Bence geç kalmadan doktora git daha 16 yaşındaymışsın kıkırdakların kapanmamıştır. Hatta belki growt hormon tedavisi yapılabilir tam yaşını bilmiyorum ama en azından besin takviyelerini neler yapabileceğini anlatır doktor. Kemik yaşın belki 12 dir bilemeyiz değil mi belki tedavi ile 1.70 olursun. Geç kalmadan git doktoraHaklısınız. Tam artık takmıyorum derken cevreden bir yadırgama oluyor. İnsanlar bunu anlamayacak kadar aptallar sanırım
Haklısınız. Tam artık takmıyorum derken cevreden bir yadırgama oluyor. İnsanlar bunu anlamayacak kadar aptallar sanırım
Allah baska dert vermesin daha 16 yaşındasın bu kadar dert etme 1.57 olanlar napsın örneğin ben
Hahah bence biz 1.57 liler olarak dernek kurmaliyizAy senin yasinda ben de oyle dusunuyordum. 22 yasina kadar uzayabilirsin ama. 157 oldum simdi. Cok da takmiyorum. Kendimle baristim. Bir de minyonlar her zaman genc gosterir. Biraz yasin ilerlesin o yasitlarin yaninda genc gozuk anlayacaksin kiymetini :)
Kaç yaşındasın ? Yengem 1.47. Babannem de aynı şekilde. Kısa olmak senin hatan ve ya kusurun değilki. Biz sırıklar da ayaģımıza ayakkabı yakışmaz, erkek gibi dururuz. Bence çok tatlısındır, hem minyonlar asla yaşını göstermez ve büyük bi avantaj. ÜzülmeAslında dış görünüşe çok takan biri değilimdir ama son zamanlarda kafayı yemeye basladım neredeyse. Çok kısayım. Allah'a nankörlük olmasın diyorum durumu daha kötü olan insanlar var, şükredeyim diyorum ama insanların bana davranısları, yanlarında durdugumdaki ezikliğim, yine karamsarlık çukuruna çekiyor beni. Benimki öyle çoğu insanın taktıgı gibi değil boyum basbaya 1.50Arkadaslarım benden çok çok uzun değiller ama bazıları 1.60 falan gerçekten çok üzülüyorum ve ne olurdu onlar gibi olsaydım diyorum Ailede de en kısa benim. Bundan sonra bir şey yapılmaz heralde ama bıktım artık kendimi hep eksik hissetmekten. Benle aynı yasta olan arkadaslarımdan bile küçük hissediyorum kendimi
16 mı, ben de yaşın geçti sandım. Ailede benden kısa yok diyosun demekki geninde uzunluk var. Ben lisede 9 cm uzadım. Çabala spora başla eminim uzarsın
Hahahah evettHahah bence biz 1.57 liler olarak dernek kurmaliyiz