- 7 Ağustos 2015
- 1.762
- 5.863
- 158
- Konu Sahibi Ateacherlady
-
Bende 29 la vurundum iğneyi 2 gün sonra 40 çıktı değerim sonra 28.7 ye düştü cumartesi günü kanamam başladı bugün baktirdim 0.00 olmuş tek doz ise yaradı allahtan bende 6 ay korunma süresi bizede verildi sizin kanamaniz ne kadar sürdü benim bugün 3. Gün bitti iyice azaldı bazıları 25 gün sürdü falan yazmıştabende dış gebelik geçirenlerdenim. allah kimseye yaşatmasın psikolojik olaran insanı çok yoruyor. 4500 ken değerim 75mg metotreksat uygulandı ve ile yaramadı değerim 7500 e çıktı 2. doz uygulamasından sonra düşüşe geçti. yaklaşık 40 gün sonra geçtiğimiz cuma günü hcg sıfırlandı. doktorum 3 ay sonra hsg çekceğini söyledi. ama 6 ay korunma verdi. 6 ay korunmayı rahimin kendisini toparlaması için olmadığını metotreksatın gebelik kategorisinin x olduğu için ne gibi sonuçlar doğuracağını bilemediğini söyledi. ilacın etkisinin vucuttan tamamen atılması için 6 ay korunmam gerektiğini söyledi
Çok geçmiş olsun allah tekrarını yasatmasin inşallah benim dün 0.00 çıktı değerim çok şükür cumartesi başlayan kanamamda bugünlerde bitecek gibi damla damla geliyor 6 ay korunma bizdede var eşimle 4 ay farklı sehirlerdeyiz zaten allahım yüzümüze güler inşallah hayırlı sağlıklı evlat verir bizeDeğerlerin düşük artmış malesef , ben geçen sene dış gebelik yaşadım ama bilenmediler geç döllenme sandılar . Değerlerim çok düzenli arttı hep 2 katına çıktı ve kahverengi leke geliyordu sürekli bunu. İçin progestan mı ne ilaç verdiler düşük olmasın diye en son ya 9 000 ya da 19 000 di tam hatırlamıyorum ama Bebek 7 -8 haftalık olmuştu hala kese göremeyince acil ameliyata alındım sezeryan şeklinde açık ameliyat oldum sağ tüpümü kurtarmaya çalıştılar ama malesef tüpüm müdahale edildiği için işe yaramıyor , ölümden döndüm doktorların bilinçsizliği yüzünden dış gebeliği de ben araştırıp ısrar ettim öyle ancak farkına vardılar . 6 ay korunmamı söylediler ben 10 ay korundum geçen sene kasım 14 te ameliyat olmuştum korunmayı daha kurbanda bıraktım rahim filmi çekildim sağ tüpü kurtardılar diye sevinirken şimdi daha kötü durumdayım.sen takip et kan ver betahcg baktır 2 günde 1 .senin daha erken o yüzden bu şekilde iğneyle kurtulmakta bak ben resmen sezeryan ameliyatı oldum ve inan çok acı bişey kaç ay hareket edemedim çünkü tüplerde ve 7 kat içten dikiş atıldı çok zor gerçekten Rabbim kimseye göstermesin
sana da geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin inşallah . 6 ay sonunda rahim filmi çektir sorun neden yaşadığını öğren mutlaka. Bana doktorum şimdi 1 sene dene dedi yaşım 31 zaten polikistik over sorunum vardı , 1 sene çok uzun değil mi dedim hayır desi sen zaten bir kere hamile kaldın yine kalırsın dedi özele gidersen sana hemen çatlama da yaparlar hepsini de denerler boşuna paranı alırlar çatlama falan yaptırma sakın o işlemlerin hiç biri sağlıklı değil tek tüpünle de hamile kalabilirsin hiç olmazsa tüp bebek şansın var artık ama sen kendiliğinden hamile kalacaksın dedi. İlacı bıraktım adet gördüm sonrasında tahmini yumurtlama günüm de 1 gün öncesinde ve 1 gün sonrasında ilişki oldu bu ay çok fazla birleşme olmadı kurban ve misafirlerden dolayı çok değerlendiremedik. Bu birleşmeden 5 gün sonra tahlil için kan veriyorum beta ya da baktırmak istedim 1.20 çıktı hamileymişim gibi hissediyorum nedense .29 da adet günüm bakalım ne olacak. 10 ay Doğum kontrol hapından sonra ilk ayda hamile kalabileceğimi hiç sanmıyorum hayırlısı inşallah . Rabbim tüm isteyenlerin önce karınlarını sonra sağlıklı bebişlerle kucaklarını doldursun inşallah.Çok geçmiş olsun allah tekrarını yasatmasin inşallah benim dün 0.00 çıktı değerim çok şükür cumartesi başlayan kanamamda bugünlerde bitecek gibi damla damla geliyor 6 ay korunma bizdede var eşimle 4 ay farklı sehirlerdeyiz zaten allahım yüzümüze güler inşallah hayırlı sağlıklı evlat verir bize
Cnm normal adet miydi peki neden doktora göründun ve ne gibi belirtin vardi
Merhaba bu belirtiler olduğunda hamile miydiniz acaba aynı şeyler bende de var o yüzden :)Benim son adetten sonra bel agrim çok arttı ve geçmedi asiri ağırı var kırılmış gibi bir de kahve kanamalarım oldu adet bittikten sonra akabinde tekrar göğüsler şişti kasınmaya başladı iğne bakıyormuş gibi oluyor goguslerim sol boşluğum da ağrıyor ne oluyor bilmiyorum
yok cnm 21 kasımda hamile olduğumu öğrendim o zmaan hamile degilmisim çünkü 21 eylülde adet olmuştum. rabbim yardımcın olsun inş.Merhaba bu belirtiler olduğunda hamile miydiniz acaba aynı şeyler bende de var o yüzden :)
Benimde regl tarihlerim 6 ekim 9 kasım ama kasımdaki regl öncesi ve sonrası kasık ağrım oldu regl bittikten sonra göğüslerimde sızı belimde ağrı oldu ama testler negatif hep. Cevap verdiğin için teşekkürler :)yok cnm 21 kasımda hamile olduğumu öğrendim o zmaan hamile degilmisim çünkü 21 eylülde adet olmuştum. rabbim yardımcın olsun inş.
bende dış gebelik geçirenlerdenim. allah kimseye yaşatmasın psikolojik olaran insanı çok yoruyor. 4500 ken değerim 75mg metotreksat uygulandı ve ile yaramadı değerim 7500 e çıktı 2. doz uygulamasından sonra düşüşe geçti. yaklaşık 40 gün sonra geçtiğimiz cuma günü hcg sıfırlandı. doktorum 3 ay sonra hsg çekceğini söyledi. ama 6 ay korunma verdi. 6 ay korunmayı rahimin kendisini toparlaması için olmadığını metotreksatın gebelik kategorisinin x olduğu için ne gibi sonuçlar doğuracağını bilemediğini söyledi. ilacın etkisinin vucuttan tamamen atılması için 6 ay korunmam gerektiğini söyledi
Ben hala bekliyorum bugun hsg çekildi 1 buçuk yil geçti dış gebelik gecirelimerhabalar siz dış gebelikten nekadar sonra hamile kaldınız acaba?
Ben hala bekliyorum bugun hsg çekildi 1 buçuk yil geçti dış gebelik gecireli
Cok agriliydi hala devam ediyor ağrı ama umut olunca insan aciyi agriyi unutuyorhsg yi nasıl çektirdiniz acaba nasıl geçti inşallah rabbim en kısa zamanda hepimize nasip eder.
Yogun bir adet agrisi gibi oldu benimki 30 saniye sonra da bitmisti agri her bunyenin agri esigi farkli ama dayanilmayacak bisey kesinlikle degilhsg yi nasıl çektirdiniz acaba nasıl geçti inşallah rabbim en kısa zamanda hepimize nasip eder.
Cok agriliydi hala devam ediyor ağrı ama umut olunca insan aciyi agriyi unutuyor
Yogun bir adet agrisi gibi oldu benimki 30 saniye sonra da bitmisti agri her bunyenin agri esigi farkli ama dayanilmayacak bisey kesinlikle degil
nezaman çektirmişiniz acaba sonrasında hemen hamilemi kaldınız? hayırlı olsun bebeğiniz bizede dua edin olurmu. bende bu ay çektireceğim inşallah ama anestezili olur sanırım.
Yaz ortasiydi cektirdigimde ondan sonra kasim ayinda dis gebelik yasadim simdi de gebeyim Allah herkese nasip etsin bence anestezilik bir durum yok ama siz bilirsiniz vucuda bos yere anestezi almayin
Yaz ortasiydi cektirdigimde ondan sonra kasim ayinda dis gebelik yasadim simdi de gebeyim Allah herkese nasip etsin bence anestezilik bir durum yok ama siz bilirsiniz vucuda bos yere anestezi almayin
Sag tarafta tıkanıklık cıktı ama acti orayıçokk geçmiş olsunn umarım bebeğinize vesile olur herşeyi unutursunuz. bende önümdeki adette çektireceğim allahın izniyle sonucu ne çıktı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?