- 7 Ağustos 2015
- 1.762
- 5.863
- 158
- Konu Sahibi Ateacherlady
-
Igne ile sonlaninca 6 ay korunma suresi yok mu benim oyle olmuştudış gebeliğiniz nasıl sonlandı acaba iğne ile mi?
aslında ben normal doğum yaptım normal kürtaj oldum ama sanırım onların etkisinden cesaretimi toplayamıyorum.
bizede dua edin bizimde hemen olsun inşallah ben aralıkta dış gebelik yaşadım oyüzden çektireceğim inşallah birşey çıkmaz. bu arada sizde bir problem varmıydı hamile kalmada.
dış gebeliğiniz nasıl sonlandı acaba iğne ile mi?
Doktor problem gozukmuyor dedi kanallarim acik hormon seviyem normaldi
Insallah bir an once saglikli hamile kalirsiniz
Hayir igne ile degil, kendiliginden cok agrili bir kanamayla sonlandi
Igne ile sonlaninca 6 ay korunma suresi yok mu benim oyle olmuştu
Merhabalar şimdiyş atlatmışsınızdır dış gebeliği benimkide sizinkine benziyor 1 doz iğne işe yaramadı 4200 e yükseldi 2 doz iğneyi bugun yaptılar 4 gün sonra da beta bakılacak size sorum 2 iğneden ne kadar sonra düşmeye başladı ve kanamanız oldu mu cvp verirseniz çok sevinirimbende dış gebelik geçirenlerdenim. allah kimseye yaşatmasın psikolojik olaran insanı çok yoruyor. 4500 ken değerim 75mg metotreksat uygulandı ve ile yaramadı değerim 7500 e çıktı 2. doz uygulamasından sonra düşüşe geçti. yaklaşık 40 gün sonra geçtiğimiz cuma günü hcg sıfırlandı. doktorum 3 ay sonra hsg çekceğini söyledi. ama 6 ay korunma verdi. 6 ay korunmayı rahimin kendisini toparlaması için olmadığını metotreksatın gebelik kategorisinin x olduğu için ne gibi sonuçlar doğuracağını bilemediğini söyledi. ilacın etkisinin vucuttan tamamen atılması için 6 ay korunmam gerektiğini söyledi
canım merhaba,Merhabalar şimdiyş atlatmışsınızdır dış gebeliği benimkide sizinkine benziyor 1 doz iğne işe yaramadı 4200 e yükseldi 2 doz iğneyi bugun yaptılar 4 gün sonra da beta bakılacak size sorum 2 iğneden ne kadar sonra düşmeye başladı ve kanamanız oldu mu cvp verirseniz çok sevinirim
Allah hayırlı sağlık ömürler versin evladınıza maşallah barek allah evet çok zor bir durum bende hiç kanama yok bu normal mi yoksa hiçdüşüş olmadığıiçin mi kanama olmuyor kafayı yemek üzereyim yadüşmezse diye tüpümü alacaklar diye çok zor süreçlerc
canım merhaba,
dış gebelik geçireli çok zaman oldu şimi çok şükür 6 aylık bir evladım var. çok zor bir durum dış gebelik allah yardımcın olsun. ama geçiyor bir şekilde.
2. iğne vurulduktan sonra ertesi gün 9000 leri gördüm umudumu kaybetmişken 4. gün 5000lere düştüğünü gördüm. sonrasında sıfırlanana kadar 2 günde bir kan verdim ve yaklaşık 15 günde sıfırlandı. kanamam çok çok fazlaydı benim
öncelikle teşekkür ederim,Allah hayırlı sağlık ömürler versin evladınıza maşallah barek allah evet çok zor bir durum bende hiç kanama yok bu normal mi yoksa hiçdüşüş olmadığıiçin mi kanama olmuyor kafayı yemek üzereyim yadüşmezse diye tüpümü alacaklar diye çok zor süreçler
Maşallah ne güzel bitmiş rabbim sağlıklı bir evlat nasipetmiş hayırlı ömrü olsun benimde sağda oluşmuş solda da çikolata kistim var ondanbir daha çocuğum olmayacak diye korkuyorum hakkettende çok, bekletmiş dr mudahale etmek için sana sana rabbim tekrarını yaşatmasınt inşallah bide çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz söylediklerinizle içimi açtınız inanınkiöncelikle teşekkür ederim,
benim düşüş oldu tüpüm alınmadı. sağ tüpe yerleşmişti benim bir sonraki gebeliğim soldan oldu. doğum sonrası doktoruma tekrar gebe kalmak istersem soldan yumurtlamayı mı takip etmeliyim diye sorduğumda muhtemelen sağdan artık gebelik oluşmaz takip etmene gerek yok dedi. inan üzülmene kendini yıpratmana gerek yok diğer tüp sağlıklı çok şükür. kaldı ki iki tüp bile olmasa tüp bebek yöntemi var. çok yıpratıcı bir süreç çok çok iyi anlıyorum. ben dış gebelik yüzünden yaşadığım ili değiştirme kararı alıp istanbula taşındım. ben betahcg 400 iken dış gebelik geçirdiğimi anlamıştım ama doktorların ihmal ve rahatlığından 9bin leri gördüm. şimdi o tüp kullanılamaz durumda. ama dediğim gibi dünyanın sonu değil. 6 ay korundum sonrasında ve 6. ay gebeydm tekrardan
Çok güzel artışların canım benim hayırlı bebişler olsun inşallah normal hamilesin bence sen içini ferah tutSlm kızlar bir sene önce bende dış gebelik geçirdim iğneyle düşürüldü.birsene bekledim hamilelik olmayınca tekrar hsg çekildim ve çekildiğim ay hamile kaldım şuanda gün aşiri tahlil yapılıyor daha adetimden üçüncü gün geceli ilk 23 .20 çıktı kan tahlili dün yaptırdım 61. 90 çıktı hoca güzel artmiş dedi yarın tekrar var ama ben çok korkutorum göğüslerim acıyor ve sürekli halsizim.tekrar sizce dış gebelik geciriyor olabilirmiyim
canım benim allh razı oldun inşlh sadece haksizim ve göğüslerim acıyor bikerede geçirince korkuyorumÇok güzel artışların canım benim hayırlı bebişler olsun inşallah normal hamilesin bence sen içini ferah tut
Normal hamilelik belirtilerindede var gögüslerde hassasiyetcanım benim allh razı oldun inşlh sadece haksizim ve göğüslerim acıyor bikerede geçirince korkuyorum
Normal hamilelik belirtilerindede var gögüslerde hassasiyet[/QUOTEkızlar yardım edin bugün tekrar tahlil yaptırdım hep 2 buçuk kat artarken busefer az artmiş ve hafif lekelenmede var 167ydi değerim 215 cıktı dış gebelikmi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?