dis hekimim sapık mı :(

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.787
10.071
Merhabalar.esimle dislerimizi yaptiricaz.birkac hekim gezdik,en uygun fiyati burada bu cevrede oldukca unlu bir hekim verdi.kendisi 39 yillik hekim.
Disimde iltihap vardi,antibiyotik verdibitince kanal tedavisine baslayacagiz dedi...
Bu sabah randevu aldim,aksam oldu is cikisi gittim.bekar bir kiz arkadasimla ( isyerinden ) gittim.erkek bir hastasi ciktiktan sonra beni aldi.canim yavrum askim seklinde hitaplari var.64 yasinda falanim dedi.ben icerde iken baska bir bayan hastasi geldi,onnla baya nazik konustu.bana igneyi vurup uyusmasini beklexikten sonra o ara zamanda arkadasimi da iceri aldi muayene icin.
Bu sirada o kadin .....abi borcumu getirdim dedi,o da takvime bakti dktor randevu icn ,ahmet ten misal( srkreteri erkek randevuyu al dedi.arkadasim hasta koltugunda beklerken kadin iceri sekretere yoneliyordu ki dus hekimi poposuna sakayla bir saplak gecirdi.biz tabi sokkkk.arkadasimi muayene etti dislrrine film fn istedi,indirirken bileginden tuttu falan.sinra benim tedavimi yapti,gayet nazikce anlatti,eli fln cok hafif.inerkrn benimde bilegimden tuttu fakat cok kisa bir sur.haftaya kanal tedavimin devami icin cagirdi.tavirlari kizim csnim askim! Ki bu son kelime hos uma gitmedi.arkadasim sordu bu hanim azonceki akrabsniz vs miydi,yok defi ben butun hastalarima ana baba gibiyimdir aikem gibidir fln dedi.
Neyse sonuc arkadasim gimemeye karar verdi,benim bana karsi bir sapikligini sezmedim tedavisini de begendim fakat icimi kemiren biseyler var.
Haftaya gidicem esim e telefonda azicik citlattim konusmalari boyle boyle vs,o da haftaya yanins bende gelirim dedi ama...sizce ben ne yapayim oylede zor randevu alinabilen bir yerki,cok fazla yogun.oyle uygun falanda degil 150 tl bir dis ve nakit calisiyor.
Nasil davranayim,kanal tedavim ne olacak yeniden basks disci mi aramsliyim

Bazi insanlarin yapisindan kaynakli olabiliyor bu asiri kibarlik,ama benimde hosuma gitmeyen bir durum...gitmezdim heralde ben bir daha...ozellille bileginden tuttu dedin ya ozellikle fiziksel bir temas asla tahammulumun olmadigi bir durum..

popoya saplak masum gelmedi ya
ama bende diş etlerimi temizletmeye gitmiştim her zmanaki doktoruma,eldiven takmıştı yımışacıktı eldiven
o ağrıyla ben git adamın elini tut yarım saat okşaaa mıncıklafarkında değilim adamda bozuntuya virmedi
kesin sapık demiştir

Suan o kadar sinirim bozuk ki,cok kaliteli iyi bir hekim diye gittigim,ustelik arkadasimi da goturdugum adam boyle cikti
Esim e bukadarini anlatamadim

Bazi insanlarin yapisindan kaynakli olabiliyor bu asiri kibarlik,ama benimde hosuma gitmeyen bir durum...gitmezdim heralde ben bir daha...ozellille bileginden tuttu dedin ya ozellikle fiziksel bir temas asla tahammulumun olmadigi bir durum..
Bende hoslanmiyorum fiziksel temastan,olmasi gerektigi yer olur amenna
Esim de ona yaptiracakti ya dislerini

Ben bana karsi bir sapiklik hissetmedim ama tavirlari hic hos degil....tedavisi oldukca iyi,birsey yapmadan once aciklamasi vs vs

Allah iyiligini versin aksam aksam guldurdun beni

herkesle ana- baba akraba gibiymis !!! anne babasinin poposuna saplak mi vuruyormus ! ne cirkin bi davranis :/

Popoya şaplağa gelene kadar yapı diyordum da , insan hep arkasını mı kollayacak o yapıdan nasibini almamak için :)
Sapıklık olsaydı herkesin içinde hekim olarak bunu yapmazdı. Bilemedim. Dengesizlik..

Birde diyorki Allah bana oyle iyu merhamet dolu bir kalp vermis ki,hastalarim beni cok sever bende onlari cok.severim vs vs
Kafam cok karisik

Popoda şaplak kısmına gelene kadar olabilir falan dedim ama yok, her dk kollayamazsiniz bir yerlerinizi.
Bizim de yaşlı bir vetimiz vardı, o da hayatım falan derdi, bir de yaşlı, gözleri az gören bir hafızimız, kuran okunacağı zaman cagirirdik . Gözüm görmüyor bahanesiyle bana asansörde sıkıca sarilmisti
Aklıma bu ikisi geldi 60yas sendromlulari olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…