Dis gebelik yasayanlar

Dış gebelik yaşarken çok ağrı çektim.Bende kanama olmadı hamile olduğumu öğrendim bir hafta sonra doktora gittim.Aşırı ağrım vardı daha önce düşük yapmıştım herhalde bu da sıkıntılı diyordum.Doktora gittiğimde iç kanamam başlamış iç organlarım kandan yapışmıştı.Bu yapışıklık kanamanın daha kötü olmasını önlemiş.Kanımın üçte birini kaybetmişim.Altı saat sürdü ameliyatım.Ameliyat sonrası da ağrım oldu.Sonra sezeryan doğum yaptım.Sezeryan sonrası ağrım çok daha azdı.
Kanama görünürde yoktu ben farketmedim.Meğer içte başlamış.

Değerleriniz normal bence. Kanamanız olur dış gebelk olsa. Normal kanama da değil çamur gibi ve keskin ağrılar oluyordu. Başka bir dra gidin bence

Arkadaslar ben son adet tarihime gore 7. Haftami bitrdim bugun. Gecen haftaki degerlerim ptesi317 carsamba 580 cuma 960ti
Bu hafta sali 1970 ctesi(bugun) 3200du. Doktor gecen haftadan beri iki uc gun arayla alttan ultrasonla bakiyordu goremiyordu. En son cuma gunu kucucuk bi kararti gormustu rahim icinde ama kese oldugundan emin olmamisti. Sali gunu biraz buyumustu bugunde cok azcik buyumustu o gordugu yapi. 5.8 *3 mm dedi. Onun hala kese oldugundan emin degil ve 3200le kesinlikle alttan net gorunmesi gerekiyodu dedi. Pteside goremezse dis gebelik teshisi kesinlesecek😕 dis gebelik yasayan arkadaslar tecrubelerinizi yazabilirmisiniz?
Birde suanda sag tarafimda bir agri var hafif. Ne yasadgimi cozemediler cozemiyorum😔
Canım dış gebelik olunca kese olmuyor nokta kadar bile ya tüplerde yada rahim dışında oluyor ben yaşadım hiç kese görünmedi değerlerimde 622 iki gün snra 673 iki gün snra 695 yani değerde artmadı kesede hiç görünmedi ve iğneyle düşürüldü

Merhaba arkadaşlar bende dış gebelik geçiriyorum sol tüpümde kese görüldü.
8 ağustosta iki doz methotraxe iğne vuruldum beta değerim 1587 idi 14 ağustosta tekrar kan verdim betam 1846 çıktı ve bu değer üzerine 50 lik 1 tane daha iğne yaptı yarın tekrar kan verip betama bakılacak . Benim teşhis konduğunda 8 ağustosta kahverengi lekelenmem vardı iğneden 2 gün sonra kesildi şuanda hiç kanamam yok hafif sol tarafımda ağrı var benim merak ettiğimde kanamam olmaması normal mi ? İğne tedavisine başlayalı yarın 12.gün kanamamın olmaması acaba betam düşmüyo mu anlamına geliyor ? Sizde kanama var mı ?
Bende geçirdm dış gebelik iğne olduktan 1 gün snra kanamam başladı ve normal adet kanamasıyla beraber değerlerimde sıfırlandı

Dış gebelikten 3 gün önce ameliyat oldum sağ tüpümü kaybettim çok üzgünüm Allah şifa bekleyen herkesin yardımcısı olsun 😢

Bende geçirdm dış gebelik iğne olduktan 1 gün snra kanamam başladı ve normal adet kanamasıyla beraber değerlerimde sıfırlandı
Benim beta değerim 363 hala sıfırlanmadı perşembe tekrar bakılacak Rabbim hepimizin yardımcısı olsun gerçekten çok zormuş 5 ağustostan beri tedavim sürüyor 😟kanamamda 24 ağustosta başladı üç gün yoğundu bugün günlük pede döndüm perşembe dahada düşük çıkar inşallah çok zormuş Allah bidaha yaşatmasın

Benim beta değerim 363 hala sıfırlanmadı perşembe tekrar bakılacak Rabbim hepimizin yardımcısı olsun gerçekten çok zormuş 5 ağustostan beri tedavim sürüyor 😟kanamamda 24 ağustosta başladı üç gün yoğundu bugün günlük pede döndüm perşembe dahada düşük çıkar inşallah çok zormuş Allah bidaha yaşatmasın
Kanaman varsa sıfırlanır artık

Canım benimde 695 Di 4 yada 5 kere iki gün arayla yapıldı 662 den 695 çıktı sadece iğneden snra bir kere kontrole gttm 400 lerde çıktı değer dktr düşüşe geçmiş artık korkma dedi iğneden snra hala yükselmeye devam ederse o zaman kork demişti neyseki düşüşe geçmişti bidaha gtmedm zaten sıfırlanır deyince 2 sene önce yaşadım bende dış gebeliği ama şimdi 16 haftalık hamileyim

Canım benimde 695 Di 4 yada 5 kere iki gün arayla yapıldı 662 den 695 çıktı sadece iğneden snra bir kere kontrole gttm 400 lerde çıktı değer dktr düşüşe geçmiş artık korkma dedi iğneden snra hala yükselmeye devam ederse o zaman kork demişti neyseki düşüşe geçmişti bidaha gtmedm zaten sıfırlanır deyince 2 sene önce yaşadım bende dış gebeliği ama şimdi 16 haftalık hamileyim
Bana perşembe tekrar bakalım dedi sağlama almak istiyo heralde 😊 maşallah çok sevindim Rabbim sağsalim kucağına aldırsın inşallah .
Kuzenimdede oldu dış gebelik 3 yıl önce teşhis konulduktan sonra iğne yapıldı 10 gün kanaması devam etti kanama bittikten sonra kese tüpünde patladı iç kanama geçirdi ve tüpünü kaybetti 1 yıl sonra tek tüple hamile kaldı 2 yaşında yağızımız var Allah a emanet 😊 Hayırlısı ile bizlerede nasip etsin sağlıklı hamilelik yaşamayı 😘

Bana perşembe tekrar bakalım dedi sağlama almak istiyo heralde 😊 maşallah çok sevindim Rabbim sağsalim kucağına aldırsın inşallah .
Kuzenimdede oldu dış gebelik 3 yıl önce teşhis konulduktan sonra iğne yapıldı 10 gün kanaması devam etti kanama bittikten sonra kese tüpünde patladı iç kanama geçirdi ve tüpünü kaybetti 1 yıl sonra tek tüple hamile kaldı 2 yaşında yağızımız var Allah a emanet 😊 Hayırlısı ile bizlerede nasip etsin sağlıklı hamilelik yaşamayı 😘
Amin canım Allah sanada nasip etsin ve isteyen herkese

Merhaba bugün yine betam bakıldı 186 ya düşmüş doktorum vajinal muayene etti bi sıkıntı gözükmüyo için rahat etsin haftaya tekrar beta baktır ama gelmene gerek yok artık dedi korun falan hiçbişey demedi cinsel ilişki hala yasak mı değil mi onuda söylemedi 🤔 burdan yorumlardan okuduğum araştırdığım kadarıyla beta sıfırlanınca adet geliyor .. Doktor beyi tekrar aradım salı dönecekmiş tatile çıkmış .şaştım valla artık yaaa

Merhaba bugün yine betam bakıldı 186 ya düşmüş doktorum vajinal muayene etti bi sıkıntı gözükmüyo için rahat etsin haftaya tekrar beta baktır ama gelmene gerek yok artık dedi korun falan hiçbişey demedi cinsel ilişki hala yasak mı değil mi onuda söylemedi 🤔 burdan yorumlardan okuduğum araştırdığım kadarıyla beta sıfırlanınca adet geliyor .. Doktor beyi tekrar aradım salı dönecekmiş tatile çıkmış .şaştım valla artık yaaa
Canım ben dış gebelikten snra korunmayı tercih ettim banada dktr demedi korun diye ne zaman bebek düşünmeye başladım o zaman öncesinde bi doktora gttm 1 sene sonra filandı oda dış gebelikten dktra dış gebelik geçirdim 1 sene önce şimdi tekrar bebek istiyorum dedim ultrasondan baktı bi sorun yok korunmayı bırakabilirsin dedi bende rahim filmi çektirmek istiyorum tüpler tıkalıysa tekrar dış gebelik olmasın dedim gerek yok dedi 6 ay bebek olmazsa o zaman çekeriz rahim filmi dedi hemen 1 ay snra hamile kaldım ve keseyi de bebeği de kalp atışlarını da gördük

Canım ben dış gebelikten snra korunmayı tercih ettim banada dktr demedi korun diye ne zaman bebek düşünmeye başladım o zaman öncesinde bi doktora gttm 1 sene sonra filandı oda dış gebelikten dktra dış gebelik geçirdim 1 sene önce şimdi tekrar bebek istiyorum dedim ultrasondan baktı bi sorun yok korunmayı bırakabilirsin dedi bende rahim filmi çektirmek istiyorum tüpler tıkalıysa tekrar dış gebelik olmasın dedim gerek yok dedi 6 ay bebek olmazsa o zaman çekeriz rahim filmi dedi hemen 1 ay snra hamile kaldım ve keseyi de bebeği de kalp atışlarını da gördük
Oooo süper hemen kalmışsınız maşallah ☺Evet bizde 3 ay korunmaya karar verdik en azından 3 regl dönemi atlayayım bu arada doktorumada ulaştım oda korunmayadabilirsin dedi cinsel ilişkide serbestmiş 😋 sıkıntı yok yani hayırlısı olsun artık öpüyorum ilgin için teşekkür ederim 😇🤗

Çok şükür bugün beta değerim sıfırlandı 😀 Sorularımı cevaplayıp beni rahatlattığınız paylaştığınız için teşekkür ederim inşallah buraya bi dahaki katılımım hamişken olur 😀 şimdilik korunmayı düşünüyorum 3 ay sonrası nasip artık Rabbim herkesin gönlüne göre versin 😘😍

Benim degerlerim iki gün arayla 386 500 448 böyle olup saglıklı gebeliğe dönüsen var mı lütfen biri bana umut olsun

Kizlar konuyu acmisim. Devamini getirmemisim.
Benmkide dis gebelikmis
Suan hormonun sifirlanmasini bekliyoruz. Yarin bidaha kan vericem bakalim🤷🏻‍♀️

X