dış görünüş :(

Haklısınız. Tam artık takmıyorum derken cevreden bir yadırgama oluyor. İnsanlar bunu anlamayacak kadar aptallar sanırım
Bence geç kalmadan doktora git daha 16 yaşındaymışsın kıkırdakların kapanmamıştır. Hatta belki growt hormon tedavisi yapılabilir tam yaşını bilmiyorum ama en azından besin takviyelerini neler yapabileceğini anlatır doktor. Kemik yaşın belki 12 dir bilemeyiz değil mi belki tedavi ile 1.70 olursun. Geç kalmadan git doktora :KK66:

Haklısınız. Tam artık takmıyorum derken cevreden bir yadırgama oluyor. İnsanlar bunu anlamayacak kadar aptallar sanırım

İnsanların işleri gucleri yokmu kendi islerine baksinlar senin yasin 16 mıs daha az once yorumlarda gordum takma kafana takicak yasta degilsin cunku sen okulunu derslerini dusun hem kizlar 22 yasina kadar uzar cok buyuk fark olmasada kimi insan adet gordukten sonra durur kimi insan uzar kisiye gore degisir bu arada valeybol gibi spor dallarinla ilgilenebilirsin süt ve sut urunleri tuketebilirsin kemik gelisimine faydalı.

Yasin daha cocuk. Zipla, uzan, basketbol oyna, yuz, vs. Boy uzatan aktiviteler var. Biraz boyun uzayabilir. Ama cok uzamazsin, kisa fitratlisin.
Degistiremeyecegi seylere uzulmenin zerre kadar faydasi yoktur insana. Turkiye'de kisa kadin cok, o kadar da dikkat cekmezsin.

1.57 yim ben de.
Kafana taktim mi bu boy mevzunu? Evet bir zamanlar taktim, simdi umurum değil.
21 yaşındayım bu arada.
Lise donemimden itibaren boyum hep mevzu oldu özellikle erkek kisminda.
Boya bak, hobbit gibi bilmem ne gibi bi metre vs..
Çıktıkları kızlar ya benim boyumda oluyordu ya da 1.60 falan. Yaa Allah'in sopasi yok :KK70:
Halam da her seferinde söyler durur, annene çektin sen deyip durur.
Mutsuz muyum, değilim çünkü ben zaten güzelim :)
Yani öyle de guzel boyle de guzel :p
Beni seven de minyon halimle sevsin canım her daim platformla gezcek halim yok ya :KK53:
Shakira da 1.50 bu arada bilgilerinize.. :KK51:

Kemik haslamasi ic kuzum ilikleri boy uzatiyormus doktorlar tv de konusuyorlar duydum.birde bir yerlere zipla ve asil bol bol..cok kucuksun daha uzarsin..

Allah aşkına özgüvenle boyu neden bağdaştırıyorsunuz
hem çoğu minyon kızları daha çok beğeniyor
bakın şu adam bir de ünlü olmuş boyu 1.65 bir erkek için çok kısa bence adamdaki özgüvene gel

degiştiremeyecegin seyleri kabullenmelisin yoksa mutlu olamazsın herkesin vucuduyla alakalı sevmedigi bir yanı mutlaka var kimse mukemmel degil onemli olan davranıs huy 180 olursun gıcıgın tekisindir valla o boy birseye yaramaz

Ay senin yasinda ben de oyle dusunuyordum. 22 yasina kadar uzayabilirsin ama. 157 oldum simdi. Cok da takmiyorum. Kendimle baristim. Bir de minyonlar her zaman genc gosterir. Biraz yasin ilerlesin o yasitlarin yaninda genc gozuk anlayacaksin kiymetini :)

Allah baska dert vermesin daha 16 yaşındasın bu kadar dert etme 1.57 olanlar napsın örneğin ben:KK53:

Ay senin yasinda ben de oyle dusunuyordum. 22 yasina kadar uzayabilirsin ama. 157 oldum simdi. Cok da takmiyorum. Kendimle baristim. Bir de minyonlar her zaman genc gosterir. Biraz yasin ilerlesin o yasitlarin yaninda genc gozuk anlayacaksin kiymetini :)
Hahah bence biz 1.57 liler olarak dernek kurmaliyiz :KK53:

Lisede bende seninle aynı boy da gibiy dim
Hiç unutmam .. her gün boyum u cetvelle duvara işaretler ölçer dim..
Su an 175 im ama bundan da memnun değilim azıcık kilo alsam iri yarı görünüyorsn hemen. . Bence daha uzars in..
Hem uzamas an bile bi arkadaşım var 155 filan ama yüzü o derece güzel ki ben bayan halim le bakıyorum. . Beline kadar saçları var gözleri filan çok güzel. .. Hanim hanim çok tatlı çok cici bi kız..
Herşey boy değil ki..

Canım en az 1-2 sene daha uzarsın, daha hiçbir şey bitmemiş ki ahlayıp vahlıyorsun.
Hem ben de 1.60 ım 22 yaşındayım, inan daha genç gösteriyorum. Kısa olanlar hep genç gösteriyor, bu da avantajıdır bu işin :)

Aslında dış görünüşe çok takan biri değilimdir ama son zamanlarda kafayı yemeye basladım neredeyse. Çok kısayım. Allah'a nankörlük olmasın diyorum durumu daha kötü olan insanlar var, şükredeyim diyorum ama insanların bana davranısları, yanlarında durdugumdaki ezikliğim, yine karamsarlık çukuruna çekiyor beni. Benimki öyle çoğu insanın taktıgı gibi değil boyum basbaya 1.50 :KK43: Arkadaslarım benden çok çok uzun değiller ama bazıları 1.60 falan gerçekten çok üzülüyorum ve ne olurdu onlar gibi olsaydım diyorum :KK43: Ailede de en kısa benim. Bundan sonra bir şey yapılmaz heralde ama bıktım artık kendimi hep eksik hissetmekten. Benle aynı yasta olan arkadaslarımdan bile küçük hissediyorum kendimi :KK43:
Kaç yaşındasın ? Yengem 1.47. Babannem de aynı şekilde. Kısa olmak senin hatan ve ya kusurun değilki. Biz sırıklar da ayaģımıza ayakkabı yakışmaz, erkek gibi dururuz. Bence çok tatlısındır, hem minyonlar asla yaşını göstermez ve büyük bi avantaj. Üzülme

yaşın on altı ve uzayabilirsin yapman gereken günlük en az tek seferde 50 defa kollarını yukarıya doğru kaldırarak gererek baya spor yapmak. hatta kapının üstünden tutup kendini aşşa doğru sallayabilirsin ama bunu evdeki kapılarda yap. Bende böyle yaparak 5 cm uzadığımı hatırlıyorum. Yukarı doğru zıplayarak kolların havada elma topluyormuşsun gibi düşün anlatabildim mi canım.:KK66:

Bayanlar 22ye kadar uzuyor canim tabi ergenlik dönemindeki gibi değil. 5 6 cm daha uzayabilirsin o yuzden guzel beslen

ben 1.65im bi arkadaşımda belki 1,50 belki dahada kısa bilemiycem.ama benim gördüğüm tanıdığım en kısa kız bu arkadaşım.bazen ben topukluyla o düz ayakkabılarla yan yana geldiğimiz de oldu.1,80 ve max 1,50 boyu yan yana düşün.arada 30 cmden fazla fark var.ama arkadaşımda öyle bi hava vardır ki asla kendini ezik hissetmez.dalga da geçer kendisiyle.benimle de geçer.aurası çok yüksektir çok seksidir hareketleriyle giyimiyle kuşamıyla.farklı beğenileri vardır.bakımlıdır.özellikle ispanyol paça kot,altına dolgu topuklu ayakkabılar, üstüne straplez büstiyer gibi şeyler giyer ki çok yakışır ona.yani güzel olduktan, kendine güvenin yerinde olduktan sonra kimse senin boyunla ilgilenmez.bu yaşlarda böyle şeylere takılman normal aslında ama ilerleyen zamanlarda daha iyi anlarsın önemli olmadığını.herkesin kusurları var önemli olan kapatabilmek.

Aman ne güzel, istediğin gibi giyersin topuklu ayakkabıları gezersin.

Bu yaştan sonra yapabilceğim hiçbirşey yok derken ? Daha 16 yaşında mini minnak bir çocuksun. Gelişim bir kadında 23 yaşına kadar sürer. Hatta bir kadının vücudunun tamamen oturduğu yaş 25miş. Bol bol süt iç ve mutlaka bir yüzme kursuna yazıl. Yüzme diğer sporlardan farklı olarak aynı anda tüm vücut kaslarını çalıştırır, boyunu uzatır, güzel omuzlara, güzel bacaklara, güzel ve sıkı bir vücuda sahip olmanı sağlar. Daha uzarsın canım benim merak etme, sıkma canını.

X