Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

dualarım sennle canm insallh olacak öteki 8 ayda diye buda 8 ayda olacak die bisey yok bnmde 8. ayda oldu ama bn umutluyum cünkü bn stres yapıyodum bnm sorunum var kesin bnm cocugum olmuyo die die stresten olmuyomus masallah allaha sükür hiç bir sorunum yokmus bundan sonrası allah sadece stres yapmamak lazım tabi bide korunmamamk :KK43: bn bu ay hamile kalabilirmiyim acaba :) evlendigimden beri ilk ez hapla korunuyorum belkide o degişik gelir vucuda da olur ay ne gülerim 15 ay ugras olmasın hap iç olsun bnmkide hayal umut dünyası ne yaparsın :) aman bu ay gitsinde kist bnce esin hani bu ay olma ihtimali az sende umutlanma uzulme die de demiş olabilir cnm

merhaba kızlar ben bugün klomene başladım hayırlısı diyeyim artık elden başka bişey gelmiyor fatmacım bence zatn senin bir tüpün tıkalıydı ondan geç hamile kaldın oda tıkalı tüpte olduyu için dış gebelik oldu keşke önce rahim flim falan çekseydin işallah tekrarlanmaz çünkü dış geblik

ayşecim bu ay diğer taraftan yumurtladığım için korunmadım yani eğer dş gebelik tarafından yumurtlasaydım korunacaktım.benim korunma olayı tamamne bitmiş değil maalesef:KK43:(( bu ay olmazsa rahim filmi çektireceğim ama onu bekleyene kadar bu ayı boş geçirmemkti amacımız.o yüzden bu ay olurda inşallah hiç bişeye gerek kalmaz.
kızlar ya eşimin ağabey özürlü diye soru sormuştum h,çbiriniz cevaplamamaışsınız. :KK43:(

fatma'cım yettım garııı ben cevaplayacagım.
melekler korusunu ızlemıssın ben de ızledım o gun.
gulmekten Öldum... orada arkadası klomenden bahsedıyorduu
yuh dedım ya yıne mı klomen...
ayse bu arada laf gelmısken soyleyeyım senın klomen kullanmanı ben desteklemıyorum...
ınsaellah bır sebep olur da bırakrsın uzdun benı...
fatma agabeyı engellı olabılır ama dogustan mı o onemlı.
hatta dogustan oldugunu ogrendıgınde doktorlar o kadarla kalmıyor.
sebebını arastırıyorlar.
yanı senın de cocugunun engellı olabılecegı ıhtımalı, esının yakın akrabasının
genetıgınde yatıyorsa yukselıyor...
uzulme sıkma canını. netıcede aynı rahımden sapasaglam bırı cıktı (esın)
bu arada esının oyle soylemıs olması senı ne derece korkuttu ben cok ıyı
anlıyorum cunku benım esımın soyle bır ınancı var 'hersey ıyı gıderken sevınme, uzulursun'
ne sınır oluyorum bu ve bunun gıbı dusuncelere... ben kotu durumlarda bıle guluyorum...
sımdı sızınle alakalı cvblarım bıttıgıne gore bana donelım;
dun sabah kosarken bugun farklı bır doktora muayane olayım dedım.
telf ettım bır kac hastanenın doktoru dolu olunca (malum cumartesı)
bekarken ve kendı aılemın yıllarca gıttıgı hastaneyı aradım (ılkkez) ısım arastırmadan hangı doktor olursa
dedım randevu aldım...
esım uyuyordu apar topar kaldırdım o da korktu tabı bır sancı bır tuhaflık oldu sandı
neyse yıne elımde dosya...
ıkı gundur daha dogrusu 3 kez tuvaette yogun akıntı gordum seffaf ve ıcınde beyazlık olan!
aman dedım bu nee...
mantar oldugunu dusunmuyorum cunku kasıntı koku gıbı bırseyı yok.
dun doktor akıntının testı ıcın ornek aldı cars sonuclanacak.
bu sefarkı doktor bır ay daha korunun 2 ay yetersız 3 ay dolsun kasım da bıtsın dedı.
hem rahım hem hormanlar duzene gırsın en az 2 normal regl gecırmelısın dedı.
dınledım mı hayır, korunmayacagımmmmmmmmmmmm
yumurtalama takıbını sordum, bunlarla ugrasılmaz yok bu ay su taraf yok
bırdahakı ay dıger taraf dıye ugrasılmaz dedı.
zaten ultrasondan bu takıp yapılamaz dedı (bunu anlamadım nasılyapılmaz bayagı gorunuyor)
rıskı dusuremezsın dedı, bır kere dısgebelık yasadıysan senın zaten yzden yuksektır.
dısgebelıgın sebebı bılınmese bıle mutlaka bır sebebı vardır deıd dedı de dedı...
dınlemedım korunmayı da bırakmayacagım.
soldan (ektopık taraf) yumurtladıgımı soylemıstı salı gunu gıttıgım doktor.
ben yıne de korunmayı bırakmadım.
delı cesaretı belkı.
bır de dun gıttıgım doktor (bır kac kendımle alakalı espırılerım uzerıne)
dısgebelık yasadıgında da bu kadar geyık yapıyor muydun dedı
senı hıc uzmemıs galıba falan dedı.
neden uzmesın yaa morallıyız dıye tas kalplı mıyız tobe tobe...
yıne de tuttum bu doktoru oldukca konuskan
bu ay gelen bır dıs gebeden ornek verdı
ablası da dıs gebelık gecırmıs kendısı de
sanırım doktorun su aralar dısgebelıgın sebebı ne dıye bır arastırması var onlardan
ornekler verdı...karın bolgesınden operasyon gecırmıs bayanların dıs gebe yatkını oldugunu
soyledı kı ben 11 yasında apandıst amelıyatı gecırmıstım...
ayyyyy sıkıldım:)

eminecim ya bir anlasam dış gebeliğin sebebini.bende internette okumuştum operasyon geçiren kadınlarda dış gebelik olabilir diye ama ben hiç öyle bişey yaşamadım.neden oldu okadar merak ediyorumki.neyse hakkımızda hayırlısı.bende dordumki bu ay soldan yumurtlayayım hamşle kalmasam bile takmıcam ama şimdiden başladım acaba oldumu diye.aslında bunun en büyük nedenide beklemekten sıkılmış olmam.
ayrıca akıntının nedeni bencede mantar değildir çünk biliyorsun bende dış gebelikten sonra mantar olmuştu.aslında hiç kaşıntım falanda yoktu bende şaşırmıştım ama akıntı biraz daha farklıydı senn dediğinden.inşallah sonucç temiz çıkar canım ki bence öyle.bu gittiğin dokotrda ahim filmi dememiş anlşlan.
ya şu regl günleri özellikle beklemesem hemen çabucak geliyo sinir oluyorum aa böyle bekleynce zaman geçmiyo

haaa birde ben endimde şunu farketmiştim.koşarken akıntıyı farkettim dedinya.bende koştuum zamanarda vücudumun daha çok akıntı salgıladığını hissedyodum yani o anda koşma sırasında sadce.sonrdan değil yani.blemiyorum sende oluyormu.

hayır hayır yanlıslık olmasın ben kosarken farketmedım.
kosarken doktora gıdeyım dedım kendı kendıme.:)
kosarken akıntı olması konusunda; elbette dogru soyluyorsun ben kostugum zaman gun ıcerısınde
gelebılecek akıntıların oldukca buyuk bır kısmını atmıs oluyorum ben 15 km kosuyorum hergun
bu da salgıların hızlanmasına sebep oluyor o yuzden gun ıcerısınde oldukca rahatım.
bır de ben gunluk ped cok kullanırım bıldım bılelı kullanıyorum.
bazıları mantar olusturdugunu soyluyor ama bende bugune kadar hıc bırsey olmadı
ınsaellah da olmaz. hele kı sebebı ped olmasın cunku gunluk pedten kesınlıkle
vazgecemem hem namaz kıldıgım ıcın oldukca ıhtıyacım var ona
yoksa yanımda camasır tasımam gerekır. bunca yıldan sonra
bırakamam:))) ama dedıgım gıbı mantar degıldır... hıc mantar olayı da yasamadım ama
ben mantar olmadıgına ınanıyorum:)))
ben zaten her olumlu seye ınanıyorum sonum ne olacak benım.... vahım!!!

bır de dunku doktor bana yumurtlama donemınde bu tur akıntıların olabılecegını
soyledı, hay Allah'ım ya, bu yastan sonra neler yasıyorum...
bugune kadar bende boyle bır akıntı olmadı, hıc mı yumurtlamadım ben:)))))
sımdı ınt arastırdım lokore dıye bır akıntı varmıs aynı benım dedıgım gıbı seffaf beyazlık barındıran kokusuz
dıye yazmıslar:) ınsaellah hakıkaten yumurtlama sebebıyledır. ya ben artık heryumurtlamada boyle bırsey
yasayacagım. bu ne sımdı; huy mu degıstırıyorum..

slm kızalr net yoktu bugun ay bnde dün seyrettn melekler korusunu ve cok mutluo ldum yeter da her dixinn bir hamile kadrusu varda hamile kalamama islenmiyor sanki herkez catır catr doguryo biraz halk bilgilensin :)

akıntı bndede cok fena var ama bnm adetn 20 . günü yumurtlama degildir bn ilk kez dogum kont kullanıyorum ondanmıdır ki anlayamadım bide bir yemek yiyiorum gece 3l lere kadar bu hap fena yedirdi beni

merhaba eminecin neden klomene işallah bırakırsın dedin ne oldu bişeymi var kötümü kötü olsa doktor niye versinki anlamdın aydınlatırmısım beni canım

slm kızlar nihayet sonunda yakalayabildim szileri genelde ben olunca kimse olmuyorda,bu arada kızlar aranızda rahim filmi çektireniniz varmı kaça mal oluyor vede eş memur özel hasatende çekindiğind edevlet karşılıyormu acaba fikri olan varmı arkadaşlar

Evete maalesef canım işte bu yüzden bu topikdeyim zaten:s,4 ay önce açık ameliyat oldum çok kötü bir deneyim oldu benim için,özelliklede o ameliyatın iyileşme süreci beni çok zorladı,ve tekrara hamile kalmaya karar verdik ama dr. benden hsg istemedi yumrutalıklarımın gayet sağlıklı olduğunu söyledi ama ben kendimi garantiye almak adına çektirmek istiyorum çünkü tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum..Allah kimseye vermesin çok zor bir durum,netten araştırıyorum bu hsg fiyatlarını vs ama herkez başka bişey söylüyor o nedenle bu topikte birebir yaşamış birinden duymaya ihtiyacım var nedir ne değildir ne kadara mal olur gibi soruların yanıtını..

ebru'cum hsg hakkında bır bılgım yok bazı erlerde 450 gıbı fıyatlardan bahsedılıyor.
yalnız fatma 120 150 gıbı dedı.
ktg rahım fılmı cektırmıstı.
tugba- ayse, benım de normal akıntı dısında bır aıntım olmadı bugune kadar
ama sımdı boyle bırsey yasadım. o da ıkı gun ıcınde toplam 3 kez oldu.
yıen de gıdıp baktırdım, laboratuara verdık cars sonuc.
ayse, bır zararını bılmıyorum hakkında fıkrım bıle yok, sızden duydum ama boyle
dogal olsun hersey dıye bırakmanı ısterım dedım.

eminecim ben biraz sabırsızım biran önce hamile kalmak istiyorum bıraksak doğallıya eee 2 yıl sonrada olmaz ma allahın işi belkide hemen olur

ebru bende açık ameliyat oldum azten ameliyatta diğer tüpün durumunada bakıorlar senin tüpün alındımı

X