Dis gebelik yasayanlar

Kanama görünürde yoktu ben farketmedim.Meğer içte başlamış.

Değerleriniz normal bence. Kanamanız olur dış gebelk olsa. Normal kanama da değil çamur gibi ve keskin ağrılar oluyordu. Başka bir dra gidin bence

Canım dış gebelik olunca kese olmuyor nokta kadar bile ya tüplerde yada rahim dışında oluyor ben yaşadım hiç kese görünmedi değerlerimde 622 iki gün snra 673 iki gün snra 695 yani değerde artmadı kesede hiç görünmedi ve iğneyle düşürüldü

Bende geçirdm dış gebelik iğne olduktan 1 gün snra kanamam başladı ve normal adet kanamasıyla beraber değerlerimde sıfırlandı

Dış gebelikten 3 gün önce ameliyat oldum sağ tüpümü kaybettim çok üzgünüm Allah şifa bekleyen herkesin yardımcısı olsun

Bende geçirdm dış gebelik iğne olduktan 1 gün snra kanamam başladı ve normal adet kanamasıyla beraber değerlerimde sıfırlandı
Benim beta değerim 363 hala sıfırlanmadı perşembe tekrar bakılacak Rabbim hepimizin yardımcısı olsun gerçekten çok zormuş 5 ağustostan beri tedavim sürüyor kanamamda 24 ağustosta başladı üç gün yoğundu bugün günlük pede döndüm perşembe dahada düşük çıkar inşallah çok zormuş Allah bidaha yaşatmasın

Kanaman varsa sıfırlanır artık

Canım benimde 695 Di 4 yada 5 kere iki gün arayla yapıldı 662 den 695 çıktı sadece iğneden snra bir kere kontrole gttm 400 lerde çıktı değer dktr düşüşe geçmiş artık korkma dedi iğneden snra hala yükselmeye devam ederse o zaman kork demişti neyseki düşüşe geçmişti bidaha gtmedm zaten sıfırlanır deyince 2 sene önce yaşadım bende dış gebeliği ama şimdi 16 haftalık hamileyim

Bana perşembe tekrar bakalım dedi sağlama almak istiyo heralde maşallah çok sevindim Rabbim sağsalim kucağına aldırsın inşallah .
Kuzenimdede oldu dış gebelik 3 yıl önce teşhis konulduktan sonra iğne yapıldı 10 gün kanaması devam etti kanama bittikten sonra kese tüpünde patladı iç kanama geçirdi ve tüpünü kaybetti 1 yıl sonra tek tüple hamile kaldı 2 yaşında yağızımız var Allah a emanet Hayırlısı ile bizlerede nasip etsin sağlıklı hamilelik yaşamayı

Amin canım Allah sanada nasip etsin ve isteyen herkese

Merhaba bugün yine betam bakıldı 186 ya düşmüş doktorum vajinal muayene etti bi sıkıntı gözükmüyo için rahat etsin haftaya tekrar beta baktır ama gelmene gerek yok artık dedi korun falan hiçbişey demedi cinsel ilişki hala yasak mı değil mi onuda söylemedi burdan yorumlardan okuduğum araştırdığım kadarıyla beta sıfırlanınca adet geliyor .. Doktor beyi tekrar aradım salı dönecekmiş tatile çıkmış .şaştım valla artık yaaa

Canım ben dış gebelikten snra korunmayı tercih ettim banada dktr demedi korun diye ne zaman bebek düşünmeye başladım o zaman öncesinde bi doktora gttm 1 sene sonra filandı oda dış gebelikten dktra dış gebelik geçirdim 1 sene önce şimdi tekrar bebek istiyorum dedim ultrasondan baktı bi sorun yok korunmayı bırakabilirsin dedi bende rahim filmi çektirmek istiyorum tüpler tıkalıysa tekrar dış gebelik olmasın dedim gerek yok dedi 6 ay bebek olmazsa o zaman çekeriz rahim filmi dedi hemen 1 ay snra hamile kaldım ve keseyi de bebeği de kalp atışlarını da gördük

Oooo süper hemen kalmışsınız maşallah ☺Evet bizde 3 ay korunmaya karar verdik en azından 3 regl dönemi atlayayım bu arada doktorumada ulaştım oda korunmayadabilirsin dedi cinsel ilişkide serbestmiş sıkıntı yok yani hayırlısı olsun artık öpüyorum ilgin için teşekkür ederim

Çok şükür bugün beta değerim sıfırlandı Sorularımı cevaplayıp beni rahatlattığınız paylaştığınız için teşekkür ederim inşallah buraya bi dahaki katılımım hamişken olur şimdilik korunmayı düşünüyorum 3 ay sonrası nasip artık Rabbim herkesin gönlüne göre versin

Benim degerlerim iki gün arayla 386 500 448 böyle olup saglıklı gebeliğe dönüsen var mı lütfen biri bana umut olsun

Kizlar konuyu acmisim. Devamini getirmemisim.
Benmkide dis gebelikmis
Suan hormonun sifirlanmasini bekliyoruz. Yarin bidaha kan vericem bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…