Düşüşe geçtiyse düşer daha yükselmez. Geçmiş olsun.Benim 5 haftalıkti öğrendiğimde iğne vuruldum düşüyor değerlerim daha da düşer demi hastanede bir hafta oldu yatıyorum (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşüşe geçtiyse düşer daha yükselmez. Geçmiş olsun.Benim 5 haftalıkti öğrendiğimde iğne vuruldum düşüyor değerlerim daha da düşer demi hastanede bir hafta oldu yatıyorum (
Bence yaşanabilecek en kötü şeylerden hem hamilesin hem bebekten kurtulmaya çalışıyorsun benim geçen sene nisan ayındaydı geçti gitti çok şükürİnşallah canım çok geçmiş olsun zorlu bir süreç miydi
Yaradı gibi duruyor çünkü değerlerim düştüİşe yaradı mı peki iğne size de çok geçmiş olsun
Gerçekten mi 659 dan 462 ye düştü sonra 440 inşallah çok daha düşmüştür inşallahDüşüşe geçtiyse düşer daha yükselmez. Geçmiş olsun.
Çok şükür çok zor bir süreç bir haftadır hastanede yatıyorumBence yaşanabilecek en kötü şeylerden hem hamilesin hem bebekten kurtulmaya çalışıyorsun benim geçen sene nisan ayındaydı geçti gitti çok şükür
Amiiin inşallah amiiinAllah yardım etsin ve iğne ile düşsün inşallah. Ameliyat olmak çok daha zor ve tehlikeli.
2 diş gebeliğim de hastane yattım. 1.de 8 haftalikti gece acile yatış yapılıp açık ameliyata alındım.
2. 5 haftalik falandı takibe alındım hastaneye yatırıldım. 1 aya yakın yattım bu süre içinde yeri tespit edildi 2 kere methatrex iğne denendi ama olmadı kalp atışı durduruldu beta yükselmeye devam etti olmadı dusuremediler ameliyata alındım (kapalı ameliyat)
Diş gebelik çok saçma ilerleyebiliyor ve çok tehlikeli ,o yüzden diş gebelik riski olanları hastanede yatisla takip ediyorlar.
Kolaylıkla kurtarsın Rabbım
Nasıl oldunuz? Bende de dış gebelik şüphesi var değerler 79-141-254-328-474 şeklinde. Sürekli ufak ufak yükselme var. Kese görünmediği için kesin tanı konulamıyor. Başlarda sancım vardı şuan sadece kanamam var, bir haftadır devam ediyorAmiiin inşallah amiiin
geçen sene dış gebelık gecırdım bende ıgne ıle sonlandırıldı cok korkulu gunlerdı , endıshelı ve zor ...Bence yaşanabilecek en kötü şeylerden hem hamilesin hem bebekten kurtulmaya çalışıyorsun benim geçen sene nisan ayındaydı geçti gitti çok şükür