Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

5 ay gecti bnm dıs gebeligin üstünden ah ah bizim tek ilacımız bi bebiş

merhaba kızlar kimse yok yine bence siz şu yumurtlamyayı falan boş verin Allah ne zaman kısmet etmişse ozaman olur düşüne düşüne sitree giriyoruz bu seferde gebe klamayı engelliyor en iyisi 2 günde bir ilişki belkide tuutrulur olamazmı bende adetimin 16 günü gidecem bakacakmış yumurtalara büyümüşlermi diye klomenle olmuştur işallah ve çatlam iğnesi olacam sonrada gün aşırı ilişki ama ben bu arlar eşimle iyi değilim armız iyi olmazsa iş olmuyor yarım kalır bu aralar hiç küsmem llzım değilmi yoksa olmaz çocuk

16. günü diyosan da 28 ine denk geliyo bakalım ne olacak her ay bisey cıkıyo be cn sıkıldım valla hani gelecek aya umut edeyşm dşyon ondada bisey cıkıyo

bu arda benim oğlum su çiçeği çıkartıyor bebeğim çok üzülüyorum doktor 1 hafat oyunca okluda gitmasin dedi garibim öyle evde sıkılıyor bu arada bizim hamilamiz ne yapıyor çok merak ediyorum işallah iyidir bi sorun yokur kanamsı durmuştur ayşe yaza bilirsen bize iyi olduyunu yaz canım bu arad eminecim melekler korusund aklomenden bahsetmişler demişsin hangi konuda bahsetmişler mrak ettimde

bende pk bilmiyorum bu işleri klomen bittikten 3 sonra gel dedi bnede ondan dedim bakalım ne olacak istermisin hiç yumutta büyümesin

yok cnm sende büyür büyür bnm kist gitmisse kullanıcam bakalım yarın son hapım onu içmesem ne olur daha cabuk adet olmak için

kadınn yumurtlama problrmi var onun için kulancak ole işte flimlerede tasınsın canm herkez hamile her dizinn bir hamilesi var kesin olmayan yok bu kadar koly mı hamile kalmak dıs gebelk yasayan ds
k yapan bunlarıda koyun halk bilinclensin demi

bande önce sanki bu dünyada benden başka kimse dış geblik geçirmemiş gibi oluyordu genelde bana soruyorlar dış geblik nasıl oluyor işte diyorum rahimde değilde kanalda tıkalı kalıyor nasıl böyle bişey oluyor demekki o hamilaleik omuyor diyorlar yani bilmiyorlar bende daha yeni 7 yıldır tanıştım dış geblikle hiç bilmiyordum doktor diyince nasıl oluyor öyle dedim anlattı offff offff bu dış geblik çok yaralar bırakıyor

pardon 7 ay diyecektim yıl olmuş kafa kalmdıki düşüne düşüne ama tuğbacım ben ve sen çok yıprandık dış geblikten ikimizinkide hem rahimde hem tüptedi ve kürtajda olduk

bu arad haplarının hepsinini al daha iyi 20 tane içe bildinde 1 taneyimi içemiyorsun ayıp san aslında benimde son hapımın yanlışla başka ilç diye içinde sadece bitane kalmışı atmıştım yani bende 20 tane aldım ve hap bitikten sonra 5 gün sonra adet oldum genelde hemen olurun

ayşecim dizide klomenin adını vermiyorda kadın diyorki bir arkadaşım var yumurtalarını ilaçla büyüttürmüş sonrada iğneyle çatlatıp hemen o ay hamile kalmış diyordu.yani klomenden bahsediyordu.
ayrıca dediğin gibi kocalarla küsmemek lazım bu haftalarda.valla bizim dış gebelik öncesi birkaç ayımız öyle geçti.hiç 1 günden fazla küs kalmayız ama barışsanda insanın hemen içinden gelmiyor.bizimde dün 19.gündü eşim rahatsızdı adamı nerdeyse zorlayacaktım hadi bugün boş geçmesin diyekaydirigubbakcemile3 valla içten içe üzüldüm ama napim o iyi olsunda nasılsa birgün tutar inşallah.

bide kızlar ben hep merak etmişimdir hani tecavüze uğrayan kızlar hemen hamile kalıyorlarya bi kerde nasıl oluyor biz okadar ğraşıyoruz olmuyor Alllahın işi herhalde ibret olsun diye

:)))))) evet ayşecim dimi bende aynen onu çok düşünürüm yani biz okadar hem gününe getirmek için uğraşıyoruz hemde dakikalarca yatıyoruz kalkmadan neler yapıyoz ama onlar hem istemden ilişkiye giriyor yani aşırı stres altında ama hamile kalıyor.işte allah verince herşey bahane.
bu arada oğlunda hastaymış canım geçmiş olsun.inşallah hemen iyileşir çiçekte zor şimdi nasıl kaşınıyodur yara yerleri.

evet yaa çok kaşıyor doktor bi sürü ilaç vemiş işallah biran önce kurtulur düşünüyorumda ben geçen sene hmile kaldıyımda istememiştim ğolum iki buçuk yaşındaydı kaç dfa eşime aldıracam istemiorum dedim aradan çok geçmeden zaten düşük yaptım ve çok üzüldüm hep o anım aklıma gelir aldıracam istemiyorum nasıl öyle demişim ben çok pişmanım çok hiç aklıma gelmezdi çocuk çin üzüleceğimi olmayaınca görüyorsun

bide fatmacım bi yerdn duyudum sabah erken ilişkileri geb klamda daha iyiymiş spememler daha sağlıklıymış

evet canım bende yukarda aynı şeyi yazdım demek okumuyorsun ha lmaz: dediğin gibi vücut dinşlendiği için daha sağlıklı ve aktif oluyomuş ama nerdeeee valla işe geç kalırız :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…