Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

valla calısınca güzel ugrasda ah su bebek bi cıksa aklımdan aysecim korma korkunca geliyo biz cagırıyoruz valla kötü seyleri bnde iki gün önce basladım doktora gitmeden acaba kist mi kist mi die bak cıktı kendini gerceklestiren kehanet oldu :) takma bu kist zaten takmaktan cıkııyo takma hap kulanmada 1 ay ya gecyo bnm hapın bitmesine 12 gün kaldı bnde bir ara acaba sogan suyu içsemde hapı bıraksmmı dedim sonra riss ke atamadım ya bu hapla gidecekse de gitmez bi dahaki aya da kullanmak zorunda kalırsam dedim bu ayı es gectim bu arada sınav takvimi acıklandı eger bu ay hamile kalmıs olsaydım doguma 10 gün kala sınav vardı bakın varmıs bundada bir hayır :)

:)) vayyy ktg sen moralı duzeltmıssın bellı.
baksana heryerden hayır arıyorsun.
10 gun kala sınav?!! bılmem kı nasıl olurdu.
ayse olacak olacak.
bende bır heyecan var, sormayın.
pazartesı (hemen adet bıtımı) doktora gıdecegım.
bu defa zamanım da olacak gıtmek ıcın;cunku
babam amelıyat olacak o gun, o hastanede:))
arada kendımı de cıkaracagım.
doktorun 'korunmayı bırak' demesını umuyorum.
ve sırf bu yuzden bıle heyecanlıyım.
ya evlenmeden once cocuk ıcın bukadar heyecanlanacaksın
deselerdı hayatta kendımle bagdastırmazdım.
bu hırs mı acaba?
yanı ılkı dıs oldu dıye hırs mı yapıyorum acaba!?!
cocuk cok seven bırı degılımdır normalde...
aman neysee...
annelık duygusu her bayanda olduguna gore, o yuzeye cıkmıstır dıyelım...
hırs falan kotu seyler bunlar:)))
hayırlısı...

valla kızlar ben bu ay umıtlıyım.
pazt gunu doktor 'hadı' derse benı kımse tutamaz.
kasım ayı ınsaellah benım ıcın hayırlı olur.

tunemicim hayırlısı bende pazartesi doktora gidicem.ama sen rahim filmi çektirmeyecekmisin.eğer sen cesaretle başlarsan öyle bişeye bende arkandan gelebilirim.bende bu ay hazırlık olsun diye bal çörek otu falan yiyim diyodum ama yapamadım neyse kısmet artık hayırlısı hakkımızda.kısmette varsa olacak yoksa napalım beklicez yine.böyle düşününce rahatlıyorum.ktg cim seninde moralin düzelmiş ama bu seferde ayşe umutsuz duruyor kızlar yapmayın umudu yitirmek yoookkk

yasmincim evet çok umutsuz oldum her tarafım şişti göğüslerim kalçam göbeğim kocaman oldular acaba bi sorunmu var ilk defa böyle oldum cumartesi doktora gisecem vbakalım ne diyecek ama kızlar rahim filmi çok zormuş benim bi arkadaşim yapmıştı çok acı çekmiş ben cesaret edmmem yapmaya işalalh işhtiyacım olmaz akimera canım gebelik nasıl gidiyor küstünmü bize hadi gel anlatta biraz morelim düzelsin

bır problem mı var anlayamadım, ne kadar uzun surdu su sayfaya gırmem.
evet yasmın bayagı cesur bır atak yapacagım,
bu korunma ısını bırakacagım.
zaten benım doktor 2 ay demıstı.
tabı kı tamamen delıce atlamıyorum:))
pazt gunu doktor ne derse yapacagım.
rahım fılmı derse cektırırım.
hayırlısı.
ınsaellah korunmayı bırakmam ısabetlı bır karar olur.
arkamdan beklerım senı...:)) keske sen onden gıtseydın heheh
ktg ıcın uzuluyordum sımdı ayseyı merak edyorum.
ayse... ayse:) anlıyorsun benı.
heryerının sıstıgını soylemıssın. Allahalla.
hayırlısı bakalım senın adına neler duyacagız.

kızlar bn cektirdim rahim flimini cok rahattı adet olurken bi agrı giriyo ya o kadar 15 sn bile sürmüyo o agrı hiç korkmayım bnde milletn lafına baktım korktum bosaymıs korkularım cıkınca hiç bir sorun yok tüp de acık yumurtalıklarda iyi diyince ne agrı ne bişey geliyo aklına insann bn o kadar cok istyodum ki cocuk sahibi olmayı evlenmeden oncede evlendikten sonrada
evlendigimde hiç korunmadım bn 8 ay sonraq oldu ama anca oda dıs gebelik onn üztündende 5 ay gecti hala tık yok bn meslegimi bile cocukları cok sevdigim için sectim ama bebişim cok nazlı gelmiyo işte

bnde tam bıraktım korunmayı die sevindim bu seferde kist cıktı hayırlısı bakalm insallh gider bu ay da baslarım yeniden calısmalara beni üzen tüpüm oln tarafta cıkması kistin

ktg tamam gectı artık.
sen de kapattın o konuyu.
unut gıtsın!!!
rahım fılmı agrısından bahsedıyorlar ama
zaten bız dıs gebelık gecırmıs ınsanlarız, ne kadar agrıyabılır kı:)))
ktg ben de cok cocuk seven bırı degılım. gercı evlendım 1.5 ay sonra hamıle kaldım.
demek cocuk sevmemek lazım:)
sevmemek derken; elbette sevıyorum, cocuk sevılmez mı?
oyle cok cocuk cocuk demezdım... ama dedırtırler ıste:)))
cocukları egıtıyorum (kader :))

kızlar ben giremiyorum hadi mazeretim varda siz neden girmiyosunuz yapmayın ya paylaşacak hiç bişeyimiz kalmadımı.ayrıca inşallah ben pazartesiden itibaren rahatım yine sık girebilicem.akimeracım sen neden girmiyosun.inşallah hasta değilsindir.neyse kızlar fırsat buldukça girelim topiğimiz yalnız kalmasın.öptim hepinizi görüşmek üzere

paylasacagımız bırsey kalmadı olur mu?
daha ne paylasımlarımız olacak ınsaellah.:KK70:
yasmın pazt sen rahatlayacaksın ben de oyle:)))
babamın amelıyatı pazt gunu, ben de 3-4gun hast olacagım.
laptop da benımle tabı. bu esnada her turlu jınekolojık tetkık ıcın
hazır olacagım hehehe:))
zaten kafaya koydum, doktorun agzından 'korunmayı bırak'ı cıkartacagım:)))

AAAA ama benden sonra hıc mı bırı yazmayı dusunmedı?
olmuyor ya. boyle bebek sahıbı olamayız, ben sıze soyleyeyım:)))
bugun bayagıdır bekledıgım kıtap fuarının ılk gunu, tum gun orada olacagım.
ınsaellah verımlı bır gezı olur, bol bol kıtabım olur:)))
boyle kımseye cvb vermeden yazmak ne guc!
oyle olsunsenağlama

merhaba kızlar nasılsınız az önce doktordan geldim daha adt olmamışım doktor hiç bi sorun yok dedi rahmin yumurtalıkların temiz hatta bitane yumurtam bile çatlamk üzere ama sağ yani tüpümün olmadıyı yerde dokor diğer tüpün yakalaya bieceğini söyledi oluyormuş dedi çok gördüm rahmimde kalınlaşmış doktor bi haftaya kadar ade olmazsan gel bi test daha yapaım dedi bakalım hiç adet belirtiside yok adet olsamda klomene başlayacaz çok mutluyum en azından kist falan yok ben fırsat buldukca yazacam akemira nerdesin allah korusuyn bişeymi oldu girmiyorsun işallah sorun yoktur kendinize iyi bakın pes etmek yok çalışmaya devemmzemuszemus

cok sevindimaysecim gec dollenme bole olsa gerek :) insallh bebiş gelir allh hepimize bebişler versn kollarımızı bos brakmasın :KK43:

kızlar nerdesniz cok kötüyüm bi ögretmn arkdasındaha hamile old ögrendim simdi yani yanımda gözümün önünde 3. hamile allhım bu nasıl bir sınav :KK43: esim kızacak die aglAyamıyorumda içimde patladı

canım işallah tez zamanda seninde bebşi gelir üzülme veren Allah alaanda Alah demekki zamanı deyil üzme kendini işalah kistinde giderde kutulursun zaten küçüktü büyük ihtimalle doğum kontrol hapıyla gitmiştir yaa kızlar ben akemirayı çok merak ediyoum artık hiç gelmiyor acaba bizemi küstü işallah sorun yoktur bu topik çok boş kaldı

kızlar merhaba.akmera bak hepimiz merak ediyoruz seni nerelerdesin.inşallah kötü bişey yoktur.ktg cim bende senin gibiyim yeni bi hamile haberi aldım çevremden çok etkileniyorum böyle şeylerden elimde değil.bazen çok uzak geliyo.allahım bize ve isteyen herkese bir an evvel sağlıklı bebişler versn.beklemek zor.benimde bugün içim sıkılyo.yarın doktora gidicem.kızlar ya bide bende dış gebelikten sonra ilişki sırasında ağrı olmaya başladı.önce mantardan yada yaradan dır diye düşündüm ama doktor geçti demişti ama benim ağrı hala geçmedi.bide onu taktım kafaya bugünlerde enfeksiyon falan olsa söylerdi doktor.nedendir anlamadım.inşallah bir an evvel oda geçer rahatsız ediyo çünkü.neyse görüşmek üzere öptüm hepinizi

kızlar ben çok ağır bi hamilelik geçiriyorum ülseratif kolitimle birleşince beni yataklık etti.hiç yataktan kalkamıyorum zaten yanımdada sürekli birileri kalıyo bebişime bile bakamıyorum.bide aşırı kansızlık çıktı kan serumu tedavisine başladı doktor.iki günde bi serum takılıyo.baya kötü olduğum için kalkıp yazamıyorum ksr bkmyın.bebiş iyi.herşey yolunda şimdilk.inşallah herşey böle yolunda devam eder.dua edin lütfen.bu arada ayşecim rahim kalınlaştıysa kesin gebesindir cnm muhtemelen geç döllenme oldu.güzel haberlerini bekliyorum.tunemicim sanada çok geçmiş olsun cnm.babanada acil şifalar inşallah.yasmincimseninde rahatlamana sevindim sensiz olmuyo valla.ktgcim sende emin ol kistin hemen düşecek ve en yakın zamanda bebiş haberini sende vericen bize tatlım.ben çok inanıyorum biz hepimiz bu senyi topluca hamile olarak geçiricez inşallah.bu seferde gırgırını yaparız artık kızlar üzüldüğümüz şeyler için.hepinizi öpüyorum.yine midem fena bulanıyo.kaçtım ben öpüldünüz byeee

X