meraba kızlar geçen hafta çarşamba bebeğim olacak diye sevindim çalıştığım için c.tesi akşam gitti dr'a keseyi bulamadılar dış gebelik dediler ama bhcg 7200 olmuştu özele gittim devlete gittim saat 10 'a kadar drlarla knşdm belki bi ihtimal kese oluşmamıştır oluşacaktır diye ama dış gebelik kesin tanı dediler. beni antakya mkü ye gnderdiler kemoterapi iğnesi varmış o olması gerekiyormuş acilen gittim saat 12 de antakyada hastanedeydim bir saat keseyi aradı dr en sonunda keseye benziyor ama tam emin değilim dedi bişeyler buldu methorexa ilacı vurdu 58 miligram ama rabbim bi daha o iğneyi vurdurmayı nasip etmesin berbat bişe hemşire çığlık serbest dedi

ertesi gün hastaneden çıkmak istedi evime yakın yere iskenderuna gidim dedim iskenderundaki dr ben seni yatıramamda patlama olurda riskli ameliyat edemem bhcg 8458 olmuşda kesi patlar acilen git dedi korkudan öldüm hemen geri gittim bişe olmaz ilaçdan snra yükselir bi iki gün dedi sadece salı günü yani dün baktı değere istediğimz şekil düşmemiş 6960 olmuş cumaya kadar düşmezse tekrar aynı ilacı vuracağız dedi çok korkuyrm ilaç berbat bişe ameliyat etmek istemiyrm dedi dr ama ilaçdanda ben çok korkuyorum ya c.tesi gece vurdular ilacı salıya düşmemişti normal mi acaba lütfen yardım edin