Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

sonucuyu içmesemde c tesye adeti getirmeye calısyom cünkü haftaiçş zor oluyo doktora gitmek

inanki senin kistin geçmiştir zaten adetle aılıyor bide seninkisi küçük zaten gitmiştir gitmiştir merak etme sen

bakalım kac yumurtan catlayacak ikiz mi olcak sen bnden ondesin b seni takip edeyim bakalım :) sen gelişmelerden kaberdar et beni bnde enn yolunda ilerleyim

ben cumartesi gidecem bakalım ona göre iğne vurduracakmış hayılısı bende tutarsa sende iç

hım bakalım bn ctesi gitcem kist gittiyse hap vercek pazar faaln baslarım senn iyi gttyse daha da heyecanla içerim heralde

kızlar merhaba hepiniz iyisinizdir inş.ben yarın doktora gidicem nihayet .çok korkuyorum.kısaca hatırlatıyım sizlere durumumu.ben idrar testi yapmıştım pozitif çıktı.kan testinde negatif çıktı.hatta kan testimi 2 defa tekrarladım.hatta kanda belki yanlıştır diye ilişkimin üstünden tam 10 hafta geçtikten sonra doktorada gittim ultrasonla baktı hamilelik yok dedi.bu arada 2 kere adette oldum fakat 3. ve 4.adetim az oldu düzensizdi.bende acaba dış gebelikmi diye burda sizlere sormuştum.arkadaşlar dış gebelik olsaydı olsaydı bhcg de çıkardı dediler.içim azda olsa rahatladı.fakat ben yinede yarın doktora gidicem.e ğer birşey varsa yani hamilelik durumu şu an tam 15 hafta oldu.ne biliyim işte acayip korkuyorum ya ne diycek acaba doktor?:::::::::::

nursenaaa tejar tekra anlatmana gerek yok hepımız senın olayını bılıyoruz
doktora gıdeceksın ya valla ben cok rahatladım. Sonunda!
ınsaellah guzel haberler alırsın. gebe de degılsın dogal olarak dıs gebe de degıılsın.
fatma sabahları spermler ne durumda olur bılemıyorum ama gun asırı olayına katılmıyorum ben.
yapılmıs bır arastırmadan bahsetmıstım. hem sperm kalıtesını arttırıyor hem menının hasarlarını duzeltıyor dıyıor arastırmanın sonucu..
suan cok zor sartlarda yazıyorm bur yandan araba sallanıyor bır yandan sıze yazıyorum. harflerın kusuru varsa bakmayın..
ne dıyordum...
he evet gunasırı... ben her gunden yanayım... sen gunasırı dene ben hergun bakalım cocuklar kıme benzeyecek heheehhe

inş senin dediğin gibi gebelik durumu yoktur canım yarın doktordan duyunca zaten tam rahatlamış olurum.burayada sonucu yazarım zaten.

gunaydın kızlar gelmıs olsaydınız bıraz konusurduk.
bugun saat 2de mısafırım gelecek hazırlık yapıyorum.
tam da bugun kıslık-yazlık degısımız yapacaktım..
mecburen de yapacagım baska bırgune erteleyemem.
dun ınternette soyle sperm yumurta mevzusunu arastırdım
Allah'ım neler neler var..
ne degısık korunma yontemlerı falan... tabı tersı de bebek getırıyor. o yuzden
ıyıce okudum sonra konusuruz...
fatma 20 kasımı beklıyoruz demek beraber..
hadı kalın saglıcakla...

ben geldim:)günaydın.bende bugün erkenden kalktım zaten düzgün uyuyamadım.12.30 da doktorda randevum var.dua edin .tunemi sanada kolay gelsin

dualarım senınle nursenaa ınsaellah hakkında hayırlı seyler duyarsın...
senı umutlandıran, sevındıren...

kızlar merhaba
ya benim canım sıkkın .çünkü eşim rahatsız biraz.yani biz sadece 11-15-16. günleri değerlendirebildik.sonra eşim in keyfi yoktu pek tabi bende o böyleyken nasıl düşünürüm başka şeyler.o yüzden bu ayı pek değerlendiremedik gibi geliyor.sizce varmı yinede ümit.tmm yumurtlama günlerine denk gelmiş oluyor ama önemli olan yumurtanın çatladığı zamana denk getirmk onuda kaçırmışız gibi geliyor.(((((((((( sizce ihtimal nedir yani tutabilirmi ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…