptıkları,biraz zor ama işe yarıyor.bilgisi olan var mı lütfen ?
acı yada herangi birşey oluyor mu ?Canım dişlerine ilaç sürüp 17 dk sanırım lazer ışığında bekliyorsun ağzın açık,2 gün sonra tekrarlıyorlar ben onda 2 kat süre bekledim,sonra evde devam ediyorsun geceleri bir aparat veriyorlar dişlerine uygun yaptıkları,biraz zor ama işe yarıyor.
Canım olmuyor demeyi isterdim ama cİddi bir sızlama oluyor dişlerde,ben evde 3 gece yapabildim sonra devam edemedim sızıdanacı yada herangi birşey oluyor mu ?
korkmadım değil... bu ünlüler bunu yaptırarak mı dişleri bu kadar beyaz oluyor?Canım olmuyor demeyi isterdim ama cİddi bir sızlama oluyor dişlerde,ben evde 3 gece yapabildim sonra devam edemedim sızıdan
Evet canım,geçen gün irem derici instagramda paylaşmıştı o halini ,korkma ihtiyacın varsa yaptır,ev kitini kullanmasan da beyazlamış oluyor zaten.korkmadım değil... bu ünlüler bunu yaptırarak mı dişleri bu kadar beyaz oluyor?
benim şu an için ihtiyacım yok aslında ama pek özenli de değilim dişlerime o yüzden merak ettimEvet canım,geçen gün irem derici instagramda paylaşmıştı o halini ,korkma ihtiyacın varsa yaptır,ev kitini kullanmasan da beyazlamış oluyor zaten.
Yani o zaman hiç uğraşma,benim dişlerim de beyaza yakındı aslında ama ben heves ettim iştebenim şu an için ihtiyacım yok aslında ama pek özenli de değilim dişlerime o yüzden merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?