Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

kızlar ben kendime inanamıyoum ade olduyumdan beri çok mutluyum anlamadım sanki hean geb olacakmışım gibi bide kızlar doktor adetin 2 günü gel klomene başlayalım dedi sizce gideyimmii kararsızım dış gebliktede klomenle ikiz hamile kalmışım ve bi sürü yumurtam oldu ve çoğuda çatlamadı bilmiyorum ne yapsam

ayse klomen hakkında ne fıkrım ne de tecrubem var
bırsey dıyemeyecegım.
kızlar ayseyı duydunuz muuu?

ayse bılınmezde olmaktansa bır tarafta olmanın rahatlıgıdır senı mutlu eden.
hayırlısı...

ayse ne yapayım ya elımden geldıgı kadar curcuna yapıyorum.
yıen de yaranamıyorum.

aşk olsun tunemi diğer kızalr anlasınlar diye deim yani bizim kızlar hiçmi fırsatlaru yokta iki satır yazmaya

cnm bn bi klomene baslasam die bakıyom asende ne diyon basla basla bizimki sadece kısmetti sansızlıktı klomnle ne güzel hamile kalnlar var

merhaba kızlar...
ktg'nın de dedıgı gıbı ne guzel sohbet edıyorduk, ne oldu?

slm lar nerelerdesiniz valla onusmaya ihiyacım var yine depresyona girdm gelinde az rahatlatalım birbirimizi

ktg su klomen nedır?
ben hıc bılmıyorum sureklı konusuyorsunuz ama?
hamıle kalmada faydası ne?
dun doktor bana oyle konustu kı sankı ne kısırlık
ne dıs gebelık ne de baska olumsuz seyler varmıs gıbı geldı.
cok umutlandırdı benı.
epıkrıze baktı dıkıs yerlerıme baktı vajınal ultrason tabı.
ama hıc oyle dıs gebelık aman aman(!) bırseymıs gıbı konusmadı.
dedıgım gıbı dıs gebelık olan tarafımdan yumurtladıgım halde (bu ay) bana
korun bıle demedı.
hepımız adına cok umutluyum.
zaten muayeneden cıkar cıkmaz hemen babamın odasına sıze haber vermeye
kostum.

tunemicim hep konuşuyoruz ama kendi derdimize öyle bi düşmüşüzki babam ameliyat oldu diyosun bi geçmiş olsun bile demedik.yani ben demedim en azından.geçmiş olsun canım inşallah babanda en kısa zamanda sağlığına kavuşur.senin doktor ne iyi ya çok pozitif konuşmuş.bende boşver bırak gitsin korunmayı falan diyorum bazen.üstelik benim dış gebelik senden 1 ay önceydi yani hiç doktora falan gitmesemde hamile olana kadar oluruna mı bıraksam diyorum.akimerada öyle yapmıştı bıktım doktora gitmekten.hayırlısı bakalım bu ay bi geçsinde sonuç belli olsun sonrasına bakıcaz artık.doktor bana 10 gün sonra gel yumurtan çatlamışmı bakalım demişti ama gitmicem ben.zaten hamile kaldım kaldım bu ay olmazsa ondan sonra giderim.

klomene gelince bende hiç kullanmadım ama bu kadar işe yarıyomu ya klomen hamile kalma şansını yükseltiyomu yani.hiç bilmiyodum ben ama kistte yapıyo diyolar bilmemki iyi bişeymi anlamadım ben.

klomen yumutları büyütüyomus yani 1 tane yumurtan degilde bir cok yumurtan oluyo o ay buda hamile kalma sansını artırıyo cnm

kisti büyütüyomus cunkü yumrtayı büyüttügü için kist varsa onuda büyütüyo o yüzden bana doktor dogum kont vrdi ilk oncekisti götürlim die

hım yanı klomen aslında kullanılması gereken bırsey degıl.
ya da bana ters. ne bılım Allah vermesın, dogal olmayan hıcbırsey ıstemıyorum.
evet yasmın, sen benden bır ay once attın dıs gebelıgı, bılmem sen karar ver.
benım doktor anlattıklarımı soyledı.
zaten bılıyorsun doktora gıtmeden once karar vermıstım korunmayı bırakacagım dedım.
bu defa da babamla hastanedeyım:))) nasıp...
sol ektopık tarafından yumurtladıgım halde korunmayacagım o kadar kararlıyım:)))
sagol yasmın (babam ıcın)...

kabul etmm mi tunemicim ya bi kac gündür ole durdugum yerde aglam krizi geliyo sanırım sinrlerim yice yıprandı cevremde 3 tane hamile var bnmde artık 15 ay oldu hala yok sabrım tükendi artık galiba ne bileyim bi garibim iyice biri dün usg de baktık iste elleri soleydi boleydi die anlattı ay eve geldim kıckıra hıckıra agladım bi kötü oldum ki anlatamm bn ne zamn görcem bn görebilecekmiyim die bi umutsuzuk kapladı içim iyine

valla kendi derdimizle o kadar dolmusuz ki özür dilerim bnde gecmiş olsun demedim cokkkkkkkkkkkk gecmiş olsun cabucak saglıgına kavusur insallh cnm allh büyük bugun birini okudum dogum kont hapı kullanırken hamile kalmıshemde saat sektirmezmiş allh verdigine veriyo işte...

X