dis hekimim sapık mı :(

Bence esinle gidersen bir şey olmaz bir kere gidiceksin sonuçta randevuda zor alınıyor diyorsun bir dahada görmeyeceksin git bence ama tek olma.

Ama diğer müşterisine yaptığı hoş değilmiş o ne oyle ahbap olsanız bile bi yere kadar el ense şaplak göte olur mu? Kadında tepki gösterseymiş ben lafımı esirgemezdim hatta tokatıda gecirirdim valla

Bence esinle gidersen bir şey olmaz bir kere gidiceksin sonuçta randevuda zor alınıyor diyorsun bir dahada görmeyeceksin git bence ama tek olma.
Bir kere degil bikactane daha disim var ayriyetwn dolgularim vr,kendi cagiriyor artik su gun gel diye,
Ama o kadinin dengesizligi 3 izin vermsin 30 yasinda yim calisiyorum kimse bana boyle saka yapmadi bugune kdr

hem bu kadar iyi olup hem ucuza çalışmasının sebebi belli oldu...
dedeciğim müşteri kaybediyor :)

Valla normalde 200 falan bunda 150 iste...cok da yogun,anlamadim ki
Cidden tek derdim dislerimi yaptirmak uffff

Uff benim de direksiyon hocam boyleydi. Vitesi degistirirken elimizin ustune elini koyardi uzun sure hep yasitimiz gibi davranirdi. 70 yasindaydi. Cok dincti ama. Niyeti neydi hic anlayamadim. Anlamak da istemem acikcasi. O yastaki insanlara konduramiyorum ya

Bende konduramiyorum iste.....bu da dinc :) sinirden guluyorum.
Hep anlatirlardi yasli komsym vs sapik,forumdada kackez okudum,oyhhh

Bnm esiminde gittigi dis hekimi boyleydi ...erkek bde.esime bitanem canm diye hitap ediyomuss..anlatinca bismillah noluyo adamin tercihleri farkli heralde demistimmm....esinle gittikten snra bi sorun olmaz bnce cnm.zaten tedaviye baslamis artik en azindan o kanal yaptgi disin tamamlanmasi gerekiyo..

bazı insanların hitap şekilleri böyle bizim bir hocamız vardı hastalara bitanem aşkım diyordu ya yaşı ne olursa olsun bizede öyle diyordu bitanem bak böyle ölçü alacaksın aa yanlış yaptın güzelim diye birde erkeklerede bebeğim dyordu ya erkekti bu adam alışmıştık bu arada bende diş hekimiyim yani hitabı anlarımda hani insanları rahatlatayım iyi davranayım amaçlıbu yolu seçiyorlar ama davranışlara bende burdan sinir oldum piyasada böyle garip davranışlı hekimler var malesef ama şöyle söyleyim normalde genel olarak söylüyorum iş yaparken ben önümdeki insanı görmüyorum mesela dişe odaklanınca bazen bakıyorum hastanın dibine girmişim dişin orasını burasını düzelteyim derken ama tedaviyi yarım bırakma eşinle git yinede başka işlerini başka hekime gidersin yine rahatsız hissedersen

Yazık ben acıdan doktorumun elini ısırmıştım:) pahalı olduğu halde yoğunsa herkes geliyorsa doktorda sıkıntı yoktur canım popoya şaplak diyosun ama o popoya şaplak attırana bakacaksın önce

Guldurdunuz beni yaa sagolun,gorseniz tam istanbul beyefendisi oyle kibar oyle kibar.is arkadasima da boyle anlattim,
Sonra lap diye bu olay oldu.cok da mahcup oldum :)
Her seferinde esim yanimda olmayabilir bari bir arkadasimla gideyim ya,en azindan kanal tedavim bitsin

Kizlar kafam karmakarisik ya diyorum bana da oyle bir hareket yaparsa,ya kendimi rahat hisstmem lazim,herseyi gectim o kadin bide nasil birsey demedi yaa,adam a bir isteginiz varmi dedi,o da yanagimdan opsen yeter dedi
Kadin da optu gitti :) saka gibi yani resmen...hayretler icinde yim,mesafe her zaman iyidir

şaplak sizin popoya gelmediyse bence sıkıntı yapacak bişey yok. sapık vs. olsa 39 sene o işte barınamaz değil mi? :)

Hastayı rahatlatmak için yapılmistir muhtemelen her doktorun bir tarzı vardır takmayın bukadar tedaviden memnunsaniz devam edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…