• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diş hekimi önerileriniz

ycam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
193
2
96
37
İstanbul
24 yaşındayım 12-13 yaşımdan beri ön dişlerimde ileriye kayma sorunu var, 20 lik dişlerim de çıkınca tamamen öne kaydılar. görsel olarak beni çok rahatsız ediyorlar çok güler yüzlü biri olmama rağmen çekinerek gülüyorum, insanlar benimle dalga geçicekler diye. dişçi bile benimle dalga geçti "yazın inci gibi ama dişler çok kötü" diye. istanbulda şeffaf diş teli takabilecek güvenilir dişçi tanıdığınız var mı? bir de 3000-4000 TL gibi rakamlar duyuyorum. hepsini 1defada ödeyemem bir kısmına taksit yapabilmesi lazım. önerilerinizi bekliyorum.

24 yaşındayım 12-13 yaşımdan beri ön dişlerimde ileriye kayma sorunu var, 20 lik dişlerim de çıkınca tamamen öne kaydılar. görsel olarak beni çok rahatsız ediyorlar çok güler yüzlü biri olmama rağmen çekinerek gülüyorum, insanlar benimle dalga geçicekler diye. dişçi bile benimle dalga geçti "yazın inci gibi ama dişler çok kötü" diye. istanbulda şeffaf diş teli takabilecek güvenilir dişçi tanıdığınız var mı? bir de 3000-4000 TL gibi rakamlar duyuyorum. hepsini 1defada ödeyemem bir kısmına taksit yapabilmesi lazım. önerilerinizi bekliyorum.

merhaba benim avrupa yakasında bahçelievler haznedarda mükemmel bir dişcim..kendisi çok iyi çok hassas ben çok kaprisliyimdir..ve güzel işi var ayrıca çok temiz hijjenik bi yer..kendisinin adı alirıza altun...eşimin bakarlıktan doktoruymuş...sonra ben gittim...kredi kartına taksit yapıyor...tabi bizim gibi çokk uzun hastalarına kart olmasada yapıyor..ama aradaki güvenden...pazarlık yapabilirsiniz..piyasaya göre fiyatı birazcık pahalı ama kesinlikle çok memnun kalabileceğiz bizi..tavsiye ederim.....bahçelievlerde medicana diş hastanesinin tam karşısında akbankın üst kadında

adres: Nacı Kasım Sok. No: 3/5 Bahçelievler Mh. Haznedar Bahçelievler, İstanbul,

bende bahçelievlerde oturuyorum muhakkak bu diş hekimini bulup muayene olmak isterim.

siz diş teli mi taktırmıştınız

yok cnm ben tel taktırmadım 20lik diş operasyonları geçirdim..dolgular vs. ama bir arkadaşım takdırdı baya baya düzeldi dişleri..ve onun damağında problem vardı...dardı ...çokk problemliydi..kendisi 24 yaşına kadar hiç doktora gitmemiş. korkudan doktorumla aştı bu korkuyu..tlf var cnm 0212 677 56 47

Back