Değerlerin düşük artmış malesef , ben geçen sene dış gebelik yaşadım ama bilenmediler geç döllenme sandılar . Değerlerim çok düzenli arttı hep 2 katına çıktı ve kahverengi leke geliyordu sürekli bunu. İçin progestan mı ne ilaç verdiler düşük olmasın diye en son ya 9 000 ya da 19 000 di tam hatırlamıyorum ama Bebek 7 -8 haftalık olmuştu hala kese göremeyince acil ameliyata alındım sezeryan şeklinde açık ameliyat oldum sağ tüpümü kurtarmaya çalıştılar ama malesef tüpüm müdahale edildiği için işe yaramıyor , ölümden döndüm doktorların bilinçsizliği yüzünden dış gebeliği de ben araştırıp ısrar ettim öyle ancak farkına vardılar . 6 ay korunmamı söylediler ben 10 ay korundum geçen sene kasım 14 te ameliyat olmuştum korunmayı daha kurbanda bıraktım rahim filmi çekildim sağ tüpü kurtardılar diye sevinirken şimdi daha kötü durumdayım.sen takip et kan ver betahcg baktır 2 günde 1 .senin daha erken o yüzden bu şekilde iğneyle kurtulmakta bak ben resmen sezeryan ameliyatı oldum ve inan çok acı bişey kaç ay hareket edemedim çünkü tüplerde ve 7 kat içten dikiş atıldı çok zor gerçekten Rabbim kimseye göstermesin