Merhabalar.esimle dislerimizi yaptiricaz.birkac hekim gezdik,en uygun fiyati burada bu cevrede oldukca unlu bir hekim verdi.kendisi 39 yillik hekim.
Disimde iltihap vardi,antibiyotik verdibitince kanal tedavisine baslayacagiz dedi...
Bu sabah randevu aldim,aksam oldu is cikisi gittim.bekar bir kiz arkadasimla ( isyerinden ) gittim.erkek bir hastasi ciktiktan sonra beni aldi.canim yavrum askim seklinde hitaplari var.64 yasinda falanim dedi.ben icerde iken baska bir bayan hastasi geldi,onnla baya nazik konustu.bana igneyi vurup uyusmasini beklexikten sonra o ara zamanda arkadasimi da iceri aldi muayene icin.
Bu sirada o kadin .....abi borcumu getirdim dedi,o da takvime bakti dktor randevu icn ,ahmet ten misal( srkreteri erkek randevuyu al dedi.arkadasim hasta koltugunda beklerken kadin iceri sekretere yoneliyordu ki dus hekimi poposuna sakayla bir saplak gecirdi.biz tabi sokkkk.arkadasimi muayene etti dislrrine film fn istedi,indirirken bileginden tuttu falan.sinra benim tedavimi yapti,gayet nazikce anlatti,eli fln cok hafif.inerkrn benimde bilegimden tuttu fakat cok kisa bir sur.haftaya kanal tedavimin devami icin cagirdi.tavirlari kizim csnim askim! Ki bu son kelime hos uma gitmedi.arkadasim sordu bu hanim azonceki akrabsniz vs miydi,yok defi ben butun hastalarima ana baba gibiyimdir aikem gibidir fln dedi.
Neyse sonuc arkadasim gimemeye karar verdi,benim bana karsi bir sapikligini sezmedim tedavisini de begendim fakat icimi kemiren biseyler var.
Haftaya gidicem esim e telefonda azicik citlattim konusmalari boyle boyle vs,o da haftaya yanins bende gelirim dedi ama...sizce ben ne yapayim
oylede zor randevu alinabilen bir yerki,cok fazla yogun.oyle uygun falanda degil 150 tl bir dis ve nakit calisiyor.
Nasil davranayim,kanal tedavim ne olacak
yeniden basks disci mi aramsliyim