Dis gebelik yasayanlar

Moonlightsky

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2019
199
41
35
Arkadaslar ben son adet tarihime gore 7. Haftami bitrdim bugun. Gecen haftaki degerlerim ptesi317 carsamba 580 cuma 960ti
Bu hafta sali 1970 ctesi(bugun) 3200du. Doktor gecen haftadan beri iki uc gun arayla alttan ultrasonla bakiyordu goremiyordu. En son cuma gunu kucucuk bi kararti gormustu rahim icinde ama kese oldugundan emin olmamisti. Sali gunu biraz buyumustu bugunde cok azcik buyumustu o gordugu yapi. 5.8 *3 mm dedi. Onun hala kese oldugundan emin degil ve 3200le kesinlikle alttan net gorunmesi gerekiyodu dedi. Pteside goremezse dis gebelik teshisi kesinlesecek😕 dis gebelik yasayan arkadaslar tecrubelerinizi yazabilirmisiniz?
Birde suanda sag tarafimda bir agri var hafif. Ne yasadgimi cozemediler cozemiyorum😔

Eklentiler

• CB552917-9C47-407C-902D-BAE41A875867.jpeg
    CB552917-9C47-407C-902D-BAE41A875867.jpeg
    120,6 KB · Görüntüleme: 71
  • B5A672B3-B5C0-4D8D-9217-2A30B86AC6E4.png
    B5A672B3-B5C0-4D8D-9217-2A30B86AC6E4.png
    522,8 KB · Görüntüleme: 61
Çok ilginç bi kaç gündür benim yaşadığım şeylerin aynısını yaşıyorsun bi şaşırdım

Sizin neler oldu ne degeriniz kac mesela kacinci haftadasiniz? Alttan ultrasonla mi bakiyorlar? Ve son durumunuz ne
Şöyle perşembe kan tahlili yaptrdım değerim 1095 di cuma yapıldı 1900 idi.son adet tarihim 4 temmuz bu arada..kasık ağrım fazla benim neyse..cuma alttan baktı kese yok görünmüyor değerim yüksek ama son adet tarihimle de uyuşmıyor..dış gebelikten şüpheldi ağrıda olunca.ama bi nokta gördü o gün bi umut cumartesi gel dedi gittim değer 2298 çıkmış..değerin güzel artmış dedi alttan baktı tekrar gördüğü nokta baya büyümüş tü..en azından dış gebelik riski kalktı ortadan bakalım önmüzdeki Cumartesi tekrar gidicem..

Tek umudum geç döllenme..mayısta kürtaj olmuştum..o yüzden bi ihtml yumurtlamam düzensiz oluşp geç döllenme olmuş olabilir...4 temmuz adet tarihim 26 temmuz kan tahlili yaptrdığım da değerim 0 dı gebelik yoktu bi kaç gün sonra adet olmam gerekiyodu zaten..nasıl oldu anlmadık..

Soyle soyleyim. Onemli olan kesenizin olmasi. Kese varsa en azindan dis gebelik degil. Buda en onemli sey. Cunku tedavisi en zor olan hayati tehlike iceren iyilestktej sonra uzun zaman bebek yapamadiginiz ve bazen tupunuzun alinmak durumunda oldugu bise
Keseniz var bu cok guzel. Gerisi kolay korkmayin

Soyle soyleyim. Onemli olan kesenizin olmasi. Kese varsa en azindan dis gebelik degil. Buda en onemli sey. Cunku tedavisi en zor olan hayati tehlike iceren iyilestktej sonra uzun zaman bebek yapamadiginiz ve bazen tupunuzun alinmak durumunda oldugu bise
Keseniz var bu cok guzel. Gerisi kolay korkmayin
Ya ben sende de kese görüyorum Ama benimkide cuma öyledi Cumartesi büyümüştü..sizde bütüme olmadımı..

Merhaba arkadaşlar bende dış gebelik geçiriyorum sol tüpümde kese görüldü.
8 ağustosta iki doz methotraxe iğne vuruldum beta değerim 1587 idi 14 ağustosta tekrar kan verdim betam 1846 çıktı ve bu değer üzerine 50 lik 1 tane daha iğne yaptı yarın tekrar kan verip betama bakılacak . Benim teşhis konduğunda 8 ağustosta kahverengi lekelenmem vardı iğneden 2 gün sonra kesildi şuanda hiç kanamam yok hafif sol tarafımda ağrı var benim merak ettiğimde kanamam olmaması normal mi ? İğne tedavisine başlayalı yarın 12.gün kanamamın olmaması acaba betam düşmüyo mu anlamına geliyor ? Sizde kanama var mı ?

Yaşayan biri olarak inş ileri düzeyde değildir ben tek tüpümü kaybettim sağ (tuba) o sancılar ağrılar çok zordu 😔😔

Yaşayan biri olarak inş ileri düzeyde değildir ben tek tüpümü kaybettim sağ (tuba) o sancılar ağrılar çok zordu 😔😔
Ben de sağ tüpümü kaybettim.Sancılardan ölüyordum.Hem normal doğum yapan hem dış gebelik geçiren bir arkadaşım doğum sancısından daha beter demişti dış gebelik için.Sizi çok iyi anlıyorum.Uzun süre toparlanamadım manevi açıdan.

Ben de sağ tüpümü kaybettim.Sancılardan ölüyordum.Hem normal doğum yapan hem dış gebelik geçiren bir arkadaşım doğum sancısından daha beter demişti dış gebelik için.Sizi çok iyi anlıyorum.Uzun süre toparlanamadım manevi açıdan.
Aynen normal doğum yaptım bende öncesinde ve o ağrılar doğum sancısındanda beterdi inşallah tekrarlamaz sevgiler🤗😊

Aynen normal doğum yaptım bende öncesinde ve o ağrılar doğum sancısındanda beterdi inşallah tekrarlamaz sevgiler🤗😊
ameliyatdan sonra olan agrilardan mi bahsediyorsunuz, yoksa dis gebelik sirasinda olan agrilardan mi? agrilariniz ve ya kanamaniz kacinci haftadan sonra basladi?

Merhaba arkadaşlar bende dış gebelik geçiriyorum sol tüpümde kese görüldü.
8 ağustosta iki doz methotraxe iğne vuruldum beta değerim 1587 idi 14 ağustosta tekrar kan verdim betam 1846 çıktı ve bu değer üzerine 50 lik 1 tane daha iğne yaptı yarın tekrar kan verip betama bakılacak . Benim teşhis konduğunda 8 ağustosta kahverengi lekelenmem vardı iğneden 2 gün sonra kesildi şuanda hiç kanamam yok hafif sol tarafımda ağrı var benim merak ettiğimde kanamam olmaması normal mi ? İğne tedavisine başlayalı yarın 12.gün kanamamın olmaması acaba betam düşmüyo mu anlamına geliyor ? Sizde kanama var mı ?
kahverengi lekelenmeniz kacinci haftadan basladi?

ameliyatdan sonra olan agrilardan mi bahsediyorsunuz, yoksa dis gebelik sirasinda olan agrilardan mi? agrilariniz ve ya kanamaniz kacinci haftadan sonra basladi?
Hayır ameliyat olmadan önceki ağrılar ben zaten dış gebelik nedir hiç bir bilgim yoktu adet oluyorum sanıyodum sonra kanamalar artınca bikaç doktora gittim anlamadılar maleseff uzun bisüre sonra bi uzmana gittim ve direk aynı gün ameliyata alındım çok fazla çektim nerdeyse ölümden döndüm ve kızım 1 yaşındaydı daha çok zor yaşadım allah bidaha korusun valla yaşayan bilir 🤗

Dış gebelik yaşarken çok ağrı çektim.Bende kanama olmadı hamile olduğumu öğrendim bir hafta sonra doktora gittim.Aşırı ağrım vardı daha önce düşük yapmıştım herhalde bu da sıkıntılı diyordum.Doktora gittiğimde iç kanamam başlamış iç organlarım kandan yapışmıştı.Bu yapışıklık kanamanın daha kötü olmasını önlemiş.Kanımın üçte birini kaybetmişim.Altı saat sürdü ameliyatım.Ameliyat sonrası da ağrım oldu.Sonra sezeryan doğum yaptım.Sezeryan sonrası ağrım çok daha azdı.

X