dis hekimim sapık mı :(

Gideceksen eşinle git bir şeyler sezdiysen eğer..
Eşinle gitmeyeceksen hiç gitme.Şahsen rahatsız olduğum o ortama bir daha girmezdim..

Hiç normal değil. Nazik olmak başka aşkım canım demek başka. Bekarken benim diş hekimim de başka bir hastaya tel. Numaramı vermişti. Evi aradılar görücü gelmek için iyi mi :)

canım başka doktor bulamam , bu doktor iyi diye bu doktordan vazgeçmek istemiyorsan , tedavine devam edeceksen kesinlikle eşinle git.

Popoya şaaplak mı! Yok daha neler! Sapık olabilir mi değil direk sapık bence nefret ediyorum aşkım bebeğim diye konuşan insanlardan!

Bir kadın iş arkadaşımı sert bir dille uyarmıştım ben bu yüzden, benim yakın arkadaşlarım bile aşkım diye hitap etmiyor lütfen bana adımla hitap et germe beni diye. Sonrasında aşkımdan xpreiaZ hanım à geçiş oldu, çok da iyi oldu. Sahte samimiyete hiç gerek yok!

Ben bir ara böyle biriyle çalışmıştım finans departmanındaydı 50 yaşlarında kadınlara aşkım sevgilim bebeğim derdi. Konuşurken dokunurdu sürekli. Sonradan eşcinsel olduğunu kadınlara bu yüzden çok rahat davrandığını ve kadınların da bu durumu bildikleri için rahatsız olmadıklarını öğrenmiştim. Böyle bir şey olabilir mi acaba?

Esinizle gidin ve sohbete felan girmeyin ciddi bir durus sergileyin 64 yasinda yillarin doktoru anlar heralde ciddi tavrinizi dize ona gore davranir.

Hadi canım aşkım diyor yaşından dolayı önemsemeyelim ama popoya şaplak ne yahu. Sapıktır degildir bilemem ama mesafesiz yılış yılış bir adam olduğu kesin.

ben pek sapık olduğunu düşünmüyorum. Bence eğlenceli biri olabilir. Yani tarzı öyledir insanlara karşı ?

Sapık olduğunu düşünmüyorum.
Ama bu kadar taktıysanız eşinizle gidebilirsiniz.

Merhabalar.esimle dislerimizi yaptiricaz.birkac hekim gezdik,en uygun fiyati burada bu cevrede oldukca unlu bir hekim verdi.kendisi 39 yillik hekim.
Disimde iltihap vardi,antibiyotik verdibitince kanal tedavisine baslayacagiz dedi...
Bu sabah randevu aldim,aksam oldu is cikisi gittim.bekar bir kiz arkadasimla ( isyerinden ) gittim.erkek bir hastasi ciktiktan sonra beni aldi.canim yavrum askim seklinde hitaplari var.64 yasinda falanim dedi.ben icerde iken baska bir bayan hastasi geldi,onnla baya nazik konustu.bana igneyi vurup uyusmasini beklexikten sonra o ara zamanda arkadasimi da iceri aldi muayene icin.
Bu sirada o kadin .....abi borcumu getirdim dedi,o da takvime bakti dktor randevu icn ,ahmet ten misal( srkreteri erkek randevuyu al dedi.arkadasim hasta koltugunda beklerken kadin iceri sekretere yoneliyordu ki dus hekimi poposuna sakayla bir saplak gecirdi.biz tabi sokkkk.arkadasimi muayene etti dislrrine film fn istedi,indirirken bileginden tuttu falan.sinra benim tedavimi yapti,gayet nazikce anlatti,eli fln cok hafif.inerkrn benimde bilegimden tuttu fakat cok kisa bir sur.haftaya kanal tedavimin devami icin cagirdi.tavirlari kizim csnim askim! Ki bu son kelime hos uma gitmedi.arkadasim sordu bu hanim azonceki akrabsniz vs miydi,yok defi ben butun hastalarima ana baba gibiyimdir aikem gibidir fln dedi.
Neyse sonuc arkadasim gimemeye karar verdi,benim bana karsi bir sapikligini sezmedim tedavisini de begendim fakat icimi kemiren biseyler var.
Haftaya gidicem esim e telefonda azicik citlattim konusmalari boyle boyle vs,o da haftaya yanins bende gelirim dedi ama...sizce ben ne yapayim :KK43: oylede zor randevu alinabilen bir yerki,cok fazla yogun.oyle uygun falanda degil 150 tl bir dis ve nakit calisiyor.
Nasil davranayim,kanal tedavim ne olacak :KK43: yeniden basks disci mi aramsliyim :KK43:
Ya eşinizle gidin ya da başka dişçi bulun.
Dişçi baya hayat doluymuş :-)

Bizim bi beden hocamiz vardi oda bize canim yavrum askim fln derdi babacan bi adamdi bende oyle bsy sandim ama popoya saplak olayinda bi sok oldum var bu adamda biseyler ama hayirlisi :KK14:

benim 73 yaşındaki bAbam kadınlara hep yavrum diye hitap eder
bence yanlış anlaşılmaya müsait bi durum

popoya şaplak yiyen kadın normal mi karşıladı?

X