Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

valla kızlar hepinize kırgınım baktımda çoğunuz bugun kk yı ziyeret etmiş ama tenezzül edip topiğimde bi hatrımı bile sorma gereği duymamış muhakka herkesin önemli işler var ama bizler birbirimizi burda çok iyi tanıdık ve iyi arkadaş olduğumuzu sanıyodum ama kk ya girip ufkbi msj yazmamanıza kırıldım doğrusu.neyse kimseyede zorla sayfaya girin diyemem zaten.kendinize iyi bakın allaha manet olun

selam canım ben burdayım:)))
uzulme kızma sakın hamılesın sen.
sanırım oldukca rahatsızsın aman
bebek saglıklı olsun da bugunler gecer.
ogluna da gecmıs olsun. tam sıkıntılıyken de
cocugunun da rahatsız olması fena.
ya bu ara ıslerımız herhalde tesedufen
aynı zamana denk geldı.
bugun babamı dogru duzgun bır noroljı uzmanına
goturdum cok sukur tam bızlık bırsey cıktı:))
bayagı tetkık ıstedı. yarın da yıne beyın MRı cekılecek.
regl bıtınce ve vaktım olunca ınsaellah kadın doguma gıdecegım
ben de.
bu defa reglım eskısı gıbı cok rahat gecıyor cok sukur.
zaten hamıle kalmayı planladıgım ıcın tıtız beslenme
ısıne gırdım (yenıden:))) ınsaellah bu seferkı dıs olmaz da ıse yarar:)))
sımdılık bu kadar kalın saglıcakla...

amnda amn bizim hamilemiz kaprisdemi yaparmıs haklısın cnm bnm bugun m,safirim vardı bozo bbegini kaybetmiş cok üzldüm bi aa onun için girdim onunda dıs geblik olmasından süpeleniyorum insallh degildir senn hamilelk nasıl gidiyo bebiş mi geliyo bebişler mi

tekmıs ktg ama suan saglıklıymıs.
akımera oyle bılgılendırmıstı bızı.
sen nasılsın ktg, umarım mutlusundur:))
gunaydınlar arkadaslar...

merhaba kızlar benimde oğlum kaç gündür çok hastaydı onunla uğraşıyorduk hastane falan akimera seni merak etmez olurmuyuz ama fırsat yok bende bu sabak kanım verdim hadi banda dua ewdin işalalh vrdır sonucu 3 te çıkacakmış ilk işim size yazmak olacak kendinize iyi bakın

aysecim insallah güzel haberler verirsin bize bnmde bugun sag kasıgım agrıyo neden acaba kist olan tarafım tunemicim iyyiym daha dogrusu iyi olmak içn calısyorum cünkü insann basına ne ggelse stresten üzüntüden geliyo bu aralar kafamı dagıtmaya calısıyom kpss calısmaya basladım kafam dagıldı az

kızlar merhaba.aşk olsun akimeracım ya bak hepimiz giremesekte aklımız burda.bende giriyorum bazen ama yazacak fırsatım bile olmuyo hemen bakıp çıkıyorum.bende haftaya pazartesi için randevu aldım doktordan bakalım ne taraftan yumurtlucam.ayşecim hala belli olmadımı sonucun merak ettim inşallah pozitifitir sonuç.
bende değişen birşey yok kızlar.eğer soldan yumurtlamadıysam gelecek reglden sonra rahim filmi çektiricem.hayırlısı herşeyin.hepinizi öptüm görüşürüz

kızlar yaa ben hamileyim biliyosunuz çok hassasım bırakında o kadarcık nazım olsun yani dimi.bu arada benimde bugun çok az bi lekelenmem oldu doktora gittim kanama gözükmediğini söledi.ayrıca bebişim gözükmüş artık kalbide atıyodu çok duygulandım çok güzel bi duygu.darısı sizin başınıza.ayşecim haberlerini bekliyoruz cnm.nerdesin hala...ayrıca siz artık beni idare edin arkadaşlar hamile kadının kusuruna bakılmaz:))

ktg cok sevındım, aman ıyı ol:))
ayse yazmamıssın sonucu. ayyyy ınsaellahh
hayırlısı ıle hamılesındır.. ne guzel olur:))
yasmın sana onu soracaktım. hanı doktor
her ay gel ben sana ne taraftan yumurtladıgını
soyleyeyım demıstı ya gecen gıttgınde
sen her defasında muayene seklınde mı
gıdıyorsun? yanı buna cuzdan dayanmaz ondan sordum??
akımera nasılsın (aman sorayım da sonra
hamıle nazı cekıp, fırcası yemeyeyım:))) dı mı ama...

akımera yakaladım senı?!!!!!
sen de yazmadan cıktın hadı hadı...
daha kızamazsın bana:)))

merhaba kızlar çok üzgünüm sonucu yeni aldım ve malesef negatif çıktı çok üzüldüm ama adet olmadım bütün elirtilerde var anlamadım doktor iraz daha bekle bazen yznlış çıka bilir diye adet olmama için ilaçta vermedi cumartesi ulrrasona girecem hayırlısı ama çok üzüldüm üzüntüden başım ağrıyor umutlar tükeniyor

kızlar Allah nazarlardan saklasın
gecen regl cok sıddetlı gecmıstı
aman cok sukur bu regl cok rahatım..
eskı duzenıme dondum:)))
demek amelıyatın da hasarın da
yaraları ıyılesmıs:)))
bır ayım kaldı onu da sabırla atlattık mı
korunma da neymıs dıyecegım:)))) hıh!!!
(ya ınsaellah da dıyelım ama:)))

hayır ayse basını agrıtacak kadar ne umutsuzluk bu boyle..
ınsaellah pozıtıf cıkar.
bak doktor bıle adet sokturucu vermemıs.
velev kı negatıf olsun.oyle basını agrıtacak kadar
sıkıntı yapma. lutfen...
bak sen umutlu olmazsan, bız ne yapalım...

ktg kpss he, ıyı ne guzel ugrasın da var.
ama ruh halıne bıle bezgın demıssın...
cık'S cık'S

akımera ne mutlu bır haber bu ya
demek kalbı atıyor pıt pıt... masaallah..
yalnız cok fecı kısanıyorum onu da soyleyeyım...
kem gozlere deme.. tunemı gozlere de:)))
oyyyhoyhhhhh efkarlandım sımdı...

gerçekten bu ay çok ümitlenmiştim ya artık olmazsa diyorum eskiden bikere korunmasam hemn hamile kalıyordum bu dış geblikten beri çok zorlaştı ondanmı bide kızlar benim anlamdıyım beta hcg kaç saatte sonıuç veriir benimkisi yarım saate çıktı eşim aradı labarotarı sonra 3 te doktorada gittim sonuçta negatif yazıyordu biz 7 kişiydik ve hepside negatifti sizce ilginç deyilmi ben yinede bekliyecem doktorun dediyi gibi

bekle ayse'cım bekle.
umudunu oldurme ya.
bu ardaa yarım saatte sonuc cıkabılır.
ben beta (bı ara takıp oldugu ıcın) cok olcturdum.
bazıları 3saat dıyordu bazıları 30dk 45dk de verıyordu sonucu.
ayrıca dedıgım gıbı sonuc gercekten negatıf de olsa, umudunu kaybetme.
eskıden hemen hamıle kalıyordun sımdı bıraz zor ya da daha kolay
olabılecek seyler bunlar.
gercı ben de korkuyorum hele sen de boyle deyınce.
korunmayı bırakacagımız gunu sabırsızca beklerken, bır de zor hamılelık olunca
moral bozucu. ama umutsuz asla degıl!!!
bır hamıle kalsak herseyı de unutacagız... ınsaelllahhhhhh

Sımdı oldumu bak mutlu yaptım :) cok sevndım canm darısı basımıza bızde duyarız pıt pıtları ınsallah allhım devamınıda getırsın saglıkla kucagına alırsın ınsallh cnm bak bu ay sen adetını beklıyodun bana sen kesın hamılesın dıyodun sen pıt pıt ları bıle dudun allahdan umut kesılmz aysecım hıÇ bellı olmaz hep en ummadıgın anda oluyo bu bebıŞ bekle gelecek melegn

ben biliyorum alalhın izniyle olurda ma yinede çok koırkuyorum daha adtte olmadım yoksa benimdemi kgt gibi kist çıkmış ondan korkuyorum yine doğum kontrol hapınıda almak istemiyorum herşeyin hayırlısı diyecem ilk defe bu kadar adtim geçikti eskiden hatat bir gün öncede olurdum neyse galiba benimde kist çıkmıştır büyük ihtimallaae okadrda çalışmıştık:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…