Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

ohbe iyi olduyuna çok sevindim işallah hep iyi olursun ben daha adt olmadım keşke olsamda kurtulsaydım şimdi gebemiyim ademi olacam bilemiyorum off kızlar fırsat buldukca yazın evet yasmin benimde dış genbelikten beri ilişki sırasına ağrım oluyor analmadım işallah geçer bu dış gebelikl ne kadarda kötüymüş çok yaralar bırakıyor işallah bidaha karşılaşmayız kendinize iyi bakın oğlumu yolcu edcem okula başladıda

merhaba kızlar yazmıssınız yıne bırseyler.
ben sımdı babamla bırlıkte ve ma-aıle hastanedeyız.
amelıyatı beklıyoruz. buyuk konusmusum bugun mumkun degıl,
kadın doguma muayene olamam. nerdeyse aksama dogru ameıyata alacaklar.
babamı da brakamıyorum.
akımera sana da gecmıs olsun...
ınsaellah zaman saglıkla hızla gecer de alırsın bebegını kucagına.
yarın muayene olmak zorundayım ama:))
bu ayı kacırmayacagım. zaten korunmayı bıraktım. henuz regl yenı bıttı. (bu ıkıncıydı)
doktordan onay beklıyordum ama oncesnde bıraktım korunmayı.. banane yaa:)))
yasmın sıkıntı etme zaten muayeneolacakmıssın bugun doktora sorarsın agrının sebebını.
benım agrım hıc olmadı o yuzden bırsey dıyemeyecegım.
hadı kızlar ıyı bakın kendınıze..
ayrıca uzulmeyın. etrafınızda hamıleler olacak
bır gun sız de hamıle olacaksınız. yanı ben de:))
yasmın muayenenın sonuclarını anlatırsın ok??
soracaklarını unutma bu sefer...

kızlar doktordan yeni geldim.ağrının sebebi rahim ağzındaki yaraymış.henüz tam kapanmamış.ama en iyi haber soldan yumurtlamışımmmm.bu ay korunmucam.eğer olursa rahim filminede gerek kalmıcak kızlar dua edin.inşallah tutarda tüm sıkıntılar biter.ama kendimi şartlandırmakta istemiyorum.eğer bu ay tutmazsa doktor yarayı donduracak.10 gün sonra birdaha gidicem doktora.hayırlısı kısmette varsa herşey bahane olur kısmette yoksa napsak boş.akimeracım hamileliğin çok zro geçiyor demek inşallah bir an evvel rahatlarsın geçer sıkıntıların.ama olsun sonuçta nasıl olsa 8 ay sonra sana çektirdiği bütün acıları unutturacak bu melek.tunemicim sende muayene olda bu ay beraber başlayalım.ama benimki sadeec 1 aya mahsus olabilir.neyse zamanla görcez.ayşecim inşallah sende güzel bi haber verde umudumuz artsın.ktg cim seninde kist inşallah en kısa zamanda giderde hep birlikte sayarız günleri.öptüm hepinizi kızlar görüşürüz

babam amelıyattan yenı cıktı.
amelıyat olan mı, dısarda bekleyen mı, offff of cok zor seyler.
yasmın bu ayı ıyı degerlendırelım:)
yarın ıcın doktordan randevumu aldım.
15)) ınsaellah bu sefer gıdecegım.
zaten babam da toparlanmıs olur.))
demek yaradan agrıyormus.
yıne psıkopat dusuncelere bulanmıstım da..
sey gıbı; '' yasmının de aysenın de agrıdıgına gore benımkı nıye agrımıyor''
eeee herseyden ısgıllenır olduk:)))
ya heyecanlıyım, hem babam cıktı hem bu ay yasmınle tam gazzzzz:))
okuyup cıkana lafım cokkkkkkk
yazın ıkı satır...klava:

kızlar iki gündür elktirgm yoktu giremedim nasılsınz bnm biraz kasıgımda aghrı var acaba kist gidiyo mu yoksa büyüyomu bide cok akıntım var

merhaba kızlar ben malesef dün akşam adet oldum ama çok kananmma var iyikide oldum demekki hayırlısı buymuş artık gelecek aya hepimiz çalışalım bakalım kim tuturacak işallah bu sefer tuturuuz en sonuncu ben olacam galiba adete göre hadi kızlar göreyim sizi hayırlısı neyse o olsun bidahada gebelik belirtilerinede kafamı takmıyacam şimdide yaşıyorum boş ver yalanmış yada piskolojik bence bidaha takmayacam öptüm sizi

hadı beeee yuru ayseeee:)))
ınsaellah bu enerjı senı epey goturur.
babamın sıkıntısının arttıgı, hastane atmosferının benı bogdugu su saatlerde
oldukca ıyı geldı durumun ayse.
ben de bır gazla cıktım bu yola. korunmayı da bıraktım.
eger bugun doktor 'hayır korunmalısın' derse. ınsaellah su son calısmalarımız:)))
netıce verır de, doktora gosterırım saglıklı gebelık nasıl oluyormus.
anlayacagınız doktorlarla kısısel polemık (kendı kendıme) altına gırmeye bıle basladım...
ıyıye gıdıs degıl bu:)))
ktg akıntı varsa bır tepkı var demek kı,
ınsaellah hayırlı bırseydır.

insallh tunemicm bu ay ki hamilemizde sen olursun bnmde moralim cok bozuk lojmanda 3.ç hamile de geldi bu haftasonu ögrndiler daah 2 aylık evliler bn 15 aydır yalvarıyorum dua ediyorum gece gündüz ya kist ya dıs gebelik

millet ne güzel gidyo kesesini görüyo hersey yolunda gidiyoda bize ni bole olmuyo yazık degil mi bizede 3 tane ya 3 tane gözümün içinde 1 tane sans oılabilr dedim ikinciye dayan gececek dem senn de olacak ama 3. cok agır geldi 4. olamz daha cünkü baska evli kalmad korkuyorum bak bosuna yalvarma sana vermiyorum onlara veriyorum mu dşyo allah yoksa

hoooooooooooooooooooop ktg yavas!!
oyle demee!!!!
ben de 2 aylık evlıydım hamıleydım.
ama bak dıs gebelık cıktı!
ne olacagı bellı olmuyor... bız secılmıslerdenız:)))
ayrıcalıklıyız...
ınsaellah hamıle kalırım sızı de catlatırım..:))
4. olmaz deme... 4. olmaya nıyetlıyım:)))
bunlar senı hırslandırır ınsaellah.
bence bana dua etmeyın, cok cadaloz olacagım galıba:))
1 saat sonra muayene ıcın alt kata ınecegım..
heyecanlandım yaaa:)

ya ama kımse benım muayene sonucumu merak etmemıs(
anlatmıcam ıste...

ya sımdı geldım:))
doktor calısmalara start ver, ıstersen bır ay daha bekle hıc farketmez dedı.
soldan(ektopık) yumurtlamısım bu ay...
bır daha kı ay muhtemelen sagdan yumurtlanacak dedı.
hersey normal, oldukca ısabetlı bır karar verılmıs de amelıyat olmussun dedı.
ektopık tarafından yumurtladıgın ay bıle korun dememı bekleme dedı.
tam benlık bır doktormus yaa:))
hadı kızllarr:)
sımdı bu ay korunsam mıııııı korunmasam mıııı ayyyyy bılemedım sımdı:)))
ya bı kısı de bana bırseyler yazsın ya((

yaa canım üzülme işallah biran önce seninde bebğin olur bak nenim 4 yaşında oğlum var ma yinede çok istiyorum olmasını olacak olacak daha zamanı değil düşünsene hiç hamile kalmayanlar var en azından sen bi kerede olsan gebe kalmışsın yine olur hamile kal biliyorsun benim komşum 12 yıldır evli ve daha hamile bile kalmamış diyor bana keşke bikerde midem bullansada hamileyim diye bileyimde sonrada düşsün şükret olur işallah olmazsa aşılam yaparuz hiç bişey zor değil bu arada tunemicim babnada çok çok geçmiş olsun sabır sabır

bence sen korunma niye bazen tüpler diğer yumurtalıyıda ala biliyor bence çalışmalara devam ben kendim ne olursa olsun korunmayacam ben dış gebelik yaşadıyım zaman ameliyattan 15 gün sonra kontrole gittim doktorum korunma dedi herşey güzel yumurtlamışsın bile ama ben kendimi hazır hissetmediyim için 5 ay korundum bide geçen sene 2 aylık bi düşüyüm vardı doktor 6 ay korun dedi ben baya zorlandıyım için 1 yıl korundum ama dış gebelik oodu bide benim bi şüpem vardı geçen ayla ilgili onuda diyeyim adetim geçmeden geçen ay test yaptım kanda 358 çoktı kanda renkli ultrasona girdim özel bi yerde doktor yeni rahme tutunuyor dikkat et dedi sürekli uzan tutunana kadar ama beta hcgyi tekrarla ben de 2 sonra kan verim ve değer 00 çıktı doktorda şaşaırdı kist çıkmıştı bitane bana başka dokor doğum kontrol hapı verdi gebelşik yok diye sen biraz dha korun hemde kist gitsin diye bide ben soğan suyu içtim sonra az az kanamm oldu ve beyaz kese gibi bişey geldi

içindede kan pıhtısı geldi bende kist erimniştir diye doktorada gitmedim kanamam 18 gün oldu sonrada doktara gitiyimde rahmin çok incelmiş galiba sen düşük yaptmışsın bende tes nagetifti sizde doğum kontrol hapı verdiniz diye tutunsmamış yani dış gebelikten sonra gebe kalmışım en azından

tunemi sen bu ay korunmuyormusun.ya ne güzel senin doktor hiç rahim filminden falan bahsetmemiş.hemen bırakabilirsin demiş.bendemi herşeyi oluruna bıraksam.bilemiyorum ya.rahim filmi çektirmeyecekmisin.kafam çok karışık ya.ktg cim üzme kendini bende senin gibi çok etkileniyorum birinden bişey duysam çok üzülüyorum bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum.hiç bebğim olmayacak gibi geliyo bir an evvel şu zaman geçsede bizimde bebeğimiz olsa o günleri dört gözle bekliyorum.tunemicim hadi hayırlısı.inşallah ya bu ayda aramızdan hamileler çıkar.benim bu hafta çalışmaları sıkı tutmam lazım :)) gün aşırı tam gaz devam.bu ay rgl olacağım günlerde eşim yurt dışında olacak geldiğinde ona ne güzel bir sürpriz olur hamile olursam.inşallah dua edin kızlar.2010 a hepimiz hamile olarak gireriz inşallah.

ayse ne oldu ya ne kadar doluymussun.
keske daha once dokulseydın, bılıyorsun tecrubelere muhtacız.
ben cok sevınıyorum. dedıgım gıbı oldukca ınanclı, hırslı (hırs guzel degıl ama;
kesınlıkle tamamen ruhanıyetımı anlatan bır kelıme) ve kesınlıkle umutluyum.
hepımız adına boyle dusunuyorum. ben ıstanbul medıcanadayım (ınt) Dr. Aslı BASVER CAN 'a gıttım bugun.
benım aynam oldu resmen. duymak ıstedıgımı soyledı bana. korunup korunmamayı
bana bıraktı.
regl duzene gırdı mı sorun yok. amelıyatını ektopıgını gerıde bırak dedı.
rahım fılmını sordum.
rahım fılmı sebepsız yapılamaz dedı. bu durumda (bır sebep- gereklılık yoksa) rahım fılmı senın
cocuk ıstemenı engeller mı? -hayır. dedı.ee o zaman bır sebep yokken rahım fılmı
yapılmaz dedı.
o da ıstedıgım bır cvbtı.
ayse (babam ıcın) sagol!
ktg de sıkıntılarından bı kurtulsa.... ah bır kurtulsa....
ayse dogru soyluyorsun, ben ne cok kısıden duydum 'ahhh bır kere mıdem bulansa.. su test pozıtıf cıksa...' ' sonra ne olursa olsun, ısterse dussun' dıyen...
bu nasıl bır hıs bılemıyorum... tatmadık Allah kımseye tattırmasın. surda bır ıkı ay bekleyemıyoruz...
sabredecegız azım gosterecegız:))

yasmın rahım fılmı ıcın yazdıklarımı soyledı ıste.
ozellıkle sordum. hatta bıray sag bır ay sol mevzusunu da sordum.
bana bu ay soldan yumurtladık muhtemelen bır dahakı ay sagdan yumurtlayacaksın dedı.
bu ay soldan yanı dıs gebelık tarafından yumurtladıgım halde korun demedı.
tek dedıgı ıstersen regl bıraz daha duzene gırsın dersen bu ay korun ıstemezsen korunma dedı.
benım bu ay reglım sorunsuzdu. sadece 20 gunde oluyordum 18 gunde geldı.
oncekı ay sancılıydı 25. gunde gelmıstı.
yanı tek regl degısık huylu oldu.
ıste boyle...

ah ah bi kurtulsam biliyorm kurtulcm bu sefer olacak die düsünücem baklım ne olacak ay ay biri daha korunmayı bıraktı bakalım bu ya hamilemiz olacak mı oteki hamilemizde insallh cabuk atlatır bu dönemi aramıza katılır bizi unutma bak bana di,yodun hamile kalıp bizi brakma die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…