Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kere degil bikactane daha disim var ayriyetwn dolgularim vr,kendi cagiriyor artik su gun gel diye,Bence esinle gidersen bir şey olmaz bir kere gidiceksin sonuçta randevuda zor alınıyor diyorsun bir dahada görmeyeceksin git bence ama tek olma.
Isinde iyi son derece de nazik,ama kotu hissettim boyle bir olayla karsilasincaadam iyise her seferinde eşinle git...
işini beğeniyorsun adamın,git işte ama önlemini alarak....eşinle yani....Valla normalde 200 falan bunda 150 iste...cok da yogun,anlamadim ki
Cidden tek derdim dislerimi yaptirmak uffff
Bende konduramiyorum iste.....bu da dinc :) sinirden guluyorum.Uff benim de direksiyon hocam boyleydi. Vitesi degistirirken elimizin ustune elini koyardi uzun sure hep yasitimiz gibi davranirdi. 70 yasindaydi. Cok dincti ama. Niyeti neydi hic anlayamadim. Anlamak da istemem acikcasi. O yastaki insanlara konduramiyorum ya
Yazık ben acıdan doktorumun elini ısırmıştım:) pahalı olduğu halde yoğunsa herkes geliyorsa doktorda sıkıntı yoktur canım popoya şaplak diyosun ama o popoya şaplak attırana bakacaksın önceMerhabalar.esimle dislerimizi yaptiricaz.birkac hekim gezdik,en uygun fiyati burada bu cevrede oldukca unlu bir hekim verdi.kendisi 39 yillik hekim.
Disimde iltihap vardi,antibiyotik verdibitince kanal tedavisine baslayacagiz dedi...
Bu sabah randevu aldim,aksam oldu is cikisi gittim.bekar bir kiz arkadasimla ( isyerinden ) gittim.erkek bir hastasi ciktiktan sonra beni aldi.canim yavrum askim seklinde hitaplari var.64 yasinda falanim dedi.ben icerde iken baska bir bayan hastasi geldi,onnla baya nazik konustu.bana igneyi vurup uyusmasini beklexikten sonra o ara zamanda arkadasimi da iceri aldi muayene icin.
Bu sirada o kadin .....abi borcumu getirdim dedi,o da takvime bakti dktor randevu icn ,ahmet ten misal( srkreteri erkek randevuyu al dedi.arkadasim hasta koltugunda beklerken kadin iceri sekretere yoneliyordu ki dus hekimi poposuna sakayla bir saplak gecirdi.biz tabi sokkkk.arkadasimi muayene etti dislrrine film fn istedi,indirirken bileginden tuttu falan.sinra benim tedavimi yapti,gayet nazikce anlatti,eli fln cok hafif.inerkrn benimde bilegimden tuttu fakat cok kisa bir sur.haftaya kanal tedavimin devami icin cagirdi.tavirlari kizim csnim askim! Ki bu son kelime hos uma gitmedi.arkadasim sordu bu hanim azonceki akrabsniz vs miydi,yok defi ben butun hastalarima ana baba gibiyimdir aikem gibidir fln dedi.
Neyse sonuc arkadasim gimemeye karar verdi,benim bana karsi bir sapikligini sezmedim tedavisini de begendim fakat icimi kemiren biseyler var.
Haftaya gidicem esim e telefonda azicik citlattim konusmalari boyle boyle vs,o da haftaya yanins bende gelirim dedi ama...sizce ben ne yapayim oylede zor randevu alinabilen bir yerki,cok fazla yogun.oyle uygun falanda degil 150 tl bir dis ve nakit calisiyor.
Nasil davranayim,kanal tedavim ne olacak yeniden basks disci mi aramsliyim
Guldurdunuz beni yaa sagolun,gorseniz tam istanbul beyefendisi oyle kibar oyle kibar.is arkadasima da boyle anlattim,bazı insanların hitap şekilleri böyle bizim bir hocamız vardı hastalara bitanem aşkım diyordu ya yaşı ne olursa olsun bizede öyle diyordu bitanem bak böyle ölçü alacaksın aa yanlış yaptın güzelim diye birde erkeklerede bebeğim dyordu ya erkekti bu adam alışmıştık bu arada bende diş hekimiyim yani hitabı anlarımda hani insanları rahatlatayım iyi davranayım amaçlıbu yolu seçiyorlar ama davranışlara bende burdan sinir oldum piyasada böyle garip davranışlı hekimler var malesef ama şöyle söyleyim normalde genel olarak söylüyorum iş yaparken ben önümdeki insanı görmüyorum mesela dişe odaklanınca bazen bakıyorum hastanın dibine girmişim dişin orasını burasını düzelteyim derken ama tedaviyi yarım bırakma eşinle git yinede başka işlerini başka hekime gidersin yine rahatsız hissedersen
Yok bana gelmedi,curet de edemez zaten de,insan yunede cok tedirgin oluyorşaplak sizin popoya gelmediyse bence sıkıntı yapacak bişey yok. sapık vs. olsa 39 sene o işte barınamaz değil mi? :)