dış görünüş :(

Aslında dış görünüşe çok takan biri değilimdir ama son zamanlarda kafayı yemeye basladım neredeyse. Çok kısayım. Allah'a nankörlük olmasın diyorum durumu daha kötü olan insanlar var, şükredeyim diyorum ama insanların bana davranısları, yanlarında durdugumdaki ezikliğim, yine karamsarlık çukuruna çekiyor beni. Benimki öyle çoğu insanın taktıgı gibi değil boyum basbaya 1.50 :KK43: Arkadaslarım benden çok çok uzun değiller ama bazıları 1.60 falan gerçekten çok üzülüyorum ve ne olurdu onlar gibi olsaydım diyorum :KK43: Ailede de en kısa benim. Bundan sonra bir şey yapılmaz heralde ama bıktım artık kendimi hep eksik hissetmekten. Benle aynı yasta olan arkadaslarımdan bile küçük hissediyorum kendimi :KK43:
Hayatım sen daha çok ufaksın ama.
20'li yaşlarına kadar uzarsın daha merak etme. Hem ne diye takıyorsun ki Kafana? Madonna, shakira, Kylie minouge ve daha birçoğu hepsi kısa ama enfes hatunlar. Yanılıyor muyum? Topuklu ayakkabı diye birşey var eğer çok kafana takıyorsa gizli topuk vs kullanabilirsin. Voleybol, basketbol oyna. Bence sen güzel bakıp, güzel güldükten sonra, boyunun hiçbir önemi yoktur canım.

ibrahim saraçoğlunun boy uzamayla ilgili bi balık kürü var onu araştır işe yaradığını söylüyorlar. yaşın küçük etkili olabilir daha uzarsın.

20 yaşına kadar vakti var yalnız aılede anne tarafı ya da baba tarafı kısaysa uzar ama fazla uzamaz.Genetik oldugu için .Tabii bu hiç sorun edilecek br şey degil önemlı olan saglıklı olman.Her güzelin bir kusuru olur canım bunu unutma :KK66:

16 gec kalmis sayilmazsin, uygun jimnastik, bol kalsiyum ve d vitamini takviyesiyle 4-5 santim daha uzayabilirsin.
Bu arada bodur tavuk her daim pilictir. Uzulmee :)

canım bol bol basketbol oyna kemik gelişiminde en etkili sporlardan biridir bendede boy kısalığı vardı senin yaşında aynı 1.5o idi boyum beslenme sıkı spor ve yüzmeyle belkide izmirde büyümeminde etkisiyle deniz güneş boyum şimdi 1.60 çok şükür halimden şikayetim yok ama o dönem ciddi takıntı yapmıştım hatiırlıyorum

Aslında dış görünüşe çok takan biri değilimdir ama son zamanlarda kafayı yemeye basladım neredeyse. Çok kısayım. Allah'a nankörlük olmasın diyorum durumu daha kötü olan insanlar var, şükredeyim diyorum ama insanların bana davranısları, yanlarında durdugumdaki ezikliğim, yine karamsarlık çukuruna çekiyor beni. Benimki öyle çoğu insanın taktıgı gibi değil boyum basbaya 1.50 :KK43: Arkadaslarım benden çok çok uzun değiller ama bazıları 1.60 falan gerçekten çok üzülüyorum ve ne olurdu onlar gibi olsaydım diyorum :KK43: Ailede de en kısa benim. Bundan sonra bir şey yapılmaz heralde ama bıktım artık kendimi hep eksik hissetmekten. Benle aynı yasta olan arkadaslarımdan bile küçük hissediyorum kendimi :KK43:

Ben de minyon bir bayanım. Hatta topuklu ayakkabıyı bile çok nadir giyerim. Yani böyle şeyleri takıntı haline getirmeyin. Bir laf vardır, ''bodur piliç her dem taze'' diye. :)

Canım inan bana kısı boylu olmak daha iyi çok uzun olmaktan en azından çaren var topuklu giyersin. Allah böyle yaratmış çok şükür tek derdimiz de bu olsun. Benim boyum 1 80 ben napaym abiye altına bile babet giyiyorum sen düşün rezilliğimi:oops: Minyon kızları çok beğeniyorum ben moral olsun diye demiyorum gerçekten. Keşke biraz kısa olsaydım diye ağlardım hatta küçükken:KK51:

ben 16 yaşından sonra 5 cm kadar uzadım. Çok olmasa da bir miktar uzarsın. kilona dikkat et, topuklu giyin allah başka dert vermesin.

Canim ben 1.70im ablam 1.55. Ama benden daha güzel :) böyle düşün çok şükür yere basan bir ayağımiz var göğe ne kadar uzandigimizin cok bir önemi yok. Ki yasin cok küçük değil. Yüzmeye gidebilirsin imkanin varsa..
Yada boy uzatma egzersizleri var plates ile bir kac santimde olsa sonuc alirsin.
yogurt, peynir gibi kalsiyumu yüksek gidalar tüket.

Benimde boyum , kilom çok iyi. Ama yüzümü beğenmiyorum. :KK57: Herkesin eksik yanları oluyor mutlaka. Boyu topuklu ile uzatabiliyorsun yine..

ilerleyen yaşlarda herkesten daha genç gösterince yersin kaymağını takma kafana bide yaşın küçük daha uzarsın biraz daha

Devede de boy var annem napacaksın boyu sen :) En güzeli uzun olmamak fazlasıyla sonra topuklu giyemiyorsun. Zaten şimdi erkeklerde sırım gibi boylu değil ya :) Bak bizde topuklu giyemiyoruz bence dert edeceğin en son şey bu boy konusu. Sağlığın yerindeyse her şeyin bir çözümü var unutma. Arkadaşlarının sana söylediklerine gül ve geç hayat değmeyecek şeyleri kafana takıp mutsuz olabilecek kadar uzun değil :KK66:

X