Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

allh bilir onu valla sadece adetine 1 gün kala ilşkiye girip hamile kalanı duydum 1 geceyle bile kaln var hemde yumrtlamayla alakalı olmayan günde

fatma neden catlama gunune denk gelmesı gerekıyor anlamadım??
netıcede eger oyle bırsey soz konusu olsaydı gec dollenme dıye bırseyden bahseılemezdı.
regl gunune 1-2 gun kala hamıle kalan bır arkadasım vardı (ultrasondan anlasıldı)
son 1-2 gun kala da yumurtlama catlama olmayacagına gore tam rahım bosalmaya baslayacagı zamana denk gelıyor.
ya da senın bıldıgın bırsey mı var?
umut cooookkk:)
bız sadece bır gunu kacırdık ama olsun:))

fatma dıger arkadasların telefonu mu var sende?
ben o kadar beklıyorum kımse gelmıyor ne zaman sen gırıyorsun bak tugba bıle gelmıs:KK43:(:-))

tugba bile derken aaaaaaaaa cok ayıp bn giremedigim zamn bilin ki elktirik yok kızar bn ücra bir köydeyim :) kızlar bnde umut varmı valla 19 hapta bıraktım gittiyse gitmiştir kist bakalım normalde 19 kasımda olmm lazım aam hap kullandım die simdi 3 4 gün içinde olmm alzım bu arada kalabilirmiyim ki acep :) hani son gün bile kalnlar var ya

kızlar bilemiyorum ya inşallah olmuştur.çalışmalara devam mı diyorsunuz yani.adet gününe kadar :) benimde bir arkadaşım vardı hamileydi hatta hamile kaldığı ay sadece 1 kere birlikte olabilmişler eşi yanında olmadığı için ama tutmuştu işte.olacağı varsa oluyor.ama stres oldum işte bu ay boş geçti gibi geliyo.bide eşim tam adet dönemimde yurt dışında olacak ve ben görümcemde kalıcam :KK43:( mecburen 4 gün falan.eğer hamile değilsem adet olucam ve kendi evimde bile olmucam üstelik eşimde yanımda olmucak birazda budurum canımı sıkıyo :KK43:((

bnce hamile kalacaksın kötü seyler getirip cagırmayalım içime hamileyim gibi doguyo de

ktg ha 19 ha 20 o kadar tıtız bır hap mı bu?
ustune ustluk sen akıntım cok demıyor musun demek kı bırseyler olyor.
akıntıyı ınceleyerek korunma yontemı ve dogal olarak yıne akıntı ınceleyerek yumurtlama
gununu tespıt etme yontemını ogrendım dun.
gercı yıne parmak kullanma ıle alakalı o da maalesef benım yapamayacagım bırsey:)))
fatma neden gorumcende kalman gerekıyor onu anlamadım, yalnız kalma dıye mı???

kimse olmasada gelen okur zaten yazdıklarımı benim 3 gündür kasıklarımve belim çok ağrıyor bazen akıntıda oluyor adetim bitelide 3 gündür acaba diyorum ben erkenmi yuurtladım gerçi orasını Allhaım biliyor amma boş olmadı işallah tutumuştur cumartesi doktora gidecem bakacakmış kloomnle yumurtalar büyümüşmü diye ozana çatlam iğnesi verecekmiş eğer bu seferde olmazsa atık oluruna bırakacam ister olsun istre olmasın ilaç falan hiç kullanmmam ama şimdi ben gebe klasam çok güzel olur oğlum okula gidiyor kışında pek çıkmayız hep evde geçer hamilalik yazada doğuruum ayyy ne güzel olur ben oğlumuda yazın doğurdum çok güzeldi kışın hamile kalmak

yaz kıs farketmez ham,le kalalım bnm de 3 4 ay içinde kalmm lazı yoksa seneye eylülden subata kadar esimle ayrı durcaz bn atanıp gidersem o subatta gelebiliyo anca aam cocuk olursa dogum izninin kullanırım

ktg ha 19 ha 20 o kadar tıtız bır hap mı bu?
ustune ustluk sen akıntım cok demıyor musun demek kı bırseyler olyor.
akıntıyı ınceleyerek korunma yontemı ve dogal olarak yıne akıntı ınceleyerek yumurtlama
gununu tespıt etme yontemını ogrendım dun.
gercı yıne parmak kullanma ıle alakalı o da maalesef benım yapamayacagım bırsey:)))
fatma neden gorumcende kalman gerekıyor onu anlamadım, yalnız kalma dıye mı???

valla ole daha erekn bırakırdımda 3 4 güne adet oluyomusun ya bırakınca oda cok erken olur die bırakmadım bakalım gerci hap yapacagını yapmıstır yumurtalar gelişmedi nasıl hamile kalacaksam anca simdi büyürse belki

düzensiz kulanınca olabilyomus bn hep saatli içtim kız kist gitsin dei

ne yani olacakmı diyorsun ama emine ve fatma bende öndeler önce onları görecz ayın 20 sinde onlqarıjn benim 2 si olacak işallah adet olmamde gebe klaırım sende öyle

X