Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

keske su zamn ditye bğiilsek ve o zamnı beklesek o bile iyi ama bole beklemek cok zor dayanamıyorum artık cevremde bu kadar hamile varken bekarlar bile heveslenrkn bn nasıl heveslenmeyeyim onn içşin yanıp tutusurken

Merhaba kızlar nasılsınız?ben hiç iyi değilim.bu topiğe öncedende yazmıştım.dış gebelik bende olabilirmi diye.idrar pozitif çıkmıştı kanda negatifti.hatırlarsınız belki.arkadaşlar ya benim eşim burda yok en son o size söylediğim korunmasız ilişkim temmuzda olmuştu.şu an 4.adetimi görüyorum ve bir kaç damla geldi ve bitti.iiyice korkmaya başladım yani ilk 2 adetim normaldi ama 3 ve 4 çok garip oldu çünkü çok az oldum.üstüne görme gibi yani.acaba kan testleri yanlışmı çıktı.hamilemiyim ben yoksa?yani bu kadar tesadüf olurmu adetlerim düzenliydi anlamadım ben bu işi.şu an doktora gidemiyorum malesef.dış gebelik yoktur demiştiniz.zaten 14 hafta oldu olsaydı şimdiye kadar çıkardı .ama ben korkuyorum bu adetlerimin gebelikle ilgisi varmıdır?bana neler oluyor anlamadım:KK43:

ya nursena bak senın adına ben korkmaya basladım.
ne desem kı sana.
dıs gebe olmadıgın asıkar ama ne oldugunu bılmıyorum.
doktora gıtmen lazım, neden gıdemıyorsun kı?

çünkü şu an antebin bir köyündeyim kayınvalidemlerde kalıyorum.eşimde askerde.tek başımada gidemem.yani tunemi dış gebelik yok ona inandım ama normal gebeliklemi ilgisi var bunun acaba?ama ben 10 haftageçince doktora gitmiştim yani karından ultrasonla bakmıştı.gebelik yok demişti.oda eşim askerde deilken gitmiştik birlikte.doktor 10 haftalık olsaydı karından görürdü deilmi?yani görmemiş olabilirmi acaba?emin olamıyorumki bir türlü.bu formlarda okuyorum bazen hamile olabların kan testi negatif çıkabiliyormuş.ama ben ultrasonada baktırmıştım 10 haftalıkken ordada yoktu.10 haftalık gebelik kanda gözükmedi ultrasondaa gözükmeyecek hali yok deilmi?ozaman adetlerim nie böyle oluyorki hastalık falanmı var sence tunemi?

Son düzenleyen: Moderatör:
nursana sen hamile değilmisin yaa ben bi topikte hamileyimdiye sen değilmisin benmi yanlışım kızlar doktordan geldim ve klomene başlayacağım 10 gün sonra gel çatlam iğnesi vuracağım dedi hayırlısı am bazı arkadaşlaım çatlama iğnesini önermiyorla kıtg sence sen bilirsin kullanayımı

yok canım yanlış okumuşssun ben değilim.ben hamilemiyim değilmiyim bilmiyenlerdenim.keşke net birşey bilsemde bende rahat etsem.

bncede ham,le degilsin bnm gib kist falan olabilir adetin az cok yada gecikmeli olmasın bas sebebi o canm bnce ona bi baktır aysecim sevndim insallh bnm kistte giderde bnde baslarım klomene hadi hayırlısı olsun allahım sana en kısa zamnda bi bebiş versn...

canm catlatma ignesini kendi kendine catlatmazlarsa vuruyolar bnm bildigim gidiyosun yumurtana bakıyolar catlamamıssa vuruyolar ki izim yumurtlama soeunumuz yok bizim sorunumz tek tüplü olmak onn için kloeni kullanıyoruz daha cok idtimal olsun die

kullan canm kullan bak klomn kullnanlar die bi topik var onlara danıs bn bu ay kullanırım die onlara sormustum içim bayagı rahat etti bana dediler ki senn sansın daha yüksek kendi kendine catlar sen yumurtaların dediler bir dünya hamile var ..

evet canım benim yumurtalıklarımda sorun yok zaten ama şansı biraz daha artırmak istiyorum ultrasonla baktı kist varmı diye kist olunca vermiyorlar

bn kullanmadım daha önce ama arstırdım bi sakıncası yok bna doktor dediki istersen bekleyelim yasın erken kendi kendine olsun dedi ama sen bekledikce geriliyosun en iyisi baslayalım da ihtimalini artıralım dedi tek tüpüm var ya daha cok yumurta catlarsa ihitmal artcak

evet bana vermediler yumurtayı büyüttügü gibi kist varsa onuda büyütuyo ondan vermiyolar

işalalh senin kist giderde sen de başlarsın anma soğan suyunu iç ne olur olmaz daha çabuk gidiyor

ikiz olsun ikiz bi kerede kurtulalım b daha ugrasmayalım yok sogan suyu yok havuc kürü incir kürü aman kist mi var tüp mü tıkalı

valla 6 gün zor dayandım bıraktım gidecekse haplada gider bıraktım artık millet korundugu halde hamile kalıyo biz deveye hendek te atlatıyoz olmuyo biraz da bn bırakayım bakalım ne olacak

insallah cnm insallh dualrınız bnle olsun flim cektirmedende dua ettiniz allh razı olsun temiz cıktı insallh simdi kistimde gider

X