Dış gebelik yaşayan varmı yardım

Selam yeni katıldım aranıza benim gibi dış gebelik yaşayan oldumu 14 şubat da test yaptırdım 80.71 çıktı 2 günde bir bu test artış olmaya başladı 388 sonra 800 1400 2404 derken 5 ci haftaya kadar yükselme oldu 6 cı hafta ilk gitdiğim Dr kese gözükmüyor tahmini olarak 4 haftalık dedi ama son adetim 7 ocaktı ve bize Dr %60 düşük olucak progestan hap kullan dedi akşam oldu kanama olunca Dr aradım kırmızı renkte olduğunu söyledim ama pek de umursamaz bir tavırla zaten düşük bekliyoruz pazartesi günü gelin arada 4 gün var ve biz duramadık başka bir hastaneye gitdik akşam oradaki Dr bneğ ultrasona aldı kese var bebek De haftaya gelin mutlaka size progestan iğne veriyorum 5 gün gün boyunca hergün yaptırdım ve bir hafta geldi biz kontrol e gitdik aynı Dr ultrason ile bakıyor yok dedi kesede yok bebekte seni radyoloji ye gönderim ordan bakılsın oraya gitdik derken onlarda emin olamadı Dr yanına çıktık bana sende dış gebelik var hemen seni ameliyata alıcam dedi bende korktum ve biraz düşünmek istiyorum bana izin verin ablamı aradım ve 3 CÜ bir dr ablamın Dr devreye soktuk kendisine ulaştım durumu anlatdım ameliyat olman yerine düşük olması için kemoterapi de kullanılan düşük iğnesi yaptır derken ben ameliyat olmadım ertesi gün benim kan değerim 8500 çıktı o Dr gitdim ve bu baktı dış gebelik gün aşırı bchg testi istedi ona göre hareket ederiz dedi ama cuma günü yine 6990 düştü cumartesi günü 8990 çıktı ve benim için iğne yapılması gerekiyor ve hayatı riskin var dedi yapıldı iğne ve çok canım yandı iki gün tansiyon düşüklüğü kusma baş dönmesi kolumda uyuşma gece uyuyama ölecekmişim gibi hissediyorum salı günü yanı sabah kan testi vericem inşallah düşmüştür bu durumda olan varmı bu iğne nezaman kanama yapar nezaman düşürür eğer düşmez se benim ameliyat olmam gerekiyor ve bunda bir Yumurtalık tüp ile alınıyor aranızda yaşayan varmı
Geçmiş olsun öncelikte dış gebelikte hiç bir şekilde kese görünmez bende yaşadım bir var denip bir yok denmesi çok saçma hele de değerleriniz 8000 binlerde olup beklenmesi daha da saçma sizin hayatınızla oynatmışlar resmen iç kanama riskiniz çok inşallah düşmüştür değerleriniz

Canım bende aynı durumdayım galiba üstelik bu benim ikinci dış gebeliğim ve pişmanım önce iğne yapıldı değer düşmeyince ikinci iğne yine düşmeyince 15 günün oyunca hastanelerde mahvoldum.Sonunda ameliyat ama tüpüm alınmadı ki keşke alınsaydı 4 sene sonra şimdi de tüp bebek da dış gebelik yaşıyorum yarın kesinleşecek değerim 9000 ama kese yok orta da aynı tüp büyük ihtimal.
Merhabalar geçmiş olsun çok 😔 ben de daha önce dış gebelik geçirdim, ilk tüp bebek denemem de negatif oldu geçen ay. Sormak istediğim birşey var, tüp bebekte transfer direk rahim içine yapılıyor ya, nasıl dış gebelik oluyor?

Geçmiş olsun öncelikte dış gebelikte hiç bir şekilde kese görünmez bende yaşadım bir var denip bir yok denmesi çok saçma hele de değerleriniz 8000 binlerde olup beklenmesi daha da saçma sizin hayatınızla oynatmışlar resmen iç kanama riskiniz çok inşallah düşmüştür değerleriniz
Bende kese görünmüştü ama dış gebelikti, doktorum sonradan yalancı kese oluşmuştur dedi

Bana iğne vurulduğunda 1600 küsürlerdeydi betam ama bundan daha önce kese oluşmuştu, ama betam artmadı devamında, sonrasında çok minik artış gösterdiği için düşük değil dış gebelik olduğuna kanaat getirdi doktorum.

Merhabalar geçmiş olsun çok 😔 ben de daha önce dış gebelik geçirdim, ilk tüp bebek denemem de negatif oldu geçen ay. Sormak istediğim birşey var, tüp bebekte transfer direk rahim içine yapılıyor ya, nasıl dış gebelik oluyor?
Bunu bende merak ediyorum cevap veren olmamış yokmudur tecrube eden kimse acaba?

Umursamaz tavirla dedgine bakmayin dogrusunu demis zatn dış gebelikte ilk kural erken teshis cunku erken zamanda ilacla dusurulur ama o zaman gecirilirse maalesefki ameliyat olmak zorunda kalinir doktor ihmali goremiyorum sadece siz ilerler dusuncesine kapilmissiniz tabiki hakli olarak asla yadirgamiyorum ama dedgm gibi dis gebelik zamani gecirilmezse ilacla asilabilirdi hala da zaman istemissiniz adiniza uzuldum gecmis olsun

X