Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

uykuda degılız herkes rutın ıslerıyle ugrasıyor bu saatlerde.
gunaydın kızlarrr

merhaba kızlar.bende sabah girdim ama yazamadan çıktım hemen,sadece okuyabildim.nasılsınız bakalım bugün
ben sabah sabah yumurtlamayla ilgili yazıları okudumda kadınlar doğarken ayklaşık 400.000 yumurtayla dünyaya geliyormuş ve her ay yumurtalarımız birer birer tükeniyor yani adetle atılarak.benim doktora gittiğimde geçen hafta yani adetimin 11.günü dokrtor yumurtamın 17mm olduüğunu söylemişti.sanırım 21-22 mm olduğunda çatlıyormuş.yani tam çatlamaya denk gelecekki hamile kalacağız.ne kadxar zamanda o büyüklüğe ulaşıyo bilmiyorum.yumurta döllendikten sonra rahme ulaşması 5 gün kadar sürüyormuş.rahme yerleşmeside 6-7 gün sürüyormuş.yani bence yumurtlama gününden itibaren 10 gün (gün aşırı)ilşki olması gerekiyorki çatlama zamanına denk gelsin.tahminim heralde benim yumurtam bugünlerde ya çatladı yada çatlamak üzere.işte sabah sabah biraz okudumda sizlerle paylaşayım dedim.belkide biliyorsunuz bunları ama olsun yinede yazmak istedim.

hadi hayırlısı tuttur kız heemn bu ay bir hamilemiz daha olsun gerci öteki hmilemz kayboldu

gunaydın tugba gunaydın fatma.
evet fatma oyleymıs..
ben gıttıgımde doktor yanı geecn salı gıttıgımde bana 16mmde oldugunu soylemıstı.
sonra 9 gunsaydı bıseyler hesapladı falan..

hımm eminecim yani 9 gün sonramı çatlıyor acaba hemen hemen aynı boyuttaymış yumurtalarmımız.
tuğbacığım ya inşallah tutar valla bukadar üztüne düşmem diyordum ama insanın elinde olmuyor.hem belki bu ay eminedende bir sürpriz gelir oda korunmuyor bu ay.
neyse eğer ortalama 9 gün sonra falan çatlıyorsa benim bugünlerde çalışmaları hızlandırmam lazım :)))
doktor banada 10 gün sonra gel çatlamışmı bakalım demişti.demekki 9-10 gün sürüyor çatlaması.birde durum döyle olunca şu yumurtlama günü hesaplama olayı varya internette o yanıltıyor o zaman bizi.çünkü ona göre benim yumurtlama tarihlerim 30 ekim 4 kasım arası çoktan bitmiş yani ama doktorun dediğine göre daha yeni çatlayacak yumurtam.sizce doğrumu o hesaplayıcı.siz ona göremi hesaplıyorsunuz.

haaaa birde eminecim senin beklenen adet tarihin ne şimdi kasım ayı için.hemen hemen aynı günlerde yumurtlamışız.benimde p.tesi 17mm di 1-2 gün var sanırım aramızda

yok cnm ya onlar yalan bn 7 ay onlara göre yptım olmadı 8. ayda her gece yapayım dedim kacırmamak için adet bittikten sonra her gece o zamn oldu kacırmadım en güvenilir o :) bnm cok akıntım var ya kızlar acaba kist mi gidiyo bide bnm adet pers olursa catlama 26 da olacak oda arefe bn yolda olcam

valla takmıyom demekle olmuyo her an düsncemizde takmamak mimkün degil malesef

gögüslerimde cok sızlıyo su minnacık hap 20 gündür mahvettii beni ya ne kadar yan etkisi varsa gördüm yani

tuğbacığım sanırım beklediğin adet tarihin bu perşemde değilmi.eğer öyleyse ayın 26 sı 15.gününe falan geliyor.ama doktor bana yumurtan çatlamışmı gel bakalım dediya doktorun çağırdığı gün benim adetimin 22.günü falan oluyor.yani yumurta ne zaman çatlıyo ben anlamadım şimdi.

kistte inşallah giderde bu ay sende gelecek ay başlarsın çalışmalara.ay hep birlikte şöyle pürüzsüz bi başlayamadık ya.
dediğin gibi o zaman internetteki hesaplayıcıya güvenmemek gerekiyo.en iyisi adete 1 hafta kalana kadar gün aşırı ilişki.bende hamile kaldığım ay daha sık ilişki olmuştu yoksa 15.günden sonra ben tmm bu ay bitti diyodum ama hamile kaldığım ay birdahaki adete kadar devam etmiştim.en iyisi öyle galiba.

adete kadar devam bazen son haftada yumurtlayabliyosun gec dollenme deniyo ya

persembe 5. günü klomene baslıyosun 5 gün kullanıyosun 5 gün sonrada gel diyo 26 sına denk geliyo işte yani bi dahaki ayda bnm için bos

ya fatma calısmaları hızlandıralım dıyorsun ama
gunasırı dıyorsun???
ya hergun olunca daha ıyı degıl mı???
hergunun bır sıkıntısı mı var?
ktg demek o sıra yoldasın..
ya hayırlısı senı de bırakmadı su aksılıkler..
ınsaellah akıntın dusundugun gıbı kıstı atmanla
alakalıdır

o hesaplayıcıları kesfettıgım ay kı bu evlılıgımın ıkıncı ayı oluyor.
aaa demıstım 31 temmuz ovulasyon son gun:)))
o ay hamıle kaldım... artık hesaplayıcı ıle mı yoksa olmus muydu bılemeyecegım:)
sımdı hatırlıyorum da ıkıncı reglımde hemen ınternette cocuk neden olmuyor dıye arastırmaya
baslamıstım. henuz 1.5 aylık evlıyken:))) sımdı hııc umrumda degıl:)))
(hıc derken...yanı o kadar da hıc degıl:))

emineciğim ben zaten gün aşırı olunca daha iyi diye biliyordum yani sperm kalitesi açısından doktorda son gittiğimde özellikle sordum öyle dedi gün aşırı dedi yani.hatta sabahları erkeklerin spermlerinin en aktif olduğu zamanlarmış çünkü gece vücut dinlendiği için.amann çokta detaya takılmamak lazım.aslında gün kaçırmamak adına hergün daha iyi ama işte bilemiyorum doktorlarda gün aşırı diyor.birde şimdi bizim hamile kalma ihtimalimiz 30 da birgün mü yani.sadece o güne denk geldi geldi yoksa olmuyormu.gerçi sperm vücutta 48 saat canlı kaldığı için bir gün öncesi yada birgün sonrasıda olabilir sanırım.çok ilginç ya şimdi yumurtluyoruz biz bu yumurta büyüyor ve çatlıyorya çatlamış halde ne kadar bekliyor yani döllenmesi için ne kadar vaktimiz var acaba.birkaç günmü yoksa dahamı az.

tuğbacığım şimdiden dert etme kendine napalım bak bende bu ay korunmuyorum ama tutmazsa gelecek ay nolcağını hiç bilmiyorum.yani büyük ihtimal koruncam ve rahim filmi çektireceğim.benim içinde herşey bitmiş değil yani canım.hep birlikte atlatacağız üzme kendini.dış gebeliği atlattık bitti gittiya bundan sonrası inşallah gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…