Beta hcg 916 620 730 750 650 tıpta yatıyorum herseyle bakıldı yok gözükmüyorDoppler ile bakılmadi mi ? Diş gebelik ise dopler ile bakıp görebilirler. Beta hcg en son ne zaman bakıldı ve sonuç kaçtı?
2 kere diş gebelik yaşadım sizi çok iyi anlıyorum.
Amin inşallah ne zor günler bugünlerİğne ile müdahale edilmesi kötü değil, inşallah ameliyat gerekmeden iğne ile sonlandırılir. Benim her ikisi de ameliyatla sonlandırıldı maalesef iğne yeterli olmadı cunku benim beta çok yüksekti 8 hafatalikti ve kalp atışı tuplerde oluşmuştu
İnşallah iğne ile müdahale etkili olur
Doppler ile yeri tespit edilip takibi yapılacaktır. Geçmiş olsun Rabbım kolayca kurtarsin sizi inşallah
Düşük yaptım yazmıştınız temizlenmemiş mi rahimBeta hcg 916 620 730 750 650 tıpta yatıyorum herseyle bakıldı yok gözükmüyor
Şu an gözükmesi için çok erken zaten 1500’ün üstüne çıkması lazım. Bende dış gebelik geçirdim 3600 lerde tüpte görüldü kalp atışı da vardı ameliyatla sonlandırıldı. Bence bi an önce iğnenizi olun. Değerleriniz dış gebeliği işaret ediyor malesefBeta hcg 916 620 730 750 650 tıpta yatıyorum herseyle bakıldı yok gözükmüyor
Yarın belli olacak doktor kontrolündeyim zaten hastanedeyimŞu an gözükmesi için çok erken zaten 1500’ün üstüne çıkması lazım. Bende dış gebelik geçirdim 3600 lerde tüpte görüldü kalp atışı da vardı ameliyatla sonlandırıldı. Bence bi an önce iğnenizi olun. Değerleriniz dış gebeliği işaret ediyor malesef
durumunuz ne oldu acabaKızlar dış gebelikte kasıkta aşırı ağrı mı oluyor benim canımdan can aldı dün kasık ağrım beta da yükselmemiş aynı duruyo iki gün sonra tekrar vericem bunu yaşayan var mı?
Merhaba benim beta değerim 2 günde bir şöyle ilerledi 155 262 562 970 henüz tanı konmadı çok kasık ağrım olmuştu dış gebelikten şüphelendi doktor eğer 2bin olursa bakıcak görünmezse tanı koyulacak dış gebelikte değer böyle yükselir mi anlamadım sizin nasıldı durumunuz kanama da ara ara oluyor ama az henüz net bir şey yokŞu an gözükmesi için çok erken zaten 1500’ün üstüne çıkması lazım. Bende dış gebelik geçirdim 3600 lerde tüpte görüldü kalp atışı da vardı ameliyatla sonlandırıldı. Bence bi an önce iğnenizi olun. Değerleriniz dış gebeliği işaret ediyor malesef
95 157 399 699 1149 1679 3638. 1679 da teşhis kondu az çok 2 gün sonra 3638 de tüpte bebeği gördüler kalbi atarken ve ameliyat oldum.Merhaba benim beta değerim 2 günde bir şöyle ilerledi 155 262 562 970 henüz tanı konmadı çok kasık ağrım olmuştu dış gebelikten şüphelendi doktor eğer 2bin olursa bakıcak görünmezse tanı koyulacak dış gebelikte değer böyle yükselir mi anlamadım sizin nasıldı durumunuz kanama da ara ara oluyor ama az henüz net bir şey yok
Bu ciddi bişey aslında. Benim doktorum en ufak ağrıda acile gideceksin demişti. İç kanama tehlikesi olabiliyor çünkü. İnşallah bi an önce tam teşhis konulur.Kızlar dış gebelikte kasıkta aşırı ağrı mı oluyor benim canımdan can aldı dün kasık ağrım beta da yükselmemiş aynı duruyo iki gün sonra tekrar vericem bunu yaşayan var mı?
Evet canım yükselir kese gozukunceye kadar rahim de dış gebelik tanisi konuluyor malasef iğnemi ben oldum bileMerhaba benim beta değerim 2 günde bir şöyle ilerledi 155 262 562 970 henüz tanı konmadı çok kasık ağrım olmuştu dış gebelikten şüphelendi doktor eğer 2bin olursa bakıcak görünmezse tanı koyulacak dış gebelikte değer böyle yükselir mi anlamadım sizin nasıldı durumunuz kanama da ara ara oluyor ama az henüz net bir şey yok
Benim 5 haftalıkti öğrendiğimde iğne vuruldum düşüyor değerlerim daha da düşer demi hastanede bir hafta oldu yatıyorum95 157 399 699 1149 1679 3638. 1679 da teşhis kondu az çok 2 gün sonra 3638 de tüpte bebeği gördüler kalbi atarken ve ameliyat oldum.
İnşallah canım çok geçmiş olsun zorlu bir süreç miydiBu ciddi bişey aslında. Benim doktorum en ufak ağrıda acile gideceksin demişti. İç kanama tehlikesi olabiliyor çünkü. İnşallah bi an önce tam teşhis konulur.