İki hafta önce diş taşı temizliği ve beyazlatma yaptırdım
Dişlerimde hala sıcak-soğuk hassasiyeti var, su bile içerken zorlanıyorum. Ve çok süratle sararmaya başladığını farkettim. İki hafta ya baktım yine sigara lekeleri başlamış.
Eski dişçim bu işlemin diş minelerine zararlı olduğunu ve sararmayı arttırdığını söylemişti ama dinleyen kim. 450 TL param havaya gitti ona mı yanayım, son sürat sararıyor ona mı yanayım :26:
İki hafta önce diş taşı temizliği ve beyazlatma yaptırdım
Dişlerimde hala sıcak-soğuk hassasiyeti var, su bile içerken zorlanıyorum. Ve çok süratle sararmaya başladığını farkettim. İki hafta ya baktım yine sigara lekeleri başlamış.
Eski dişçim bu işlemin diş minelerine zararlı olduğunu ve sararmayı arttırdığını söylemişti ama dinleyen kim. 450 TL param havaya gitti ona mı yanayım, son sürat sararıyor ona mı yanayım :26:
Merhaba,
Temizletmenin mi zararlı olduğunu söyledi, yoksa beyazlatmanın mı?
Temizletmenin, diş minesine zarar veriyor dedi. Beyazlatmanın da bir fonksiyonu yok, çok pişman oldum, sapsarı şu an en azından eskiden bu kadar değildi =((
Kizlar Benim Bir Sorunum Var.ne Yaparsan Yapayim Dişelrim Istediğim Gibi Beyazlamiyor.birçok Beyazlatici Denedim Am Etkisini Görmedim.bir Diş Hekimne Gitsem Ne Kadar Bir ücret Tutar Onuda Bilmiorum.yardimci Olursaniz Sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?