Dış gebelik şüpheleniyolar

Benim 5 haftalıkti öğrendiğimde iğne vuruldum düşüyor değerlerim daha da düşer demi hastanede bir hafta oldu yatıyorum :KK43:(
Düşüşe geçtiyse düşer daha yükselmez. Geçmiş olsun.

İnşallah canım çok geçmiş olsun zorlu bir süreç miydi :KK43:
Bence yaşanabilecek en kötü şeylerden hem hamilesin hem bebekten kurtulmaya çalışıyorsun🤷🏻‍♀️ benim geçen sene nisan ayındaydı geçti gitti çok şükür

Bence yaşanabilecek en kötü şeylerden hem hamilesin hem bebekten kurtulmaya çalışıyorsun🤷🏻‍♀️ benim geçen sene nisan ayındaydı geçti gitti çok şükür
Çok şükür çok zor bir süreç bir haftadır hastanede yatıyorum

Allah yardım etsin ve iğne ile düşsün inşallah. Ameliyat olmak çok daha zor ve tehlikeli.
2 diş gebeliğim de hastane yattım. 1.de 8 haftalikti gece acile yatış yapılıp açık ameliyata alındım.
2. 5 haftalik falandı takibe alındım hastaneye yatırıldım. 1 aya yakın yattım bu süre içinde yeri tespit edildi 2 kere methatrex iğne denendi ama olmadı kalp atışı durduruldu beta yükselmeye devam etti 😔 olmadı dusuremediler ameliyata alındım (kapalı ameliyat)
Diş gebelik çok saçma ilerleyebiliyor ve çok tehlikeli ,o yüzden diş gebelik riski olanları hastanede yatisla takip ediyorlar.
Kolaylıkla kurtarsın Rabbım 🤲

Allah yardım etsin ve iğne ile düşsün inşallah. Ameliyat olmak çok daha zor ve tehlikeli.
2 diş gebeliğim de hastane yattım. 1.de 8 haftalikti gece acile yatış yapılıp açık ameliyata alındım.
2. 5 haftalik falandı takibe alındım hastaneye yatırıldım. 1 aya yakın yattım bu süre içinde yeri tespit edildi 2 kere methatrex iğne denendi ama olmadı kalp atışı durduruldu beta yükselmeye devam etti 😔 olmadı dusuremediler ameliyata alındım (kapalı ameliyat)
Diş gebelik çok saçma ilerleyebiliyor ve çok tehlikeli ,o yüzden diş gebelik riski olanları hastanede yatisla takip ediyorlar.
Kolaylıkla kurtarsın Rabbım 🤲
Amiiin inşallah amiiin

Amiiin inşallah amiiin
Nasıl oldunuz? Bende de dış gebelik şüphesi var değerler 79-141-254-328-474 şeklinde. Sürekli ufak ufak yükselme var. Kese görünmediği için kesin tanı konulamıyor. Başlarda sancım vardı şuan sadece kanamam var, bir haftadır devam ediyor

geçen sene dış gebelık gecırdım bende ıgne ıle sonlandırıldı cok korkulu gunlerdı , endıshelı ve zor ...
cok agladım ama ısyan etmedım ..
bu sene tup bebek transfer oldum ve bu sefer mol gebelık cokcok nadır gorunen bır gebelık turu ve beta düşmez ise metotraksate olacaktım oda ıse yaramaz ıse kemoterpı dedı doktor..
haayatımın zor zamnalarından bırıydı , şok olmuştum.. göbeğimde daha progestan ıgne ızlerım duruyordu bebek tutunsun dıye ugrasırken ,sonra da düşsün diye ugraştım.. ama tabı Rabbımmm beterınden korusun,
daha neler yaşayanlar var ..bu ne ki !
degerım suan tkaıp edılıyor subat ayında kurtaj oldum her hafta ka verıp takıp ettıler sımdı 3haftada bıre cıktı sukur kan verme olayı ..
ınsallah bu son saglıksız gebelıgım olur,
Rabbım hepımıze saglıkla,hayırla versın... amiinnnn

Merhaba bende su an diş gebelik yaşıyorum. İlk önce kimyasal sandık yükseldi ve düştünüz an 400 lere çıktı iğne vuruldum 4 gün hastanede kalacakmışım kalıyorum şu an yarın beta bakacaklar düşmüşse gideceğim yoksa yine iğne vuruyorlarmış yine kalacakmışım Allah korusun 😢 ben gebeliği göğüs büyümesi ile anlamıştım beta yükseldikçe büyüdü. Küçülmeye başlamıştı şimdi baktım yine büyümüş çok korkuyorum 😢 sizin bir belirti var mıydı?

X