Bircok video izledim doktorlarin, düşük ve kürtaj sonrasi cok uzun beklemenin bir katkisi olmadigi seklinde makalaler yayinlanmis. Acikcasi kafam karisiyor benimde. Beni taburcu eden dr da herkese 3 ay korun diyordu. Ama kisiye özel bir sey degil yani herkese. Bende bakalim cuma kontrole gidicem o zamana ne derse doktor. Ama korunmayi düşünmüyorum ne yalan söyleyeyim. Allah kolaylik versin hepimize. Çok zor gercekten yaşayan bilir. İnşallah yeniden nasip olur saglikli bebisler...
Evet cok yeni daha. Hala kafamin ici her yer onunla dolu. Üzülüyorum hemde çok... bende oyleyim iste bi anda geliyor agliyorum mesela. Aklima geliyo çıkmıyor. Elimden birsey de gelmiyor kendimi çok caresiz hissediyorum
amin canim Allah razı olsun acılarımızı unutturur da yeniden evlatla mujdeler insallah rabbim...
Bana 3 hafta kadar iliski yasak demisti ama ben artik kendimi iliskiye hazir hissediyorum. Korunma olarak da 3 ay dedi ama dedigim gibi bunu o gun taburcu olan herkese söyledi. Cuma günü gidecegim dr ne derse onu uygularim gibi. Ama içimden korunmak gelmiyor.
Kanamam kesildi evet. 10 gün kadar sürdü sanırım. Su an yumurtlama donemimdeyim. Testle takibini yaptim da