dis hekimim sapık mı :(

Yapacaklarini ve yaptiktan sonra duyacagim aci uyusma vs vs tek tek anlatiyor rahatlatma acisindan da iste bayana o hareketi,askim vs tarzinda konusmalari hos degil....konusmalari hadi bi parca mizac dersinde :KK43:

Bana sevimli geldi biri beni dövsün :KK70:
Tabi saplak benim popoma olmadigi surece :KK53:

Saka bir tarafa da gercekten cok rahatsiz olduysaniz esiniz olmadan gitmeyin onun yaninda da yapacak hali yok ya.

150 liraya kanal çok uygun memnunsanız devam edin bence. 64 yaşında adam yaşınada güvenerek kendince samimiyet kuruyor bence. ha şimdi bu adam benim doktorum olsa ve popoma şaplak atsa olay çıkarırım evet ama heralde birazda cesaret alarak yapmıştır o hareketi.

kimi doktorlar öyle benimde gittiğim bir doktor vardı yaşı böyle büyüktü hayatım diye hitap ediyordu bana ben bir gariplik göremedim ama tabii karar senin gitmek istemezsen gitmezsin içine sinmiyorsa eğer

Popoya saplak mi attı baska kadına...ya koskoca kadınlarız mantıkli düsünün su yasta kacınıza babanız yada dedniz böyle bir sey yapıyor..küçük degiliz ki..ben biraz garipsedim..fazla samimiyet hoş degilmiş..

150 liraya kanal çok uygun memnunsanız devam edin bence. 64 yaşında adam yaşınada güvenerek kendince samimiyet kuruyor bence. ha şimdi bu adam benim doktorum olsa ve popoma şaplak atsa olay çıkarırım evet ama heralde birazda cesaret alarak yapmıştır o hareketi.
Bana oyle bisi yapamaz o hakki vermem ona,ama yinede rahatsiz oldum,oyle el sakalarindan hic hoslanmam

Bayan demek ki o firsati vermis ama siz mesafeyi korursaniz bisey yapmaz esinizle gidin haftaya sonucta 64 yasinda adam biseyde yapamaz :KK53: Ama ben de bana dokunulmasindan hic hoslanmam fakat aliskanligi olmus adamda demek ki..Tedavinizi tamamlayin bence daha sonra baskasina gidersiniz

Esimle gidicem,esim yoksa da bir arkadasim la...ama hakikaten hala dusunuyorum.şaplak kismini anlatamadim esime,hayatta yollamaz yoksa biliyorum....
Ama hala saskinim...

bizim lisedeki edebiyat öğretmenimizde bizimle aşkım,bebeğim falan diyerek konuşurdu o da yaşlıydı ama sapıklıktan değildi..biraz fazla sevgi doluydu sadece...ve de hafif çatlak :KK24::KK36::KK39:

Sadece sözde kalsa neyse
Adama bak kadının birinin poposuna şaplak atıyor.
Eğer başka alternatifi yoksa bu azgın tekenin bari eşinizle gidin. Aşkım ne demek ya ?
Size bir şey demeye ya da yapmaya cesaret edemesin.
Yaşlı diye masum görenler olmuş, şaştım kaldım valla.
Bu ülkede 70 'i aşkın adamların 13 yaşında kızlara sarktığını ne çabuk unuttunuz?

Hitap şekline bir şey diyemem tanıdığım biri var o da herkese öyle der öyle ki kendi cinsine bile :) onun dışında el hareketleri saçma ben olsam eşimle giderim.Yanlış bir hareketi de olursa uyarırım.

hahah var böyle deli tipler.bende eşimle birlikte jinekologa gitmiştim adam alttan baktı ve dediki maşallah hayatım cillop gibisin (yani kist falan yok herşey yolunda ) tabi eşim ve ben :KK53::KK53:

X