Hayatım sen daha çok ufaksın ama.Aslında dış görünüşe çok takan biri değilimdir ama son zamanlarda kafayı yemeye basladım neredeyse. Çok kısayım. Allah'a nankörlük olmasın diyorum durumu daha kötü olan insanlar var, şükredeyim diyorum ama insanların bana davranısları, yanlarında durdugumdaki ezikliğim, yine karamsarlık çukuruna çekiyor beni. Benimki öyle çoğu insanın taktıgı gibi değil boyum basbaya 1.50Arkadaslarım benden çok çok uzun değiller ama bazıları 1.60 falan gerçekten çok üzülüyorum ve ne olurdu onlar gibi olsaydım diyorum Ailede de en kısa benim. Bundan sonra bir şey yapılmaz heralde ama bıktım artık kendimi hep eksik hissetmekten. Benle aynı yasta olan arkadaslarımdan bile küçük hissediyorum kendimi
Aslında dış görünüşe çok takan biri değilimdir ama son zamanlarda kafayı yemeye basladım neredeyse. Çok kısayım. Allah'a nankörlük olmasın diyorum durumu daha kötü olan insanlar var, şükredeyim diyorum ama insanların bana davranısları, yanlarında durdugumdaki ezikliğim, yine karamsarlık çukuruna çekiyor beni. Benimki öyle çoğu insanın taktıgı gibi değil boyum basbaya 1.50Arkadaslarım benden çok çok uzun değiller ama bazıları 1.60 falan gerçekten çok üzülüyorum ve ne olurdu onlar gibi olsaydım diyorum Ailede de en kısa benim. Bundan sonra bir şey yapılmaz heralde ama bıktım artık kendimi hep eksik hissetmekten. Benle aynı yasta olan arkadaslarımdan bile küçük hissediyorum kendimi
Devede de boy var
Yazımı bir daha okuyun isterseniz. Polemiğe girmek istemem demiştim zatenBunu birilerini yermek için söylemedim yazdıklarımla nasıl polemiğe gireceksin acaba :)