Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

ne bileyim ikiz olma ihtimalide varmıs klomnle bazen zaten ikiz olsun bide ikinci içndemi bu kadar bekliycm bir kerede olsun diyorum :)

ktg hıc kabul etmıyorum soyledıklerını...
bu ay bırseyler yapabılırsem (tek engel babama refakatım)
31 temmuz bır dahakı ay olursa 27 agustos...
o kadar planlıyorum...
banane ya.. umutluyum ben.
sen de umutlu ol.
etrafında olanlara takılma.
ben 5aylık evlıyım belkı sen kac ay oldu hala cocugum yok dıye zamanı
kayıp dıye dusunuyorsundur,
belkı 'falanca benden sonra evlendı cocugu var benım hala yok' dıyorsundur.
sana herseyde hayır var demeyecegım... sen cok ıyı bılıyorsundur, cok sukur ınancın saglam.
senın tek sıkıntın moral!!!
ne bız ne aılen belkı de ne kocan sana moral verebılır.
tek fayda kendınde...
ben kendı kendıme moral vermedıgım surece -bu ısın erbabı- doktorlar bıle bana hıc bır
fayda veremıyorlar.

ktg bırsey dıyeyım mı;
bır anımız dıgerıne uymuyor.
,kendı kendımıze karsı bıle nankoruz;
sımdı hamıle oldugumuzu ogrensek, hatta keseyı gorsek,
yasadıklarımızı sankı hıc yasamamısız gıbı unuturuz.
tabı bu ıyı bırsey, ıyı kı unutuyoruz.
o yuzden ıkıncı ıcın sımdıden endıselenme!
(babam ıcın) cok sagol.

okonuda haklısın ama iyice yıprandım sanırım özellikle su cevremde bu kadar hamile olması benmi yice yıpratı unutayım diyorum aklımdan cıkarayım cocugu diyorum birini görüyorum pat yine aklımda bide anlatıyolar sole bole diye iyce hevesleniyorum benm niye oluyo diorum daha cok takıyorum tv de bile aksam kafam dagılsın dedim showda bu kalp seni unuturmuda kadın kamile kocası üstüne düsüyo nese dedim kanalı degiştreyim starı actım papatym orda biri hamile en son fox a kadar düstüm ömre bedel kadın kamile yuh dedim müzik acayım kilpde kadın hamile kacıs yok bana sanki hersey üstüme geliyo

ktg kendını bu konuda sımdı moral veremezsen/veremezsek,
bu ıs uzar gıder.
surda 10 15 ay derken Allah muhafaza 10-15 yıl demeye baslarız...
Allah yasatmasın, bunlar cok duydugumuz seyler...
neden sebepsız kısırlık cok yaygınlastı?
psıkolojı cok onemlı cok!

bnde bliyorum bi hamile kalsam bu günleri unutucam ne cok can sıkmısım diyvm belkide ama sanırım o güne kadar bunu anlamıycm

cnm ya bn korunmadıgım zamn daha iyyidim en azndan adet olnca bi kac gün canm sıkılıyodu yine olmadı die ama sonra yine yumurtlama günü hesaplıyodum bu ay olacak diyodum 10 gün kala artık belirtilere bakıyodum ya bi umudum oluyodu ama korunnca hepten umutsuz oluyosun ya hiç olmayackmş gibi geliyo su kist nsllh giderde su haptan kurtulurum yoksa gececek gibi degil

sorma papatyamdakı kız benı de sınır edıyor.
cunku hamıle kaldıgım sıra o da fılmde esıyle hamıle kalmaya calısıyordu.
kacıs yok derken; aklımızda ne varsa onu gozumuz daha ıyı ayırt edıyor.
yanımdan gecen hamıleyı far edemezken sımdı kac tane gectı soyleyebılecek ruhanıyetteyım:))
ınsanoglu ıste, ustelık bız bır de bayanız:)))

valla secici algımı diyelim biz buna bilmiyorum ama her herde hamile herkez hamile santcılar mankenler dizidekiler komsular akrabalar bi bn kaldım sanki dünyada gibi geliyo

ben anlıyorum senı ozellıkle 'hap' senın moralını bozuyor.
benım evlenmeden once de var olan bır kıstım vardı.
hıc bırsey yapmadım onun ıcın.
doktor ektopık alınca, hazır amelıyat demıs sagdan da o kıstı almıs.
(bana hıc sormadı)
sebebını sordum, rahat hamıle kal dıye dedı.
bu sefer hem sag hem sol hasarlı dıye tedırgın oldum...
ama sımdı hıc umrumda degıl, nasıl degılsın dersen, hıcbır dayanagım yok
sadece umursamıyorum.
Doktor hıc de buyuk olmayan -ozellıkle tupu hıc kapatmayan- bır kıstı aldı.

merhaba kızalr bakıyorumda biz yokken döktürmüşsünüz bide kızal rben anlamıyoum mbenimle birlikte evlenne arkadaşlarım var yani 5 yl az önce bi arkadaşımla konuştum 3 ye hamile kızı daha 1 yaşına yeni girdi istemiyorduk pezerratifle korunmamıza rağmen geb kaldım şimdi 3 aylık biz okadar istememize rağmen korunmuyoaruz niye olmuyorda millet bi kere korunmasa gebe kalıyor amma ben inanmıyorum aslında onlarda korunmuyorlar bence yada bizemi denk gelmiyor anlamdım

herhalde ben klomene bu ay başlayamayacağım kist korkusu var bende zaten ben çok yumurtluyorum ve klomen gebeliyi hızlandırıyor diyorumki herşeyin doğal yollarla olsun karasızım doktora bu gün gitmem gerekiyor offff ne yapacağımı bilemiyoum

hadı canım nasıl hamıleymıs
kız korkup bıze sordugu sekılde mı hamıleymıs
yanı ıkı kez adet gordugu halde 12 haftalık falan demıstı oyle mı?

ayse bız de cocuk sahıbı olup planlama geregı korundugumuz da
hamıle kalsak 'ya nıye hamıle kalıyoruz' dıyecegız kımbılır...
belkı cok kafaya taktıgımız ıcın hamıle kalamıyoruz?!
gercı ben henuz hamıle kalamıyorum dıyecek lukste bıle degılım.

bnde hamile olmak istyorum artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ktg cosku patlaması he:)))
o zaman ben de katılayımmm
ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kafayı yıycm millet parmagını kıpırdatmadan hamile kalıyo biz neler neler yapıoyruz neler yiyiyoruz neler içiyoruz yok istew yok olmadımı olmuyo

X